- 30 Nisan 2017
- 118
- 162
- 18
- 39
Bu sabah itibariye bende kendime hedef koyacağım. İnşallah başarabilirimCnm gerçekten zorlandığım oluyo içimin gittiği oluyo ama hedefler koyunca onlara ulaşmak için uğraşıyorum ona ulaşmanın verdiği mutluluğu düşünüyorum yemekten aldığım zewk mi incelmek mi die düşünüp kısıtlıyorum kendimi
@ebruliki de hedef koyarak hızlanmıştı bende öle oldum ve ben çok abartı olduğunu düşündüğüm bi hedef koydum bi ayda 6 kilo dedim bi ay olmadan verdim iki gün kaldı bu ay içinde hedefim 4 kilo bakalım bu sefer daha zor çünkü ramazan varBu sabah itibariye bende kendime hedef koyacağım. İnşallah başarabilirim
hadi inşaallahGünaydınlar
Sabah 1.900 gitmiş gördüm çok sevindim kalması için yememem lazım hafta sonu çok yoğundum iş güç gezmeye git kv git derken gitmiş inşallah veririm ya herkes için kabusu olan kilolar şu an benim için hayal bayrama iki rakamlılara insem ona bile uçucam
En azından akşam yememişsin ki sabah yemişsin fazla yediğin için de üzülme gün yeni başladı zaten sonraki öğünlerde hafif yersin akşama kadar gider onlarBi daha açlık süresini uzun tutmayacam ya akşam çok acıktım geç olmuştu zor tuttum kendimi yemedim sabaha öyle Bi aç uyandım ki bir saattir yiyorum doymuyorum kar yerine zarar ettim yaa
Günaydın kızlar, evet dün kaçamaksız gidiyordu evet akşam yemeğini yoğurt ve 2 kepçe çorba ile geçirmiştim ki daha ileri saatlerde bide 22:30 da dondurma geldi, dayanamadııım çok güzel oluyor ama ne yapiiimGünaydın, hepimizin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle; sabah önce tabi ki bir bardak limonlu iki bardak sade ılık suyumu içtim ve yarım saat kadar sonra kahvaltı da bir tabak çökelek salatası ama kendi tabağıma yağ ilave etmedim ve bol maydonoz, domatesli yaptım, bir yumurta beyazı, domates, salatalık, acı yeşil biber ve şekersiz çayı afiyetle yedim, birazdan görümcemle kayınvalide de buluşacağız, dilerim kaçamaksız geçer, dondurma belkiii
ObseSif-annee hoş geldin canım hayırlısı olsun hakkınızda bulursunuz inşallah hangi ilde arıyorsunuz belki yardımcı olabilecek arkadaşlar buluruz
Tebrik ederim bu arada mezun olacaksın neredeyse listede bu hali ile güncellerim
Boyun kac cm canim
Boyum 155 dunku tartilmaya gire kilom 66.2Boyun kac cm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?