Kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz. Hiç kalori saymadım ben merak ettim.arkadaşlar kimseye git yada gel demek gibi bir niyetim yok zaten hakkımda yok. Sadece sanırım biraz sert bir mesaj yazmışım.Bu nedenle üstüne alınanlardan özür diliyorum. Ama burada gerçekten bir polemik istemiyorum. Artık bu konuyu kapatabilirsek gerçekten sevinicem.
yediğin yiyeceklerin kalorilerini netten bulup tek tek topluyorsun. Ben daha önce de kalori hesabıyla diyet yapmıştım o nedenle çoğu aklımda kalmış zaten.Kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz. Hiç kalori saymadım ben merak ettim.
zaten diyetsiyenin verdiği tarzda beslenince kalori saymayla aynı beslenmiş oluyorsun.Valla bende kalori hesbi yapmıyorum
Ayy yapamam ben öyle birsey yaa...
Sıkılıyorum.
Sabah 2 dilim ekmek yerim, gerisinde sebze et yogurt salata ağırlıklı.
Su önemli uyaran arkadaşlara teşekkürler, bitki çayı icebilotrum su zorluyor ama sutum yine oluyor.
Ben kötü ornegim kimseye ornek olmam istemem siz.su icn.
ebruliki niyetin kötü değil biliyorum ama direkt yaz lütfen arkadaşımız dikkate alir almaz ama inan.son.tahlilde hepimiz bebeklerimizi düşünürüz.
Buar
Ada ben ayni zamanda liste deyim bir takımda bu hafta itibari ile ama kaptanim beni asla zorlamaz.
Süt verdigimi biliyor.
Motivasyon olsun diye oradayim ve üstüme alinma sebebim buydu
Anladım teşekkür ederim ama zor iş gerçekten...yediğin yiyeceklerin kalorilerini netten bulup tek tek topluyorsun. Ben daha önce de kalori hesabıyla diyet yapmıştım o nedenle çoğu aklımda kalmış zaten.
Bu hesap şaşırtıyor bazen çok kalorili sandığın daha az ya da az sandığın çok çıkabiliyor.
ben yeni başladığım için ilerde inş devam edebilirsem benimde teklediğim olacaktır.Günaydın guzel anneler.
yeos cum canim geçmiş olsun.
Zor günler geçecek inşallah.
Kyzumuz büyük hediye, kolay bir şekilde olmuyor büyük hediyeler, azicik sıkıntımız oluyor ama olsun canlari sagolsun...
Z ZAYIFLA arkadaşım spor ilk hafta arti verir.
Spora devammm suyu artir menulerine de dikkat edeyim bakalim karbonhidrat çok mu yiyorsun.
ebruliki ebrucum iyi düşük kalorilik diyet yapmıyorsun her hafta pat pat kilo veriyorsun ne oluyir
Günaydın guzel anneler.
yeos cum canim geçmiş olsun.
Zor günler geçecek inşallah.
Kyzumuz büyük hediye, kolay bir şekilde olmuyor büyük hediyeler, azicik sıkıntımız oluyor ama olsun canlari sagolsun...
Z ZAYIFLA arkadaşım spor ilk hafta arti verir.
Spora devammm suyu artir menulerine de dikkat edeyim bakalim karbonhidrat çok mu yiyorsun.
ebruliki ebrucum iyi düşük kalorilik diyet yapmıyorsun her hafta pat pat kilo veriyorsun ne oluyir
Yeoscummm ayniyizzzkilo bildirimimi;
geçen hafta 87,2
bu hafta 87,4
fark -0,2
kilo almışım kızlarrrrama moralimi bozmuyorum. geçen hafta zaten 2,8 vermek mucize gibiydi. bu hafta pek düzenli beslenemedim. biriki güne regl olcam onun şişkinliği de olabilir.
kilo veren arkadaşları tebrik ederim. benim gibi veremeyenler de moralini bozmasın. bu hafta kilo alanlar önümüzdeki haftayı iyi değerlendirelim...!!!
Benim kilo bildirimim
Geçen hafta 72,4
Bu hafta 71,7
Fark 0.7
Yaş 29
Boy 169
Sert olduysa özür dilerim ama isim belirtirseniz daha iyi olur bu şekilde herkes zan altında kaldı . Yapım gereği biraz sert ve ani tepki verdim kusura bakmayın tekrardan.hayır canım kastettiğim kişi özel olarak sen değilsin başka bir arkadaşın yazdığı menünün kalorisini hesapladım. 1154 kalori çıktı.Bende oldukça düşük bulduğum için böyle bir yazı yazdım.Ama keşke kişiye yazsaymışım.Durduk yere senden sert bulduğum böyle bir cevap almazdım
Yok canım kusur falan .Ben de çok kuralcı bir insan oldum mesleki deformasyon galibaSert olduysa özür dilerim ama isim belirtirseniz daha iyi olur bu şekilde herkes zan altında kaldı . Yapım gereği biraz sert ve ani tepki verdim kusura bakmayın tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?