- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Çorba iyi olur haklısın oda var akşama acikirim daha çokCanım öğlen atlarsan akşam yine çok yersin.Salata veya corbyla gecistir. Ben ogün atlayinca daha çok yiyorum.
Canim ekmek ve patates aniden kan şekerini yükseltip cabuk aciktirir.aksam cok yersin dayanamazsim zaten.o yuzden tok tutan yogurt salata ve sebze yemeği ye mutlaka ya da çorbaGünaydın kızlar ben çok yedim bugün galiba kahvaltıda 2 haşlanmış patatez 2 büyük dilim ekmeköğleni atlicam o zaman belki eşitlenir
hem kucaga alıştırıp hemde ne bulursak yersek o iş biraz zor canımBebeğinizi kucağa alıştırın kilo kalıyor mu gidiyor mu anlarsınız. Sonra da alın kanguru yada sling gezin. Tecrübeyle sabittir. Bana dua edersiniz
Not: emziren anneler zayıflıyor diye bildirim gelmiş o nedenle girip baktım.
hem kucaga alıştırıp hemde ne bulursak yersek o iş biraz zor canımnormalde emzirirken kilo vermemiz gerekiyomuş. Yemekten O bile olmuyo baksana
Aslında bu biraz yapıyla alakalı sanırım, bende çocuklar sağolsun, sürekli ayaktayım, hareket halindeyim ama, çok zor kilo veriyorum üstelik hamilelikte çok hızlı kilo alıyorum , sen bu konuda şanslısınVerdim ben. Kasmadım hiç.
Boyum 160.
Hamile olmadan 49 kiloydum
Doğuma 63 ile gittim.
Doğumdan sonra 58 oldum.
Bebeğim 8 aylık 51 kiloyum.
Ilk 4 - 5 ay kolik sorunu yaşadık. Şimdi de diş çıkartıyor. Doğduğundan beri kucakta.
Kolay gelsin 12 kişi işin çok zorDiyetisyene giden arkadaşlar istanbulda gideniniz var mi? Akşam yemeğe 12 kişi misafirim var yemeğe giremiyorum o yüzden.
kusura bakma canım ancak gördüm şu 3 hafta azalacak paylaşımlarım biraz hangibyöne döneyim şaştım. aç karnına tartılalım herzamanCanım aç karına mı haftalık kiloyu yazacaz malum aç tok 1 2 kilo oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?