Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar
Bu gün güzel bir diyet günü oldu.
Menü
Sabah
2 fincan yaşil cay
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşillik
Ara
1 fincan yeşil çay
1 Türk kahvesi
Akşam
15.30 da
Bir tabak zeytinyağlı yer elması
Yoğurt 4 kaşık
1 bardak ev yapımı kefir
Biraz sonra 1 armut yerim
Gece yatarken de pul biberli yoğurt kurüne başlayayım diyorum.
Sabah 3 mil Leslie yaptım
7 dakika göbek eritme hareket yaptım
200 ip atladım
Sonra benim kuzu evde durmadı bebek Arabası na koydum dışarı çıktım. 5000 adım atmışım
Yarın sabah merak ediyorum.
Bu hafta dikkat ettim. Hafta sonunu saymazsak güzel gitti. Ben geçen cumadan sonra hic tartılmadım
Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Sadece su olarak tüketmem gerekmiyor ki.
1.2 lt de bitki çayı var etti 2.4 lt
Valla bnm diyetisyen en az 3lt su +bitki çayı içersen diyordu ozellikle emzirirken 3 lt su olmaliymis. Ben bile 3lt su icmezsem kilo veremiyrm. Hatta yazin izmir sicaginda 4.5lt su içiyordum

Karın kaslarım kesilmiş .Gülerken bile ağrıyor.
Kendimi çok şiş hissediyorum.
Inşallah yarın güzel sonuç alırım. Buna ihtiyacım var
Birde yarın misafirim var.Diyette misafir ağırlamak çok zor.bir şeyler kalıyor ziyan olmasın diye ben ziyan oluyorum

Valla bnm diyetisyen en az 3lt su +bitki çayı içersen diyordu ozellikle emzirirken 3 lt su olmaliymis. Ben bile 3lt su icmezsem kilo veremiyrm. Hatta yazin izmir sicaginda 4.5lt su içiyordum
Bende çok su içerim gunde bitki çayları ile 4 litreyi geçerim.
Emzirince icim cekiliyo gece bile kalkar su içerim.
Birde su içmek zayıflatır derler .bende o tez tutmuyor.

Bayanlar bazen günlük menülerinizi paylaşıyorsunuz.Bence genel olarak emziren anneler grubuna pek uymayan menüler. Zaten bu kadar kuvvetli diyet yapacaksanız neden diğer yarışmalı gruplara katılmıyorsunuz. O gruplara daha çok uyuyor gibi.

Yanlış anlaşılmasın bütün menüler için söylemiyorum.Emziren anne diyetinn 1900 kalori olduğunu düşününce. Bazı menüler hesaplarsanız göreceksiniz 1300 kalori civarı . ki bu miktar emzirmeyen bayana bile düşük .

Vay be o kadar sporun ardindan 5000 adim. Tebrik ederim

Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Bende gecen hafta sonu oyleydim. Ilac da icemiyoruz. Parol ictim bol su cok sukur atlattım. Ama hala burun tikanikligi var.
Dun 1 mil leslie yaptim o neydi ya cok yoruldum. Ilk defa yaptim. 3 mil yapanlara bravo gercekten

Menüm
Sabah yumurta, zeytin, peynir, dereotu, ceviz, ıhlamur
Ara turk kahvesi
Akşam patlıcan oturtma az pilav yoğurt

Acıkırsam ayva kuru üzüm yerim.

Spor leslie 3 fast mil
Su şimdiye kadar 2.5 lt.yatana kadar 1,lt daha içerim

Ben Karatay yapıyorum yediklerim az gibi duruyor ama karataya başladığımdan beri sutum çoğaldı. Bebeğin kilo alımında da sorun yok. Zaten ıhlamur dereotu ceviz falan çok iyi oluyor sut için. Tavsiye ederim herkese.

Suyun yerini hiçbirşey doldurmaz ama emzirirken en az 3lt sıvı tüketilmelidir bunun 2 lt mutlaka su olmalı

Ben 6 aydan önce 5 lt bile su içiyordum ama şu anda ihtiyaç duymuyorum ki o kadar susamıyorum.
Sütümde bir sorun yok, kızım çok az ek gıda alıyor, 2 kaşıktan fazla yemiyor, stü yetiyor maşallah, Ve geçen ay 700 gr almış.
7 ay 22 günlük ve en son tarttığımızda 9100 gr geliyordu.
Ayrıca kışın su değil bitki çayı içebiliyorum.
İçebilen içsin benim durumum bu

Lütfen örnek verir misin hangi menüler?
Beni kastediyorsan dün kahvaltımı yazmayı unutmuşum.

Ayrıca bizim kimseye örnek olmak gibi bir misyonumuz yok ki, kimi karatay yapıyor kimi başka birşey.
Herkesin her hangi bir gruba katılma hakkı var bence ve biz onlara ultimatom veremeyiz..
Yine de son karar konu sahibinin..

Kastım senin menün değildi. söylediğin menüyü görmemiştim bile.
Ben sadece madem emziren anneler adı altında bir başlıkla birşeyler yapıyoruz o zaman bu konuyla ilgili birşeyler olması gerektiğini düşünüyorum.
Madem herhangi bir diyet grubundan farkımız olmayacak neden bu isim altında toplandık.
kaldıki tekrar söylüyorum senon menünü görmemiştim bile

Lütfen ebrucum o zaman kimin menusunde olumsuzluk görüyorsan ona uyarida bulun ki arkadaşımızın sütü azalmasin.
Ortaya soyleyince ustune alinmayabilir
Bu konuyla ilgili eksiklikler nedir mesela. Arkadaşlara böyle yardimci olamayiz ki, açıkça yaz lütfen

Perşembe menü bildirimi

KALKINCA : 1 fincan sade nescafe 3 kuru kayısı, 2 kare çikolata
KAHVALTI : 1 dilim çk ekmek, 1 kk peynir, domates, salatalık yeşilçay
ARA : 1 paket gran panini kraker, biraz peynir- az salatalıkla

ÖĞLE : bir kase yulaf ezmeli, kuru meyveli yoğurt.
ARA : 1 kase yogurt

AKŞAM : 1,5 kase mercimek çorbası, kereviz salatası.

Su : 700 ml
Bitki çayı : 1,2 ml.

Yatana kadar daha da içmeye çalışacağım, zorluyorum 1,5 yaparım + bitki çaylarına zaten devam..
Spor : off

Aslında isim vermememin nedeni tatsızlık olmasın diyeydi.Ama sen üstüne alınınca tatsızlık oldu yine de Kedibochi cim.Kimseyi kızdırmak ya da ültimatom vermek değil amacım. Sadece eğer birimiz 1100 kalori diyet yaparken diğeri 1500 bir diğeri 1800 olursa kulvarlarımız çok farklı olacak diye düşündüm.Yoksa isim farketmiyor hangi diyeti yaparsak yapalım.

bende menümü bildireyim
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, az çavdarlı ekmek ballı tereyağlı, 2-3 zeytin
ara: sade soda, öğün alamadım oğlum durmuyor kaç gündür uyumadı gündüz
öğlen: çok az makarna yiyebildim yine
akşam: balık ızgara, bol salata
bu ara menülerim kötü, genelde öğleni atlıyorum ama isteyerek olmuyor. bir türlü kendime hazırlayamıyorum çocukla ilgilenmekten. zaten benim sıkıntım da bu. o yüzden kilo veremiyorum sanırım dengesiz besleniyorum.

spor: 45 dakika reformer pilates yaptım bugün.

su 2 lt, 2 tane sade soda, birazdan çay içerim 2 bardak falan.
bu arada yarın için özür isteyeceğim. sabahtan okula gitmem gerekiyor. kaçta gelirim bilmiyorum. kilo bildirimimi ancak akşam yapabileceğim yeos

canım aslında haklısın çok sağlıksız besleniyoruz ama zaten -kendi adıma konuşuyorum- amacım öğünden kısmak değil benim. ben sadece unlu mamüllerden ve tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum. bence emziren anne diyeti ancak böyle olur. kalori hesabı hiç yapmadım, yapamam da. ne kadar sütüm oluyor bilmiyorum ama.
diğer arkadaşlar adına bir şey diyemeyeceğim.
diğer gruplara da yarış olduğu için katılmadım. zaten başka bir konuda açıklamıştım. ben burda sadece motive olmak adına yazıyorum. zaten hedefimiz çok az şubatın sonuna kadar 4 kilo.

Kesinlikle canım söylemk istediğim de buydu. Burası da o gruplardaki yarışlara dönecek sonunda bir odak noktamız kalmayacak. Oysa farklı bir amaçla kuruldu bu grup diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…