Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla hanımlar sizin çocuklar küçük 3-4-5 aylarında bana bırak diyet yapmayı ne bulursan ye diyorlardı size bakıyorum da ben geç bile kalmışım benim ufaklık 16 aylik anca bir haftadır niyetlendim
Benim kizim da 18 aylik canim ben bir donem kilo verdim toplamda 22 kilo olmuştu sonra bir kilo geri aldim ve üç aydir ayni kilolardayım o yüzden vakit bu vakit dedim basladim. Sen kaç kilo almistin canim kacini verdin? Ben 19 alip 21 kilo verdim hala fazlaliklarim var

Calistigim okulda kermes vardi bugun. Dogum izninde oldugum icin uc aydir gormuyordum bircok kisiyi, kizimi attim arabaya gittim. En buyuk sinavi bugun vermis gibi hissediyorum, herkes tabak tabak bir seyler tasidi al sen yeni dogum yaptin sutun ceker vs vs...

sabah bir bardak sut icmistim oglen kermesi dusundugum icin... kermeste de iki lavasin icine bol marullu cigkofte ve bir adet de icli kofte yedim bir bardak da ayran ictim zaten abarttigim icin midem de gozum de doydu, diger hicbir seye elimi surmedim

bu saate kadar cay ve soda ictim bol su disinda, aksam da ton balikli bol yesillikli salata yiyecegim.
Bircok kisi hic dogum yapmisa benzemiyorsun gayet fitsin dedi nasilmutlu oldum anlatamam, dogum yaptigim gunden beri dikkat ediyorum arada kacamaklar oluyor ama, aklima siz geliyorsunuz daha bir frenliyorum kendimi yoksa ihanet etmis gibi hissederim

Kizlar bir şey soracagim sizlerin bebekleri küçük malum kilolariniz daha hizli gidiyordur bazi arkadaslarin guncel ve başlangıç kilolari profilinde yaziyor ya diyete basladiklarinda olan kilo mu doguma girdikleri kilo mu acaba

Akşam yemegi bir kase sehriye corbasi yoğurtlu tavuk salatasi birkaç tane acı biber turşusu vardi menümde kizlar

Canim kullananlar vardir mutlaka ama surekli kendin sıkacağın için elin kolun çok yorulur diye düşünüyorum bir de canını acitabilir Aylnaylm1

Az önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida indirdim
Bişey olmaz yatmadan birkaç mekik çekmek yada doğum günü şerefine aç müzik 1 saat oyna :) anın keyfini çıkar özel günü hatırlamayalarda var

Kizlar bir şey soracagim sizlerin bebekleri küçük malum kilolariniz daha hizli gidiyordur bazi arkadaslarin guncel ve başlangıç kilolari profilinde yaziyor ya diyete basladiklarinda olan kilo mu doguma girdikleri kilo mu acaba
Benm diyete başladığım kiloyla doğuma girdiğim kilo aynı

Merhaba kızlar topik tam bana göreymiş Benim kızımda 9 aylık ben zaten kilolu hamile kalmıştım Bide fazla kilo aldım Şuan veremiyorum İlk iki ayda verdim ondan sonra durdu İstahimda okadar acikki almamak mucizeydi aslında Neyse geçen hafta perşembe günü başladım ben rejime 1 kg verdim gibi duruyor tartıda ama ödemdir diye düşünüyorum Hedef kilom 53 Öncelikle 59 u görmek tabi hedefim Su 60 lardan bi kurtulsam Bu sabah 64,2 idim Geçen hafta başladığımda 65,7 idim. Benide listeye eklerseniz sevinirim

Benm diyete başladığım kiloyla doğuma girdiğim kilo aynı
84 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 10 gün sonrası 76 ya düştüm buraya 72 de başladım su an 66.6 yım ama sanki bütün bunyem altüst gözlerimin çevresi mosmor midem sürekli bulanıyor basım dönüyor tahlil yaptım yarında bı daha diyetisyen e gidicem bakalım bence yavaş verin ben 5 ayda 10 kilo verdim ayda 2 kiloya denk geliyor çok değil ama bana pek yaramadı sanirsma :// @keptinn @ParteMoralll

Ben de kilo verirken öyle verdim canim gecen sene mayista baslayip bu senenin ocagina kadar 11 kilo vermistim sonra veremedim maalesef. Sizlere gore yavaş veririm sanirim kilomu

Az önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida indirdim

Dogum gunun kutlu olsun mutlu huzurlu omrun olsun :) arada oluyor boyle seyler sonrasinda disiplinli bir sekilde telafi ettigin surece cok da dert etme

diyete başlanan kilo canım

Bende 12 kilo aldım 12 kilo verdim 72 kiloda hamile kaldım 84 e çıktım doğumdan sonra 77 oldum iki ay içinde 80 kilo oldum su anda 72 kiloyum boyum176 cm ve 65 kiloya inmek istiyorum

Dogum gunun kutlu olsun mutlu huzurlu omrun olsun :) arada oluyor boyle seyler sonrasinda disiplinli bir sekilde telafi ettigin surece cok da dert etme
Sagolasin canım ya motivasyonumu yüksek tuttuğun için teşekkürler bu site ne güzel. Oldu tanimadiklarimiz için dua ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…