Sadece su olarak tüketmem gerekmiyor ki.Suya dikkat edelim lütfen
Suyun yerini hiçbirşey doldurmaz ama emzirirken en az 3lt sıvı tüketilmelidir bunun 2 lt mutlaka su olmalıSadece su olarak tüketmem gerekmiyor ki.
1.2 lt de bitki çayı var etti 2.4 lt
Valla bnm diyetisyen en az 3lt su +bitki çayı içersen diyordu ozellikle emzirirken 3 lt su olmaliymis. Ben bile 3lt su icmezsem kilo veremiyrm. Hatta yazin izmir sicaginda 4.5lt su içiyordumSadece su olarak tüketmem gerekmiyor ki.
1.2 lt de bitki çayı var etti 2.4 lt
Bende çok su içerim gunde bitki çayları ile 4 litreyi geçerim.Valla bnm diyetisyen en az 3lt su +bitki çayı içersen diyordu ozellikle emzirirken 3 lt su olmaliymis. Ben bile 3lt su icmezsem kilo veremiyrm. Hatta yazin izmir sicaginda 4.5lt su içiyordum
Vay be o kadar sporun ardindan 5000 adim. Tebrik ederimSelam kızlar
Bu gün güzel bir diyet günü oldu.
Menü
Sabah
2 fincan yaşil cay
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşillik
Ara
1 fincan yeşil çay
1 Türk kahvesi
Akşam
15.30 da
Bir tabak zeytinyağlı yer elması
Yoğurt 4 kaşık
1 bardak ev yapımı kefir
Biraz sonra 1 armut yerim
Gece yatarken de pul biberli yoğurt kurüne başlayayım diyorum.
Sabah 3 mil Leslie yaptım
7 dakika göbek eritme hareket yaptım
200 ip atladım
Sonra benim kuzu evde durmadı bebek Arabası na koydum dışarı çıktım. 5000 adım atmışım
Yarın sabah merak ediyorum.
Bu hafta dikkat ettim. Hafta sonunu saymazsak güzel gitti. Ben geçen cumadan sonra hic tartılmadım
Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Bende gecen hafta sonu oyleydim. Ilac da icemiyoruz. Parol ictim bol su cok sukur atlattım. Ama hala burun tikanikligi var.Kızlar şuav kızımı uyutmaya çalışıyorum 1saati geçti uyumuyor. Bende şifayı kapmışım iyi değilim...şuan psikolojik olarak da dipteyim...
Menümü paylaşıyım;
Sabah;2kk peynir, 6-7zeytin, yeşillik, 2tk bal , 1,5dilim tam buğday ekmeği
Ara; sade Türk kahvesi
Öğle;1kase çorba, 1tbk orman kebabı, salata 2 dilim ekmek
Ara;1avuç beyaz gleblebi
Akşam;1kase çorba, 2kaşık et sote, yoğurtlu karnabahar salata 2 dilim ekmek
Su; 1,5 lt
Ben Karatay yapıyorum yediklerim az gibi duruyor ama karataya başladığımdan beri sutum çoğaldı. Bebeğin kilo alımında da sorun yok. Zaten ıhlamur dereotu ceviz falan çok iyi oluyor sut için. Tavsiye ederim herkese.Yanlış anlaşılmasın bütün menüler için söylemiyorum.Emziren anne diyetinn 1900 kalori olduğunu düşününce. Bazı menüler hesaplarsanız göreceksiniz 1300 kalori civarı . ki bu miktar emzirmeyen bayana bile düşük .
Suyun yerini hiçbirşey doldurmaz ama emzirirken en az 3lt sıvı tüketilmelidir bunun 2 lt mutlaka su olmalı
Valla bnm diyetisyen en az 3lt su +bitki çayı içersen diyordu ozellikle emzirirken 3 lt su olmaliymis. Ben bile 3lt su icmezsem kilo veremiyrm. Hatta yazin izmir sicaginda 4.5lt su içiyordum
Yanlış anlaşılmasın bütün menüler için söylemiyorum.Emziren anne diyetinn 1900 kalori olduğunu düşününce. Bazı menüler hesaplarsanız göreceksiniz 1300 kalori civarı . ki bu miktar emzirmeyen bayana bile düşük .
Kastım senin menün değildi. söylediğin menüyü görmemiştim bile.Ben 6 aydan önce 5 lt bile su içiyordum ama şu anda ihtiyaç duymuyorum ki o kadar susamıyorum.
Sütümde bir sorun yok, kızım çok az ek gıda alıyor, 2 kaşıktan fazla yemiyor, stü yetiyor maşallah, Ve geçen ay 700 gr almış.
7 ay 22 günlük ve en son tarttığımızda 9100 gr geliyordu.
Ayrıca kışın su değil bitki çayı içebiliyorum.
İçebilen içsin benim durumum bu
Lütfen örnek verir misin hangi menüler?
Beni kastediyorsan dün kahvaltımı yazmayı unutmuşum.
Ayrıca bizim kimseye örnek olmak gibi bir misyonumuz yok ki, kimi karatay yapıyor kimi başka birşey.
Herkesin her hangi bir gruba katılma hakkı var bence ve biz onlara ultimatom veremeyiz..
Yine de son karar konu sahibinin..
Lütfen ebrucum o zaman kimin menusunde olumsuzluk görüyorsan ona uyarida bulun ki arkadaşımızın sütü azalmasin.Kastım senin menün değildi. söylediğin menüyü görmemiştim bile.
Ben sadece madem emziren anneler adı altında bir başlıkla birşeyler yapıyoruz o zaman bu konuyla ilgili birşeyler olması gerektiğini düşünüyorum.
Madem herhangi bir diyet grubundan farkımız olmayacak neden bu isim altında toplandık.
kaldıki tekrar söylüyorum senon menünü görmemiştim bile
canım aslında haklısın çok sağlıksız besleniyoruz ama zaten -kendi adıma konuşuyorum- amacım öğünden kısmak değil benim. ben sadece unlu mamüllerden ve tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum. bence emziren anne diyeti ancak böyle olur. kalori hesabı hiç yapmadım, yapamam da. ne kadar sütüm oluyor bilmiyorum ama.Aslında isim vermememin nedeni tatsızlık olmasın diyeydi.Ama sen üstüne alınınca tatsızlık oldu yine deKedibochi cim.Kimseyi kızdırmak ya da ültimatom vermek değil amacım. Sadece eğer birimiz 1100 kalori diyet yaparken diğeri 1500 bir diğeri 1800 olursa kulvarlarımız çok farklı olacak diye düşündüm.Yoksa isim farketmiyor hangi diyeti yaparsak yapalım.
Kesinlikle canım söylemk istediğim de buydu. Burası da o gruplardaki yarışlara dönecek sonunda bir odak noktamız kalmayacak. Oysa farklı bir amaçla kuruldu bu grup diye düşünüyorum.canım aslında haklısın çok sağlıksız besleniyoruz ama zaten -kendi adıma konuşuyorum- amacım öğünden kısmak değil benim. ben sadece unlu mamüllerden ve tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum. bence emziren anne diyeti ancak böyle olur. kalori hesabı hiç yapmadım, yapamam da. ne kadar sütüm oluyor bilmiyorum ama.
diğer arkadaşlar adına bir şey diyemeyeceğim.
diğer gruplara da yarış olduğu için katılmadım. zaten başka bir konuda açıklamıştım. ben burda sadece motive olmak adına yazıyorum. zaten hedefimiz çok az şubatın sonuna kadar 4 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?