ben artık ayak numaram 41 diyorum. baya baya benimsedim yani... hatta iki ayakkabı aldım işe başlamadan ikisi de 41 numara. pek piyasası da yok
deichmanda var bende yeni bot aldım 42 numaraben artık ayak numaram 41 diyorum. baya baya benimsedim yani... hatta iki ayakkabı aldım işe başlamadan ikisi de 41 numara. pek piyasası da yok
Suya dikkat edelim lütfenİyi akşamlar kizlar
Menumu vereyim
Sabah 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı
Ara. 1. Diyet biskuvi, rezene çayi
Öğle. 1.kase.yogurt corbasi
Ton balıklı~ peynirli salata
Ara, 8~10 antep fıstık
Aksam 2 dal brokoli, 1.kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara. Safran.çayı, bir lokma diyet biskuvi
Su. 1.2 lt
Bitki cayi 1,2 lt.
Spor off
Canım geçmiş olsun.Kızlar şuav kızımı uyutmaya çalışıyorum 1saati geçti uyumuyor. Bende şifayı kapmışım iyi değilim...şuan psikolojik olarak da dipteyim...
Menümü paylaşıyım;
Sabah;2kk peynir, 6-7zeytin, yeşillik, 2tk bal , 1,5dilim tam buğday ekmeği
Ara; sade Türk kahvesi
Öğle;1kase çorba, 1tbk orman kebabı, salata 2 dilim ekmek
Ara;1avuç beyaz gleblebi
Akşam;1kase çorba, 2kaşık et sote, yoğurtlu karnabahar salata 2 dilim ekmek
Su; 1,5 lt
Oyyy oy . Bu yüzden bazen şu 2..Yi isteme konusun da kafam karisioGünaydın arkadaşlar
Güzel bir gün olsun inşallah
Benim kuzum da uyumadı bugün sıkıntısı ne anlamadım. Tam o uyudu büyük kız için kalkmak zorunda kaldım. Kuzum okula gidiyor.simdi ona zorla kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum.
Anne olmak zor zanaat
Yeosum emin ol hepimiz de var o psikolojik durum.. bazen evde yetemedigimi. Ve vücut olarak 0 ı tükettiğimı dusunerek pes edesim gelio . Ama biz anneyz. Hasta da olsak kuzular bize muhtaçKızlar şuav kızımı uyutmaya çalışıyorum 1saati geçti uyumuyor. Bende şifayı kapmışım iyi değilim...şuan psikolojik olarak da dipteyim...
Menümü paylaşıyım;
Sabah;2kk peynir, 6-7zeytin, yeşillik, 2tk bal , 1,5dilim tam buğday ekmeği
Ara; sade Türk kahvesi
Öğle;1kase çorba, 1tbk orman kebabı, salata 2 dilim ekmek
Ara;1avuç beyaz gleblebi
Akşam;1kase çorba, 2kaşık et sote, yoğurtlu karnabahar salata 2 dilim ekmek
Su; 1,5 lt
Spora bu yüzden baslayamiyirm zaten yatağa zor atiom kendimı gün boyu Çok yoruluyorum. Bi de nefes nefese kalacak sporu yapmak perte çıkarır beni.Zorlu sartlar altinda da olsa sporumu yaptim. O jilian ne oylee yaaa nwfes nefese kaldim resmen tam bi ceza oldu bana.bitiremedim sonuna kadar kiz uyandi zaten . Leslie yaptim o arada. Sonra iyuce mizmizlaninca biraktim ama 45 dk surdu. Belki gece bidaha yaparım utum biterse erkenden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?