Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kimseye git yada gel demek gibi bir niyetim yok zaten hakkımda yok. Sadece sanırım biraz sert bir mesaj yazmışım.Bu nedenle üstüne alınanlardan özür diliyorum. Ama burada gerçekten bir polemik istemiyorum. Artık bu konuyu kapatabilirsek gerçekten sevinicem.

Günaydın guzel anneler.

yeos cum canim geçmiş olsun.
Zor günler geçecek inşallah.
Kyzumuz büyük hediye, kolay bir şekilde olmuyor büyük hediyeler, azicik sıkıntımız oluyor ama olsun canlari sagolsun...
Z ZAYIFLA arkadaşım spor ilk hafta arti verir.
Spora devammm suyu artir menulerine de dikkat edeyim bakalim karbonhidrat çok mu yiyorsun.
ebruliki ebrucum iyi düşük kalorilik diyet yapmıyorsun her hafta pat pat kilo veriyorsun ne oluyir

Kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz. Hiç kalori saymadım ben merak ettim.

Valla bende kalori hesbi yapmıyorum
Ayy yapamam ben öyle birsey yaa...
Sıkılıyorum.
Sabah 2 dilim ekmek yerim, gerisinde sebze et yogurt salata ağırlıklı.
Su önemli uyaran arkadaşlara teşekkürler, bitki çayı icebilotrum su zorluyor ama sutum yine oluyor.
Ben kötü ornegim kimseye ornek olmak istemem siz.su icn.
ebruliki niyetin kötü değil biliyorum ama direkt yaz lütfen arkadaşımız dikkate alir almaz ama inan.son.tahlilde hepimiz bebeklerimizi düşünürüz.
Bu arada
ben ayni zamanda liste deyim bir takımda bu hafta itibari ile ama kaptanim beni asla zorlamaz.
Süt verdigimi biliyor.
Motivasyon olsun diye oradayim ve üstüme alinma sebebim buydu

Son düzenleme:
Daha tartilmadim sonra bildirecegim

Kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz. Hiç kalori saymadım ben merak ettim.
yediğin yiyeceklerin kalorilerini netten bulup tek tek topluyorsun. Ben daha önce de kalori hesabıyla diyet yapmıştım o nedenle çoğu aklımda kalmış zaten.
Bu hesap şaşırtıyor bazen çok kalorili sandığın daha az ya da az sandığın çok çıkabiliyor.

zaten diyetsiyenin verdiği tarzda beslenince kalori saymayla aynı beslenmiş oluyorsun.

Anladım teşekkür ederim ama zor iş gerçekten...

ben yeni başladığım için ilerde inş devam edebilirsem benimde teklediğim olacaktır.

Benim kilo bildirimim

Geçen hafta 72,4
Bu hafta 71,7
Fark 0.7
Yaş 29
Boy 169

sağol canım. doğru söylüyorsun. hem en büyük sıkıntımız bu olsun. bebişlerimiz sağolsun.

Kizlar gunaydin bende de durumlar kötü
Gecen hafta 66.1
Bugun 66.3
Fark+0.2
Kilo almisimm kizlar zaten bu hafta hic dikkat etmedim su an cok pismanimm. Onumuzdeki insallah telafi edicem.
Istanbulda hava cok guzel prensesimle birazdan yuruyuse cikicaz:):)

Yeoscummm ayniyizzz

önümüzdeki maçlara bakalım melekcim, dikkat etmemiz lazımm

Sert olduysa özür dilerim ama isim belirtirseniz daha iyi olur bu şekilde herkes zan altında kaldı . Yapım gereği biraz sert ve ani tepki verdim kusura bakmayın tekrardan.

Ayy belki wc ye.cikarim diye bekliyorum ama yok, tarti yolları göründü bana da...
Yalnız günlerdir canım börek ya da hamburger istiyor, unutamiyorum sanırım bugun ya da yarin 1 öğünde 1 porsiyon yiyecemmm .
Regl olacagim bu hafta da benden mucize cikmaz
ebruliki ilk hhaftalarda bile benden böyle pat pat gitmedi kilo vala sırrını alalim

Sert olduysa özür dilerim ama isim belirtirseniz daha iyi olur bu şekilde herkes zan altında kaldı . Yapım gereği biraz sert ve ani tepki verdim kusura bakmayın tekrardan.
Yok canım kusur falan .Ben de çok kuralcı bir insan oldum mesleki deformasyon galiba

Kilo bildirimi kızlar benim bir hafta olmadı yanlız 10 gün oldu buraya katılalı ve adetteyim bunuda baz alarak
10 gün önce 77.1
Bugün 76.3
Fark 0.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…