Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kahvaltısı ikidlm ekmek 3 duble şekersiz çay 1.5 yumurta 4 zeytin az peynir kaşar yedim domates salatalık yedim sonra dışarı çıktım 1 porsiyon köfte iki kaşık çorba az piyaz iki bardak ayran 2 lt su bugün ev aradık tam 7 saat boyunca dolaştık çok yoruldum

Bu sabah itibariye bende kendime hedef koyacağım. İnşallah başarabilirim

Bu sabah itibariye bende kendime hedef koyacağım. İnşallah başarabilirim
@ebruliki de hedef koyarak hızlanmıştı bende öle oldum ve ben çok abartı olduğunu düşündüğüm bi hedef koydum bi ayda 6 kilo dedim bi ay olmadan verdim iki gün kaldı bu ay içinde hedefim 4 kilo bakalım bu sefer daha zor çünkü ramazan var

Dünkü menüm
Sabah kıymalı yumurta 2 dl ekmek 1 kk peynir 1 dl kasar 2 zeytin 1 tk cemen
Ara 5 badem çağlası
Öğle 1 tabak kepekli makarna salata
Ara 1 kase yoğurt
Aksam 1 tabak kepekli makarna
Ara 1 avuç çekirdek 6 fındık

2.5 lt su
Spor 40 mekik 1000 adım

İlk defa kahvaltımı yapmadım daha bu kadar sarkıtıyorum annemle oğlum uyuyolar

Günaydınlar
Sabah 1.900 gitmiş gördüm çok sevindim kalması için yememem lazım hafta sonu çok yoğundum iş güç gezmeye git kv git derken gitmiş inşallah veririm ya herkes için kabusu olan kilolar şu an benim için hayal bayrama iki rakamlılara insem ona bile uçucam

hadi inşaallah

Benim de 400 gr gitmis geçen haftadan.Dün fazla kacirmistim.Kacamak degil ama yemegi cok ve gec yemistim.Yine de iyi diyorum bu düzensiz yemelerime.

Bi daha açlık süresini uzun tutmayacam ya akşam çok acıktım geç olmuştu zor tuttum kendimi yemedim sabaha öyle Bi aç uyandım ki bir saattir yiyorum doymuyorum kar yerine zarar ettim yaa

Bi daha açlık süresini uzun tutmayacam ya akşam çok acıktım geç olmuştu zor tuttum kendimi yemedim sabaha öyle Bi aç uyandım ki bir saattir yiyorum doymuyorum kar yerine zarar ettim yaa
En azından akşam yememişsin ki sabah yemişsin fazla yediğin için de üzülme gün yeni başladı zaten sonraki öğünlerde hafif yersin akşama kadar gider onlar

meraba kızlar ben geldim sonunda dün gece. çok yoğun ve yorucu geçti hala evi tutamadık aramaya devam.. diyete gelince genel olarak bozmamaya çalıştım ama akşam yemeği saatleri biraz kaydı evime döndüm şükür kaldığım yerden devam sabah tartıldım 63 le gitmiştim 62.2 olmuşum :)

Kahvaltım
İlık limonlu su aç karnına
Tam bugday ekmeğiyle tost (2 dilim ekmekle yapılmış)
domates
Salatalık
2 bardak çay tek şekerli
Bide kızım kete yemişti onun ufalanlarını yedim biraz

ObseSif-annee hoş geldin canım hayırlısı olsun hakkınızda bulursunuz inşallah hangi ilde arıyorsunuz belki yardımcı olabilecek arkadaşlar buluruz
Tebrik ederim bu arada mezun olacaksın neredeyse listede bu hali ile güncellerim

Günaydın kızlar, evet dün kaçamaksız gidiyordu evet akşam yemeğini yoğurt ve 2 kepçe çorba ile geçirmiştim ki daha ileri saatlerde bide 22:30 da dondurma geldi, dayanamadııım çok güzel oluyor ama ne yapiiim

Son düzenleme:

sağol canm inşallah şu geçen haftayı da telafi ederim düzensiz beslenince hem bedenen hem kafa olarak rahatsız oldum resmen :/ bu arada konyada arıyoruz canm

Günaydın hepinize
Kahvaltım
Her zamanki gibi
2 dilim kaşar
3 çatal beyaz peynir
Salatalik
Menemen
Cay

Kahvaltıdan önce herzamanki gibi önce 1 bardak limonlu sonra 2 bardak limonsuz suyumu içtim, 1 yumurta beyazı, 1 yk lor peyniri, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, salatalık, domates, yeşil acı biber ve sınırsız açık şekersiz çayımla da kahvaltımı yaptım

Günaydın hanımlar
Sabah 1.5 dlm ekmek 2 duble fincan şekersiz çay 5 zeytin azar azar peynir tereyağı reçel yedim 1,5 lt su
Ara 3 hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…