Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğinizi kucağa alıştırın kilo kalıyor mu gidiyor mu anlarsınız. Sonra da alın kanguru yada sling gezin. Tecrübeyle sabittir. Bana dua edersiniz

Not: emziren anneler zayıflıyor diye bildirim gelmiş o nedenle girip baktım.

Günaydın kızlar ben çok yedim bugün galiba kahvaltıda 2 haşlanmış patatez 2 büyük dilim ekmeköğleni atlicam o zaman belki eşitlenir
Canim ekmek ve patates aniden kan şekerini yükseltip cabuk aciktirir.aksam cok yersin dayanamazsim zaten.o yuzden tok tutan yogurt salata ve sebze yemeği ye mutlaka ya da çorba

hem kucaga alıştırıp hemde ne bulursak yersek o iş biraz zor canım normalde emzirirken kilo vermemiz gerekiyomuş. Yemekten O bile olmuyo baksana

Günaydın kızlar ben dün akşam sebzeleri haşlayıp (patlıcan, kabak, salatalık, taze fasulye ve acı biber),ki biz yaz turşusu deriz, limon ve sarmısak ilave edip 2 kase yedim, bu bana hem zengin vitaminli hemde doyurucu geldi, üstelik suyu bol olduğu için güzel süt yapıyor, severek kaşıkladım, bu tür şeyler sevenlere tavsiye ederim, ekmek yemedim
Bu sabah önce 1 bardak limonlu 2 bardak sade ılık suyumu içtim, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir yumurta beyazı, domates, salatalık, yeşil biber, bol yeşillik ve sınırsız şekersiz açık çayla kahvaltımı yaptım

hem kucaga alıştırıp hemde ne bulursak yersek o iş biraz zor canım normalde emzirirken kilo vermemiz gerekiyomuş. Yemekten O bile olmuyo baksana

Verdim ben. Kasmadım hiç.

Boyum 160.
Hamile olmadan 49 kiloydum
Doğuma 63 ile gittim.
Doğumdan sonra 58 oldum.
Bebeğim 8 aylık 51 kiloyum.

Ilk 4 - 5 ay kolik sorunu yaşadık. Şimdi de diş çıkartıyor. Doğduğundan beri kucakta.

Aslında bu biraz yapıyla alakalı sanırım, bende çocuklar sağolsun, sürekli ayaktayım, hareket halindeyim ama, çok zor kilo veriyorum üstelik hamilelikte çok hızlı kilo alıyorum , sen bu konuda şanslısın

Ara
Elma ve biraz çerez
Neskafe
Oğle
3 köfte
2 kaşık şehriye pilavı
2 bardak ayran
Su 1,5 oldu

Diyetisyene giden arkadaşlar istanbulda gideniniz var mi? Akşam yemeğe 12 kişi misafirim var yemeğe giremiyorum o yüzden.

Bu kez ogleni anlamadım
4 yemek kaşığı tavuklu patates
3 yemek kaşığı kuskus pilavı
2 bardak evde tuzsuz ayran

1 bardak rezene 2 lt su oldu arada bir tane hurma yerim

Rebel92 tebrik ederim canım bayağı iyi gidiyorsun maşallah daha önce paylaşmıştın sanırırm ama menülerini de yazabilirsen fırsat bulduğunda grup olarak faydalanmış oluruz diyet listeleri kişiye özeldir ama en aZından bu süreçte neler yediğini ne içtiğini sütünü etkilemeden nasıl kilo verdiğini öğrenmiş oluruz

Bebekle de misafir işi gerçekten çok zor ben bayram sonrasına erteledim gelecekleri hep:))))

Kızlar grupla ilgili bir kaç Önerim var
1-)ilk sayfadaki listeye Yen'i bi bölüm ekleyip bebişlerimizin kaç aylık olduğunu yazsam en aZından menü yorumları yaparken az çok biliriz neyi yiyip neyi yemememiz gerektiğini cuma kilo bildirimi yaparken bebeklerimizin kaç aylık olduğunu yazarsak ben eklerim
2-)haftanın 1. 2.ve 3.sü sırlarını açıklasa yani nasıl kilo verdiğini nelere dikkat ettiğini spor olarak neler yaptığını saat kaçta yemeği kestiğini vb. ebruliki ne dersin canım sen grupta en eski kalanlardansın
Dönüşlere göre bu akşam listeyi değiştireyim diyorum eklenecek arkadaşlar da var
Ben kızıma söz vermiştim onu hamburger yemeye götürücem tabikide ben salata yiycem

Canım aç karına mı haftalık kiloyu yazacaz malum aç tok 1 2 kilo oynuyo
kusura bakma canım ancak gördüm şu 3 hafta azalacak paylaşımlarım biraz hangibyöne döneyim şaştım. aç karnına tartılalım herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…