- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
İse gitmiyor tabi şaka yazmistim onu.Normal kalkiyor ama ayı 8 ay varsa her bebek gece uykusunu en fazla 10 saat uyur gerisi gündüz uykusuna dagıtir her 3 saate bir uyur ve 8 aylik varsa tabi toplam günduz uykusuyla beraber en az 13 en fazla 16 saat uyur canım işe gitmiyor kuzucuk normal bu.
@kumral_quzeli elbette aramıza hoşgeldin ilk sayfada yazan bilgileri bildirirsen eklerim bide bebeğin kaç aylık sütün yeterli oluyormu
@simonskitty hoşgelsin canım ayrılma bizden Cuma'ya bekliyorum kilo bildirimini
Az önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida
@kumral_quzeli elbette aramıza hoşgeldin ilk sayfada yazan bilgileri bildirirsen eklerim bide bebeğin kaç aylık sütün yeterli oluyormu
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere, ne güzel sürpriz yapmışlar tabi ki yiyeceksin pastandan, kim dayanabilir ki, bugün telafi edersin,Az önce daha da kotu oldu kızlar bugün benim doğum günümdu kızım ve babası meğerse sürpriz hazırlamışlar pastayada hiç karşı koyamam maalesef koca bir dilim yaspastayida indirdim
Günaydın kızlar ben çok yedim bugün galiba kahvaltıda 2 haşlanmış patatez 2 büyük dilim ekmeköğleni atlicam o zaman belki eşitlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?