Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagolasin canım ya motivasyonumu yüksek tuttuğun için teşekkürler bu site ne güzel. Oldu tanimadiklarimiz için dua ediyoruz
Burası birbirimizi tanimasak da gönül birliği sağlıyor:) ayrica doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı ve güzel günlere...

plum88 hg canım ilk sayfadaki bilgileri yazabilirmisin umarım sende istediğin kiloya düşersin sağlıkla

İnternetim çok yavaş kızlar bi mesajı 1 saatte gönderebiliyorum menümü bile paylaşamıyorum 1 saat sonra tekrar deniycem

İnternetim çok yavaş kızlar bi mesajı 1 saatte gönderebiliyorum menümü bile paylaşamıyorum 1 saat sonra tekrar deniycem
Menüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 inçe dilim salam yeşillikle sandivich yarım haşlanmış yumurta yarısı kızıma
Ara sade kahve 1 kare bitter
Öğle dışardaydım soya soslu kaşarlı tavuk yanındaki makarnanın yarısı salata
Ara çeyrek elma yarım muz üzerine tarçın
Akşam 1 kepçe tarhana çorba 1 porsiyon taze fasülye 4 kaşık etli pilav salata
Ara 1 kase patlamış mısır humana steel tea
Su 2,5 litre
Spor Leslie 3 mil 45 dakika+15 dakika mekik karın egzesizleri

Paylaşabildim sonunda

Merhaba kızlar. Ben günde iki öğün besleniyorum bebeği uyuyana kadar onbir oluyor
Sabah kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 dilim helva
7 tane siyah zeytin
Yeşillik
2 dilim kaymak bal
Ara öğün 3 tane hurma
1 tane şade Türk kahvesi

Akşam yemeği
1 kase çorba
4 dilim pizza
Salata
Akşam atıştrma
1 bardak rezene
2 bardak şekersiz çay

Aksam 4 küçük dilim etliekmek 2 bardak ayran ve bol salata.son ara öğün 1 bardak süt 1 elma 2 kepekli galeta.gun icinde 4 mil ve 50ser yana eğilme esneme hareketi.3.5 lt su yatasiya 4 litre olur

Yas 30 boy 159 ilk kilom 66 gecen hafta 64.5 ilk hedef 62 son hedef 58

Bugun 10 bin adim disarda yuruyerek atildi+.evde 30 dakika leslie+ kaba et antremani caylak 1+ bacak antremani caylak 1 yapildi.ayrica aldigim korsenin 2.kopcasina gecildi

Canim ben diyetisyen eşliğinde gidiyrm ztaen. Buhaftaki kahvaltim sut veya yogurt yaninda 1 meyve 1 cay kasigi keten tohumu idi vucudu birazsasirma amacli. Bende oyuzden yiyip ciktim evet ac spor onerilmiyor. Dikkat etmek lazim. Hatta yedikten en az 1 saat sonra fln diyor diyetisyen ama ne zaman vakit yaratirsam yapiyrm cocukla iste oldugu kadar

Ben bugün sabah 11 gibi bi kase yoğurda bir küçük nektari 2 yenidünya 3de ceviz doğradım 2 yemek kaşığı yulafla yedim.Sonrasında kızımın dr kontrolleri vardı hep hastanedeydim bir şey yiyemedim.Akşam da 4-5 elma patatesle 1 but tavuk yedim maltana içtim bir de humana still tea içtim.

Ekmek fazla bence canım onu 1-2 ye düşürmeye çalış derim.Bana ayran da fazla geldi 1 ya da 1.5 bardak yeterli bence.

Bizim babamız öğlen yemeğe geliyor bnm kahvaltım oluyor :)
kahvalti
1 tam haşlanmış yumurta, bide kızımın yumurta beyazı, salata ( kıvırcık, yeşil soğan, domates,salatalık, kadar, yulaf ezmesi ) 2 bardak çay , 1 kupa rezene
Aralarda acikma olmadi ama bn çağla attım ağzıma
Akşam yemeği
1 kase tereyağlı kırmızı mercimek çorbası
1 tabak zeytinyağli kabak , biraz bulgur kattim , üzerine de sarımsaklı yoğurt
Ekmek yok , ama kızımın tam buğday ekmeği nin kenarları ni atmamak için yedin
Yatarken
1 kase yoğurt içine pul biber ve 1 dilim limon siktim
Suyun miktarını hatırlamıyorum
Ha bu arada sabah ve ikindi vakti 1 bardak metabolizma hızlandırıcı elma çayı içtim
Spor yapamadım kızım sağolun((

Canım bu yoğurt içine pul biber limon etkisini gordunmu

günaydın kızlar
bizim kız işe gidiyor sanki, 21:45 te yatıp 07.30 da kalkıyor
Normal kalkiyor ama ayı 8 ay varsa her bebek gece uykusunu en fazla 10 saat uyur gerisi gündüz uykusuna dagıtir her 3 saate bir uyur ve 8 aylik varsa tabi toplam günduz uykusuyla beraber en az 13 en fazla 16 saat uyur canım işe gitmiyor kuzucuk normal bu.

Slm guzel bayanlar benim arkadasim emziriyo ve dogumdan ciktiginda 86 kilodu bebisimiz simdi 3 aylik anna de 66 kilo

Of kızlar yine berbat bi aksam öğünü geçirdim ben.Eve tikayacam kendimi gitmeyecem hic kimseye.Misafirlige gittik ve ben yine yedim.1 kucuk börek 5 tane minicik kurabiyelerden 5 sarma 1 küçük dilim de tatlı yedim.Gitmeden 2 kasik kuru fasulye yemistim.Yarin yemege misafirim var geldigimden beri ayaktayim oglum uyumamaya direniyor bu aralar.simdi oturdum.spor yapacaktim guya.hic degilse 15 dk ypayim diyorum ama kolum kanadim kalkmiyor.sabah da erken kalkcam offf..

Kizlar ben de eylülde dogum yaptim bu ayın 16 sinda 8 ayı tamamlayacak dogum kilom 80 cıkıp eve geldigimde 70 71 kiloydum şuan 57 kiloyum boyum 160 ama benim daha dogum öncesi kiloma 3 kilom var ve takildim bu kiloda şok diyet yapacam deyip gece yatıyorum sabah dayanamiyorum bu haşlanmis patates şok diyeti ama şöyle haftada 1 kilo verdiren bi diyetiniz varsa lutfen yazın ben bu diyetten kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…