Burası birbirimizi tanimasak da gönül birliği sağlıyor:) ayrica doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı ve güzel günlere...Sagolasin canım ya motivasyonumu yüksek tuttuğun için teşekkürler bu site ne güzel. Oldu tanimadiklarimiz için dua ediyoruz
Canim bende girebilirmiyim bu listeyeİnternetim çok yavaş kızlar bi mesajı 1 saatte gönderebiliyorum menümü bile paylaşamıyorum 1 saat sonra tekrar deniycem
Canim ben diyetisyen eşliğinde gidiyrm ztaen. Buhaftaki kahvaltim sut veya yogurt yaninda 1 meyve 1 cay kasigi keten tohumu idi vucudu birazsasirma amacli. Bende oyuzden yiyip ciktim evet ac spor onerilmiyor. Dikkat etmek lazim. Hatta yedikten en az 1 saat sonra fln diyor diyetisyen ama ne zaman vakit yaratirsam yapiyrm cocukla iste oldugu kadarfulya3535 canım geçen gün annemi götürdüğüm diyetisyen kahvaltı yapmadan spor yapmayın dedi gerçi sen süt ve çilek yemişsin ama kahvaltının yerini tutmaz gibi vücudunu en iyi sen tanırsın bugün tek öğün gibi olmuş dışarda yersek ben tavuk şiş tercih ediyorum az lavaşla yada senin gibi ızgara salata ama yanında mutlaka ayran içiyorum bu hafta bu menülerle bol eksiler gelir gibi
Ekmek fazla bence canım onu 1-2 ye düşürmeye çalış derim.Bana ayran da fazla geldi 1 ya da 1.5 bardak yeterli bence.Kızlar sabah kahvaltısı geç oldu diye oglen yiyemedim ara oglen niyetine
Yarım muz 1 kuru incir 1 avuç fındık fıstık 1 bardak ayran icmistim şimdi akşam yemeğinden kalktik
Sus biberi turşusu
4 dilim tb ekmeği
1 dolu tabak fırında tavuklu patates
1 kase şehriye çorbası
3 bardak ayran
3 yemek kaşığı kuskus pilavı
Yok ya bunun neresi diyet kızlar dikkat etmiş halim buysa ben dünyaları mi yermisim
Bu ilk hafta bir bitseydi
Ekmek fazla bence canım onu 1-2 ye düşürmeye çalış derim.Bana ayran da fazla geldi 1 ya da 1.5 bardak yeterli bence.
Canım bu yoğurt içine pul biber limon etkisini gordunmuBizim babamız öğlen yemeğe geliyor bnm kahvaltım oluyor :)
kahvalti
1 tam haşlanmış yumurta, bide kızımın yumurta beyazı, salata ( kıvırcık, yeşil soğan, domates,salatalık, kadar, yulaf ezmesi ) 2 bardak çay , 1 kupa rezene
Aralarda acikma olmadi ama bn çağla attım ağzıma
Akşam yemeği
1 kase tereyağlı kırmızı mercimek çorbası
1 tabak zeytinyağli kabak , biraz bulgur kattim , üzerine de sarımsaklı yoğurt
Ekmek yok , ama kızımın tam buğday ekmeği nin kenarları ni atmamak için yedin
Yatarken
1 kase yoğurt içine pul biber ve 1 dilim limon siktim
Suyun miktarını hatırlamıyorum
Ha bu arada sabah ve ikindi vakti 1 bardak metabolizma hızlandırıcı elma çayı içtim
Spor yapamadım kızım sağolun((
Ve 05.05.2017 listesi;
Eki Görüntüle 1992071
Eki Görüntüle 1992072
Eki Görüntüle 1992073
Sıralama;
1.rebel92; %2,177
2.florence_N; %2,115
3.gullnkizi; %1,321
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 12:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Normal kalkiyor ama ayı 8 ay varsa her bebek gece uykusunu en fazla 10 saat uyur gerisi gündüz uykusuna dagıtir her 3 saate bir uyur ve 8 aylik varsa tabi toplam günduz uykusuyla beraber en az 13 en fazla 16 saat uyur canım işe gitmiyor kuzucuk normal bu.günaydın kızlar
bizim kız işe gidiyor sanki, 21:45 te yatıp 07.30 da kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?