Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünkü menü

Sabah 2 yumurta yarım kk peynir 2 zeytin büyüklüğünde labne 4 zeytin 1 dl kasar yarım dl ekmek

Ogle 1 kase corba 2 kasık pilav
Ara 1 salatalık

Aksam 1porsiyon fırında sebzeli levrek yeşillik

Ara 1 salatalık 1 kase yogurt

Yatarken tarçınlı su

2 lt su

Spor donkey kick 20*2

İse gitmiyor tabi şaka yazmistim onu.
Şimdi 12 de yatip 6 da kalkiyor.
Buda normal mi ?

Günaydın kızlar kahvaltı öncesi iki bardak ılık suyu son anda hatırlayıp içtim çok şükür
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peyniri
10 zeytin
2 tatlı kaşığı bal
2 dilim tb ekmeği

Bugün inşallah ogleni atlamicam sonra atak geçiriyorum akşam sofradan kalkamiyorum

Günaydın arkadaşlar. Bu hafta kacirmamama rağmen 400 Gr aldım. CeraZette kullanıyorum, bu ay adetten kesti. 10 gün gunum geçiyor ve alt karnım bariz şiş. Test yaptırdım kandan, negatif. Catlayacagim sismekten. Ne büyük nimet adet olmak.

Günaydın hepinize güzel bir gün inşallah
Kahvaltım
Domates salatalık
Az tereyağlı yumurta
Zeytin
Tuzsuz dil peyniri
1 dilim tm bgdy ekmeği
Çay 2 bardak

Gunaydin kizlar
Sabah
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Birkaç çatal kahvaltilik domates sosu ev yapımı
3 zeytin yarım kk kadar beyaz peynir ve 1 bardak çay
Aç karnina da 2 bardak su içmiştim onu unuttum fire vermeden geçirdiğim bir gün olur inş

Bir gun gecikmeyle doğum günün kutlu olsun.Diger günler az yiyerek telafi edersin.onceleri bende arada dayanamayıp yerdim.Zamanla alisiyorsun az yemeğe şimdi bir tabak yemek gözüme çok geliyor.

@kumral_quzeli elbette aramıza hoşgeldin ilk sayfada yazan bilgileri bildirirsen eklerim bide bebeğin kaç aylık sütün yeterli oluyormu

Sütüm yeterli çok şükür. Emzirdikten sonra, çocuğumun karnının tok olduğunu hissetmeme rağmen, bazen göğüslerim taş gibi oluyor. Onun sebebini de buna bağladım. Doğum yaptığım ilk 4 ay, emzirdikten sonra kalan sütü hep pompayla çekiyordum.

Evlendiğimde: 52 kilo.
Hamile kaldığımda: 62 kilo.
Doğum yapmaya gittiğimde: 81.5 kilo.
Doğumdan 1 Hafta sonra: 70 kilo.
Şu an hala: 70 kilo

- Kızım var, 5 aylık.
- Boy: 1.56
- Kilo: 70

- 1.Hedef Kilo: 62
- 2.Hedef Kilo: 55

O pantolonlarımın içine gireceğim

Az önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida indirdim
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere, ne güzel sürpriz yapmışlar tabi ki yiyeceksin pastandan, kim dayanabilir ki, bugün telafi edersin,

Günaydın kızlar ben çok yedim bugün galiba kahvaltıda 2 haşlanmış patatez 2 büyük dilim ekmeköğleni atlicam o zaman belki eşitlenir

Günaydın. Kahvaltım
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 adet pişi
4 zeytin
Yarım kb peynir
2 dilim kaşar
Şekersiz çay

Pişi olmayaydı iyiydi. Ben hep sabah güzel başlıyorum akşam ipin ucu kaçıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…