çok iyi olur canım bende ne zamandır böyle birşeyin eksik olduğunu düşünüyordum. 1 aylık anneyle benim gibi 11 aylık annenin bealenmesi diyeti aynı olamaz sonuçtaKızlar grupla ilgili bir kaç Önerim var
1-)ilk sayfadaki listeye Yen'i bi bölüm ekleyip bebişlerimizin kaç aylık olduğunu yazsam en aZından menü yorumları yaparken az çok biliriz neyi yiyip neyi yemememiz gerektiğini cuma kilo bildirimi yaparken bebeklerimizin kaç aylık olduğunu yazarsak ben eklerim
2-)haftanın 1. 2.ve 3.sü sırlarını açıklasa yani nasıl kilo verdiğini nelere dikkat ettiğini spor olarak neler yaptığını saat kaçta yemeği kestiğini vb.ebruliki ne dersin canım sen grupta en eski kalanlardansın
Dönüşlere göre bu akşam listeyi değiştireyim diyorum eklenecek arkadaşlar da var
Ben kızıma söz vermiştim onu hamburger yemeye götürücem tabikide ben salata yiycem
tebrik ederim canim. Darisi bize insallahKızlar diyetisyenden geliyorum 68.9 olmuşum mayıs 17 de hedefim 68 olmaktı çok mutlu oldum @pentagram42 cnm bu haftada ilk üçe talibim
Ben de ara öğünde bir bardak yeşil çay bir dilim kendi yaptigim kekten ve buralarda sac üstü diyorlar hashasli bir şey yedim canım çok çekmiştiAra ogün sütlü dondurma yedim canım çok çekti.
Bebeğin kaç aylık canım1 kabah haslama ustne zeytnyag dereotu yogurt karstrp yedim. 1 kucuk kasede kurufasulye .son yemek 5.kizlar 5 ten sonra yememek sutu etkilermiki
Ooo maşallah canım süpersin yediklerini paylaşıyormusun denk gelmedim yeniyim takipte olucam diyetisyen liste verdi mı maşallah bu haftaki liderlik sende yine galibaKızlar diyetisyenden geliyorum 68.9 olmuşum mayıs 17 de hedefim 68 olmaktı çok mutlu oldum @pentagram42 cnm bu haftada ilk üçe talibim
Evet canım fikirlerin çok güzel Bence hepimiz için fikir olur 1.2.3 lerden öneri almak iyi olur bebeklerin aylarında yazmak mantıklıKızlar grupla ilgili bir kaç Önerim var
1-)ilk sayfadaki listeye Yen'i bi bölüm ekleyip bebişlerimizin kaç aylık olduğunu yazsam en aZından menü yorumları yaparken az çok biliriz neyi yiyip neyi yemememiz gerektiğini cuma kilo bildirimi yaparken bebeklerimizin kaç aylık olduğunu yazarsak ben eklerim
2-)haftanın 1. 2.ve 3.sü sırlarını açıklasa yani nasıl kilo verdiğini nelere dikkat ettiğini spor olarak neler yaptığını saat kaçta yemeği kestiğini vb.ebruliki ne dersin canım sen grupta en eski kalanlardansın
Dönüşlere göre bu akşam listeyi değiştireyim diyorum eklenecek arkadaşlar da var
Ben kızıma söz vermiştim onu hamburger yemeye götürücem tabikide ben salata yiycem
5 canimBebeğin kaç aylık canım
Canım çiğ bademi bir gece önceden ılık suya köy yumusasin sonra ona hurma koy gerçi isteğe bağlı onu Blender dan gecir onu iç süt ve yoğurt tan daha cok kalsiyum var hemde alerjik değil süt te yapıyor zaten buna badem sütü diyorlarMrb hanımlar bizde 5,5 aylığız doğumda 16 kilo aldım doğum sonrası 10 kilo verdim ama gerisini veremiyorum takıldım kaldım 70 de. Eşimde zayıfla artık diyor kendime kıyafet bile alasım gelmiyor. Çok acıkıyorum çoktA yiyorum. Bebeğimin süt alerjisi var hiç bir süt ürünü yiyemediğim halde veremiyorum. Neler önerirsinşz?
Kac haftada bu kiloyu verdin canim.maluk yeni okunca cok gecmisi okuyamadimHanımlar annem yanımda olduğu günlerimiz yoğun geçiyor o yüzden pek yazamıyorum hatta okuyamıyorun bile menü sormuşsunuz baya standart zaten diyete başladığımda listemi paylaşmıştım benm en çok dikkat ettiğim şey aburcuvur yemiyorum ve misafirlik gezme yada bana gelinmesi beni pek etkilemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?