Benim kizim da 18 aylik canim ben bir donem kilo verdim toplamda 22 kilo olmuştu sonra bir kilo geri aldim ve üç aydir ayni kilolardayım o yüzden vakit bu vakit dedim basladim. Sen kaç kilo almistin canim kacini verdin? Ben 19 alip 21 kilo verdim hala fazlaliklarim varValla hanımlar sizin çocuklar küçük 3-4-5 aylarında bana bırak diyet yapmayı ne bulursan ye diyorlardı size bakıyorum da ben geç bile kalmışım benim ufaklık 16 aylik anca bir haftadır niyetlendim
Evet cok ise yariyor. Hic canini da yakmiyor. Calismiyosun calissaydin makinaya onerirdim bosuna para verme bence.Böyle bişey işime yarar mı kızlar @ParteMoralll
Bişey olmaz yatmadan birkaç mekik çekmek yada doğum günü şerefine aç müzik 1 saat oyna :) anın keyfini çıkar özel günü hatırlamayalarda varAz önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida indirdim
Benm diyete başladığım kiloyla doğuma girdiğim kilo aynıKizlar bir şey soracagim sizlerin bebekleri küçük malum kilolariniz daha hizli gidiyordur bazi arkadaslarin guncel ve başlangıç kilolari profilinde yaziyor ya diyete basladiklarinda olan kilo mu doguma girdikleri kilo mu acaba
Benm diyete başladığım kiloyla doğuma girdiğim kilo aynı
84 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 10 gün sonrası 76 ya düştüm buraya 72 de başladım su an 66.6 yım ama sanki bütün bunyem altüst gözlerimin çevresi mosmor midem sürekli bulanıyor basım dönüyor tahlil yaptım yarında bı daha diyetisyen e gidicem bakalım bence yavaş verin ben 5 ayda 10 kilo verdim ayda 2 kiloya denk geliyor çok değil ama bana pek yaramadı sanirsma :// @keptinn @ParteMoralllKizlar bir şey soracagim sizlerin bebekleri küçük malum kilolariniz daha hizli gidiyordur bazi arkadaslarin guncel ve başlangıç kilolari profilinde yaziyor ya diyete basladiklarinda olan kilo mu doguma girdikleri kilo mu acaba
Az önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida indirdim
diyete başlanan kilo canımKizlar bir şey soracagim sizlerin bebekleri küçük malum kilolariniz daha hizli gidiyordur bazi arkadaslarin guncel ve başlangıç kilolari profilinde yaziyor ya diyete basladiklarinda olan kilo mu doguma girdikleri kilo mu acaba
Bende 12 kilo aldım 12 kilo verdim 72 kiloda hamile kaldım 84 e çıktım doğumdan sonra 77 oldum iki ay içinde 80 kilo oldum su anda 72 kiloyum boyum176 cm ve 65 kiloya inmek istiyorumBenim kizim da 18 aylik canim ben bir donem kilo verdim toplamda 22 kilo olmuştu sonra bir kilo geri aldim ve üç aydir ayni kilolardayım o yüzden vakit bu vakit dedim basladim. Sen kaç kilo almistin canim kacini verdin? Ben 19 alip 21 kilo verdim hala fazlaliklarim var
Mandallı olanlar onlar hem daha kolay hemde daha kullanışlı fis fiş sprey şişesine benziyorBöyle bişey işime yarar mı kızlar @ParteMoralll
Sagolasin canım ya motivasyonumu yüksek tuttuğun için teşekkürler bu site ne güzel. Oldu tanimadiklarimiz için dua ediyoruzDogum gunun kutlu olsun mutlu huzurlu omrun olsun :) arada oluyor boyle seyler sonrasinda disiplinli bir sekilde telafi ettigin surece cok da dert etme
Aynen canım nice mutlu senelere eşinle çocuğumla Rabbim hayırlı ömürler versinSagolasin canım ya motivasyonumu yüksek tuttuğun için teşekkürler bu site ne güzel. Oldu tanimadiklarimiz için dua ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?