Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar dogum günü bahanesiyle dün yediklerimi tartıda + olarak gorunce işi daha ciddiye almaya karar verdim bu kez kacamaklari haftada 2 den fazla yapmam butdan duyduğum leslie videolar başladım şükür bebislerden de rahatim bugün aynı anda uyudular 45 dk leslie yaptım hadi hayırlısı cuma yi çok merak ediyorum ogune kadar tartiyi kaldircam

çok iyi olur canım bende ne zamandır böyle birşeyin eksik olduğunu düşünüyordum. 1 aylık anneyle benim gibi 11 aylık annenin bealenmesi diyeti aynı olamaz sonuçta

Öğlen menum
3 kaşık ciğer sote
2 kaşık makarna
3 kaşık semizotu
1 bardak ayran
Bugün yürüyüş yapamadim

Ara ogün sütlü dondurma yedim canım çok çekti.
Ben de ara öğünde bir bardak yeşil çay bir dilim kendi yaptigim kekten ve buralarda sac üstü diyorlar hashasli bir şey yedim canım çok çekmişti dün akşam yemeğinden sonra da dondurma yedim

1 kabah haslama ustne zeytnyag dereotu yogurt karstrp yedim. 1 kucuk kasede kurufasulye .son yemek 5.kizlar 5 ten sonra yememek sutu etkilermiki

Kızlar ben yeme işini bitirdim çok acikirsam yatmadan önce salatalık havuç bir şey atştrm sabah çok kaçırdım öğlen iki kepekli galete az öncede iki sıkılık ekmek bir kase çorba ve yoğurt yedim yatana kadar bol su içerim inşallah açılmam

kahvaltı 1 kk peynir 1 bardak süt 3 zeytin 2 haşlanmış yumurta 1 kayısı öğlen kuru meyveli mısır gevreği çay

Kızlar diyetisyenden geliyorum 68.9 olmuşum mayıs 17 de hedefim 68 olmaktı çok mutlu oldum @pentagram42 cnm bu haftada ilk üçe talibim
Ooo maşallah canım süpersin yediklerini paylaşıyormusun denk gelmedim yeniyim takipte olucam diyetisyen liste verdi mı maşallah bu haftaki liderlik sende yine galiba

Arkadaşlar disardaydim bir simit ve ayran
Arada bir neskafe iki kadayıflı kurabiye 3 hurma az leblebi ve fıstık galiba biraz fazla oldu aksam az yerim herhalde ama spor olarak bahar temizliği yapıyorum

Evet canım fikirlerin çok güzel Bence hepimiz için fikir olur 1.2.3 lerden öneri almak iyi olur bebeklerin aylarında yazmak mantıklı

Mrb hanımlar bizde 5,5 aylığız doğumda 16 kilo aldım doğum sonrası 10 kilo verdim ama gerisini veremiyorum takıldım kaldım 70 de. Eşimde zayıfla artık diyor kendime kıyafet bile alasım gelmiyor. Çok acıkıyorum çoktA yiyorum. Bebeğimin süt alerjisi var hiç bir süt ürünü yiyemediğim halde veremiyorum. Neler önerirsinşz?

Kızlar bebeğim çok küçük olduğu için sürekli giremiyorum genel olarak cuma günleri kilomu saatinde yazmaya çalışıyorum bu şekilde gruptan atılmam inşallah çok fazla diyet yaptığım söylenemez aburcubur tabii ki de kestim fazla hareket etmeye çalışıyorum Bu yüzden menü pek yazmıyorum

Canım çiğ bademi bir gece önceden ılık suya köy yumusasin sonra ona hurma koy gerçi isteğe bağlı onu Blender dan gecir onu iç süt ve yoğurt tan daha cok kalsiyum var hemde alerjik değil süt te yapıyor zaten buna badem sütü diyorlar

Hanımlar annem yanımda olduğu günlerimiz yoğun geçiyor o yüzden pek yazamıyorum hatta okuyamıyorun bile menü sormuşsunuz baya standart zaten diyete başladığımda listemi paylaşmıştım benm en çok dikkat ettiğim şey aburcuvur yemiyorum ve misafirlik gezme yada bana gelinmesi beni pek etkilemiyo

Sabah 1 haslanmis yumurta 1dilim beyaz peynir 3 bardak cay 2 dikim tb ekmegi 2 ceviz bol yeşillik salatalik domates.ara ogun. 6 tane erik ve 5 badem.öğlen 6yk yesil fasulye 4 kasik yogurt salata yagsiz 2 dilim tb ekmegi.ara ogun 1 bardak ayran 6 tane cilek 3 diyet biskuvi.aksam 3 kofte büyüklüğünde tavuk haslama 2 kase mercimek corbasi 2 dilim tb ekmegi salata ve cacik.son ara öğünüm 21.00de aurica 4 mil yaptim spor... Kacamaksiz gidiyorum bakalim sonuc ne cikacak cuma

Kac haftada bu kiloyu verdin canim.maluk yeni okunca cok gecmisi okuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…