Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar bende menümü payalaşm bari kahvaltı iki dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 4 tane çeri domates bir dilim kaşar öğlende 6 kaşık sebze yemeği 2 dilim çavdar ekmeği ve yoğurt birazdan da çorba iki dilim ekmek ve doymazsam yoğurt

sabak 1 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 küçük domates
ara yok
öğlen 7 kaşık kıymalı bezelye 1 bardak ayran 1 dlm ekmek
sonrasında 2 fincan birer küp şekerle kahve
akşam kahvaltı biraz kaçırmış oldum galiba
2 haşlanmış yumurta 2 dilim süzme peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek

hanfendi25 @Feyzaaanur hoşgeldiniz sizlerde kızlar yarın eklerim sizide inşallah birlikte vericez kiloları ama düzenli kilo bildirimi ve menü paylaşımı yapıyoruz fırsat buldukça bekliyoruz
Tabiki kilo bildirimi yapacam menüm de biri 22 aylık biri 8 aylık bebeklerim var onlardan vakit buldukça hergun paylaşacağım inşallah çok azimliyim

Kızlar sabah kahvaltısı geç oldu diye oglen yiyemedim ara oglen niyetine
Yarım muz 1 kuru incir 1 avuç fındık fıstık 1 bardak ayran icmistim şimdi akşam yemeğinden kalktik
Sus biberi turşusu
4 dilim tb ekmeği
1 dolu tabak fırında tavuklu patates
1 kase şehriye çorbası
3 bardak ayran
3 yemek kaşığı kuskus pilavı

Yok ya bunun neresi diyet kızlar dikkat etmiş halim buysa ben dünyaları mi yermisim
Bu ilk hafta bir bitseydi

Son düzenleme:
Öğleni atladığın için çok acikmişsindir bence canım bebeğin kaç aylık bu arada

Evet canım Cuma'ları aç karnına üzerimizde kıyafet olmadan tartılıyoruz
O zaman şimdiden soyliyim bu hafta birinci benim kupamı alabilirimsaka bir yana burayı geç buldum ben kilo verdikçe mutlu oluyorum huzurlu oluyorum inşallah sizinle daha çok azimlenip tüm kilolara veda edeceğim

Kızlar bide benim canım çok çekiyor aci sus biber turşusu yiyorum arada en az 5 oluyor siz turşuyu hiç mi yemiyorsunuz canımız çektiğinde ne yapmalıyız alternatif

A alacamavi canım zaten biliyorsundur ama bu hafta başlangıç haftası o yüzden önyargıyla yaklaşmıyoruz. Yavaş yavaş ekmeği azaltmalısın ayrıca ekmek yediğinde patates şehriye kuskus olmamalı zamanla olacak inşallah yerine sebze koy mesela fırına verdiğin patatesin yanına havuç patlıcan biber ekle ekmek yiyorsan patatesi değil sebzeleri ye çorbayı da şehriyeli değil de mesela domates çorba yap

Ben acı sevmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum ama yiyen arkadaşlar var metabolizmayı hızlandırdığı söyleniyor
hanfendi25 hadi inşallah

İşin özü iradeli durmak aslında en azından yedikten sonra vicdan yapar oldum eskiden o da yoktu

@fdnmz hoşgeldin ilk sayfadaki bilgileri paylaşabilirmisin acaba birazda kendinden bahsedebilirmisin bebeğin kaç aylık
A Asli2016 merhaba bencede bebeğin daha küçük ödemlerde vardır ayrıca 4 kilo Alman Harika benşm içtiğim su bile kilo yapıyo hamilelikte eğer katılmak istersen ilk sayfadaki bilgileri bildirmen gerek ayrıca senin katı kuralları olan diyet listelerinden ziyade bebeğine faydalı sağlıklı besinler tüketerek kilo almama amaçlı ile gruba ekleriz

Valla hanımlar sizin çocuklar küçük 3-4-5 aylarında bana bırak diyet yapmayı ne bulursan ye diyorlardı size bakıyorum da ben geç bile kalmışım benim ufaklık 16 aylik anca bir haftadır niyetlendim

Hanımlar yedim içtim söylemiyeyim sütünün ceker ama 40 dakka yürüdüm 3 lt su içtim inş veririm 83 şu anda

Daha çok küçük sık sık emziriyorsun çok açıkman normal birden kısma yavaş yavaş azalt bence mesela ekmeği kıs sonraki hafta porsyonlari öyle öyle alışır vücut canım
Ben yedimmi amannnn bu gün gitti psikolojisine giriyorum ve daha hırsla yiyorum Öğün atlayarak telafi etmeye çalışıyorum

Kızlar bide benim canım çok çekiyor aci sus biber turşusu yiyorum arada en az 5 oluyor siz turşuyu hiç mi yemiyorsunuz canımız çektiğinde ne yapmalıyız alternatif
Ben de yiyorum canım ya metabolizmayı gercekten hizlandirdigini farkediyorum ha diyete uygun mudur turşu sonuçta bilmiyorum da götürüyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…