Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mutsuzum yorgunum. Aksmki yediğim yaş pastayı buraya yazmak istemiorum. Kilo vermisimdir heraldé. Yarın ola hayrola

Merhaba bayanlar netım günleridir yoktu elektrık yok su yok hayattan koptuk resmen kısaca değinenim ben de bu ara Can'ım tatlı poğaçacı kek makarna herşey istıyorum sanırım ılk hafta çok sıkı diyete başlamanın bedeli bu ama yemiyrum direnin kızlar bir de şu sıkıntım var doymuyorum (( yarin tartı günü amanınnnnn

Selam kızlar ayy bana bugün çok kızın zira misafirliğe gittik gitmeden önce diyetteyim yemiycem fazla dedim kendime ama bi gittim amanın sofrada yok yok yedim de yedim :))) tamda 1 kilo vermiştim bakalım yarın kaç kilo görünücem tartıda.. off valla kaç gündür diyette olunca bugünde dayanamadım affedin.

Merhaba kızlar, bizim amacımız sütümüzü azaltmayacak şekilde fazlalıklarımızdan kurtulmak. Emzirmeyen yok Aramızda ve hepimiz bunu devam ettirmek istiyoruz. sütümüzü nelerin arttırabileceğini, ona göre beslenmemiz gerektiğini çoğumuz biliyoruz.

Bu konuyu birbirimizi motive etmek ve fikir vermek için açtık. şahsım adına söylüyorum; bu diyete girdikten sonra daha sağlıklı beslenir oldum. Önceden sadece bir pilavla sofradan Kalkabilirsen şimdi mümkün olduğunca çorbamı proteini karbonhidratı almaya çalışıyorum. Tabiki herzaman uyamıyorum. Diyetisyenin verdiği listeye uymaya gayret gösteriyorum ki o listeyi de paylaşmıştım.

Burda birisi sadece çorba ile öğle yemeğini geçiştirmişse ona hesap soramayız. Burda işin yok da diyemeyiz. En doğrusu sağlıksız olduğunu düşündüğünüzde, sütüne olumsuz etki edecek şeyleri gördüğünüzde o kişinin mesajına bu şekilde cevap dönmeniz. O dikkate alır veya almaz..Nihayetinde o kişi de sütü azalmasın ister ve bebeğini hepimizden çok düşünür.

Ayda iki kilo verelim, şubat sonunda 4 kilo olsun dedik (ocak başından itibaren) liste oluşturduysak kendimizi tabloda görelim, tatlı bir rekabet olsun istedik. Zaten ne olursa olsun en çok kiloyu ben vericem diyen kimse yoktur diye tahmin ediyorum.

Tatsızlık olacak bir durum olmadığını düşünüyorum. Ama farkettiğiniz yanlış bulduğunuz veya taktir ettiğiniz bir durum, mesaj olduğunda onu hemen söylemeniz daha iyi olur

Yeosum emin ol hepimiz de var o psikolojik durum.. bazen evde yetemedigimi. Ve vücut olarak 0 ı tükettiğimı dusunerek pes edesim gelio . Ama biz anneyz. Hasta da olsak kuzular bize muhtaç

Aynen öyle canım. Dün gece oturdum bir ağlar oldum, kimse de yoktu yanımda. Sonra bir baktım bebeğim bana bakıyor, ne yapıyor annem der gibi... Daha çok üzüldüm. Sonra topla kendini yeos dedim...

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı helva bal allah né verdiyse haşlama yumurta
Öğle yarım tavuk durum
Akşam 2 parça pirzola ıspanak yemeği yoğurt 1 Bardak kola 1 bardak meyve suyu
Hiç olmuş mu kolalar falan

Ben de evde olduğum Zaman genelde öğle öğünleri kaçıyor.ama yapmamam lazım. O yüzden işte olunca daha düzgün besleniyorum.
Saat 15 E kadar paylaşalım dedik ama sen sabah tartıl. Burdan ne Zaman müsait olursan paylaş. Listeyi hazırlamamış olursam eklerim.

Valla ben doyuyorum. Demekki önceden ne kadar yazık ediyormuşum mideme

Seni Allah affetsin bebeğim:) olan olmuş bir kere

Ben de menümü paylaşıyım;

Sabah 2kk peynir 5 zeytin 2 dilim tt ekmek
Ara; 2 kurabiye
Öğle: tavuk suyu çorbası, kapuska, 2 köfte, 2dilim tt ekmek
Ara; 1 ekler,1 kurabiye
Akşam: yemeğim yoktu maalesef 2 kK peynir bol salata 5-6zeytin, 2 dilim ekmek, bir küçük parça gözleme(ucundan koparttım sadece)
Geceye yoğurt giyebilirim.

Bugün eğitimdeydim ikramlar o kadar çoktu ki aralarda yediklerim o tabakların yanında devede kulak kalır. O kadar dayanabildim
Su1,5 litre ve bol bol kuşburnu Rezene

Bugün de hastayım hiç halim yok. Boğazım Ağrıyo öksürük burun tıkanıklığı, hepten şifayı kaptım. İyi Dilek'ler için teşekkür ederim.
Yarın sabah 6,5 da evden çıkıcam tartılmayı unutmamam lazımmm

Bence herkesin bünyesi farklı dir illa emziriyor diye herkesin ayni yemesi gerekmiyor bence. Kimisi var görüyorum dunyalari yiyor bi de ustune kilo veriyor kimisi (yani ben) surekli dikkat ediyor ugrasiyir ama kilo gitmiyor. Herkesin bunyesi farklı
Eger varsa söyleyeceğimiz bişey söyleriz mesela bak 2 kisi @Sherrysherrylady i su konusunda uyarmisiz 3 lt onermisiz ama o icemedigini söylüyor . Kendi bilir. Belki buusayede az da olsa dikkat eder daha fazla su içmeye. Sonucta yaris olsa ne olur olmasa be olur .onemli olan sağlıkla kilo vermek deggil mi .her koyun kendi bacagindan asilmayacak mi
(Niyetim kotu degil tartismak icin yazmadim sanal dunya belki yanlis anlaşılırim diye acikladim)

Bgn spor yok yorgunum menu bildiremiyrm saglikli beslendim kacamak yok 3lt su ve bitki cayi ictim.bakalim yrn tarti var

Kahvaltıda ceviz peynir zeytin pekmez yumurta çay ve 1dilim ekmek
Öğle fasulye pilav ve tavuk yarım dilim ekmek
Ara öğün hurma ve sade soda
Akşam makarna yoğurt salata
Ara öğün şekersiz üzüm hoşafı
2 bardak rezene 3,5 lt su yarın ilk iş günüm olduğu için bugün son işlerimi yaptım spora vakit bulamadım

Günaydın kızlar
Bu gün tartı günü
Bende haberler hic iyi değil
Gecen hafta 79.700
Bu hafta 79.800
Fark + 100 gr
Spor ve diyet başlayınca vücudun sanki kendini korunaya aldı. Ama pes etmek yok. inşallah haftaya enaz 1 kilo vermiş olmayı diliyorum.
Inşallah herkez güzel sonuçlar alır.

Bugün misafir gelecek e derleyip toplanıp ikram hazırlık yapacağım.
Herkesin bünyesi ve kilo verme şekli farklı olur. Ben de gebelik şekeri çıkıyor.
Ben son 5 ayımı diyetisyen konturulunde tanamladım günlük kalori miktarı 1700 di.
Şimdi benim kilo verebilmem için günlük 1650 kalori alırsam haftada 500 gr verebilirim .Benim diyet hedefimde bu.
Benim kuzen diyetisyen .ilk 6 ay zaten sağlık bakanlığı hiç bir şekilde diyet istemiyor. Zaten devlette çalışan dr diyet listesi falan vermiyor sadece hamur işi ucuz karbonhidrat alma diyor. Danışanı eve yolluyor. Bizzat bunu kendim yaşadım.

Ben 63.1 kg dı 62.4 kg olmuşum 700gr vermişim arkadaşın kasttetiği kişi benim galiba ama polemiğe girmicem bebeğim fırsat vermediği için çorbayla geçiştirdim ayrıca herkes eşit şartlarda değil bu bariz belli şimdide işe başladım devamlı hareket halinde olacağım beslenmem belki iyi olacak belki kötü olacak ama bunun hesabını o bayana değil kendi vicdanıma veriririm neden beslenmedim neden sütüm olmadı bebeğimi aç bıraktım diye ayrıca konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim uyarma şekli daha kibar ben buraya daha birkez menümü belirttim hergün öyle beslenmiyorum

kilo bildirimimi;

geçen hafta 87,2
bu hafta 87,4
fark -0,2
kilo almışım kızlarrrr ama moralimi bozmuyorum. geçen hafta zaten 2,8 vermek mucize gibiydi. bu hafta pek düzenli beslenemedim. biriki güne regl olcam onun şişkinliği de olabilir.

kilo veren arkadaşları tebrik ederim. benim gibi veremeyenler de moralini bozmasın. bu hafta kilo alanlar önümüzdeki haftayı iyi değerlendirelim...!!!

sen hamileliktede dikkatli gitmişsin canım belki ondan yavaşlamıştır vermen .şanslısın kuzenon diyetisyenmiş

hayır canım kastettiğim kişi özel olarak sen değilsin başka bir arkadaşın yazdığı menünün kalorisini hesapladım. 1154 kalori çıktı.Bende oldukça düşük bulduğum için böyle bir yazı yazdım.Ama keşke kişiye yazsaymışım.Durduk yere senden sert bulduğum böyle bir cevap almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…