Yeosum emin ol hepimiz de var o psikolojik durum.. bazen evde yetemedigimi. Ve vücut olarak 0 ı tükettiğimı dusunerek pes edesim gelio . Ama biz anneyz. Hasta da olsak kuzular bize muhtaç
Hiç olmuş mu kolalar falanDünkü menüm
Sabah kahvaltı helva bal allah né verdiyse haşlama yumurta
Öğle yarım tavuk durum
Akşam 2 parça pirzola ıspanak yemeği yoğurt 1 Bardak kola1 bardak meyve suyu
bende menümü bildireyim
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, az çavdarlı ekmek ballı tereyağlı, 2-3 zeytin
ara: sade soda, öğün alamadım oğlum durmuyor kaç gündür uyumadı gündüz
öğlen: çok az makarna yiyebildim yine
akşam: balık ızgara, bol salata
bu ara menülerim kötü, genelde öğleni atlıyorum ama isteyerek olmuyor. bir türlü kendime hazırlayamıyorum çocukla ilgilenmekten. zaten benim sıkıntım da bu. o yüzden kilo veremiyorum sanırım dengesiz besleniyorum.
spor: 45 dakika reformer pilates yaptım bugün.
su 2 lt, 2 tane sade soda, birazdan çay içerim 2 bardak falan.
bu arada yarın için özür isteyeceğim. sabahtan okula gitmem gerekiyor. kaçta gelirim bilmiyorum. kilo bildirimimi ancak akşam yapabileceğimyeos
Merhaba bayanlar netım günleridir yoktu elektrık yok su yok hayattan koptuk resmen kısaca değinenim ben de bu ara Can'ım tatlı poğaçacı kek makarna herşey istıyorum sanırım ılk hafta çok sıkı diyete başlamanın bedeli bu ama yemiyrum direnin kızlar bir de şu sıkıntım var doymuyorum(( yarin tartı günü amanınnnnn
Seni Allah affetsin bebeğim:) olan olmuş bir kereSelam kızlar ayy bana bugün çok kızın zira misafirliğe gittik gitmeden önce diyetteyim yemiycem fazla dedim kendime ama bi gittim amanın sofrada yok yok yedim de yedim :))) tamda 1 kilo vermiştim bakalım yarın kaç kilo görünücem tartıda.. off valla kaç gündür diyette olunca bugünde dayanamadım affedin.
Bence herkesin bünyesi farklı dir illa emziriyor diye herkesin ayni yemesi gerekmiyor bence. Kimisi var görüyorum dunyalari yiyor bi de ustune kilo veriyor kimisi (yani ben) surekli dikkat ediyor ugrasiyir ama kilo gitmiyor. Herkesin bunyesi farklıBen 6 aydan önce 5 lt bile su içiyordum ama şu anda ihtiyaç duymuyorum ki o kadar susamıyorum.
Sütümde bir sorun yok, kızım çok az ek gıda alıyor, 2 kaşıktan fazla yemiyor, stü yetiyor maşallah, Ve geçen ay 700 gr almış.
7 ay 22 günlük ve en son tarttığımızda 9100 gr geliyordu.
Ayrıca kışın su değil bitki çayı içebiliyorum.
İçebilen içsin benim durumum bu
Lütfen örnek verir misin hangi menüler?
Beni kastediyorsan dün kahvaltımı yazmayı unutmuşum.
Ayrıca bizim kimseye örnek olmak gibi bir misyonumuz yok ki, kimi karatay yapıyor kimi başka birşey.
Herkesin her hangi bir gruba katılma hakkı var bence ve biz onlara ultimatom veremeyiz..
Yine de son karar konu sahibinin..
Tebrikleryeos bu da benim değişimlerim. Geçen hafta 82.9 g dı. B u sabah 81.8g olmuşum.1.1 kilo eksilmem var.
sen hamileliktede dikkatli gitmişsin canım belki ondan yavaşlamıştır vermen .şanslısın kuzenon diyetisyenmişGünaydın kızlar
Bu gün tartı günü
Bende haberler hic iyi değil
Gecen hafta 79.700
Bu hafta 79.800
Fark + 100 gr
Spor ve diyet başlayınca vücudun sanki kendini korunaya aldı. Ama pes etmek yok. inşallah haftaya enaz 1 kilo vermiş olmayı diliyorum.
Inşallah herkez güzel sonuçlar alır.
hayır canım kastettiğim kişi özel olarak sen değilsin başka bir arkadaşın yazdığı menünün kalorisini hesapladım. 1154 kalori çıktı.Bende oldukça düşük bulduğum için böyle bir yazı yazdım.Ama keşke kişiye yazsaymışım.Durduk yere senden sert bulduğum böyle bir cevap almazdımBen 63.1 kg dı 62.4 kg olmuşum 700gr vermişim arkadaşın kasttetiği kişi benim galiba ama polemiğe girmicem bebeğim fırsat vermediği için çorbayla geçiştirdim ayrıca herkes eşit şartlarda değil bu bariz belli şimdide işe başladım devamlı hareket halinde olacağım beslenmem belki iyi olacak belki kötü olacak ama bunun hesabını o bayana değil kendi vicdanıma veriririm neden beslenmedim neden sütüm olmadı bebeğimi aç bıraktım diye ayrıca konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim uyarma şekli daha kibar ben buraya daha birkez menümü belirttim hergün öyle beslenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?