Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kedibochi canım bu iki hafta beni de şaşırttı aslında bu kadar hızlı vermeyi beklemiyordum.Demek ki ne yiyormuşum diyetsiz dönemimde farketmeden.

Kilo veremeyennyada alanlar regl oncesi cok normal vucut 1 kiloya kadar arti gisterirmis.heleki biz yeni dogum yaptik yeni yeni duzeniniz oturuyor. Panik yok bırakmak hic yok. Daha dikkat edelim su içmeye spora yediklarimize.
Ya bisey sorcam benim tarti farkli yerlede farkli sonuc veriyor. Mesela yatak odasinda hep tartildim biyer var hep orda tartikirim laminant parke. Babam dediki seramik te tartil. Ee orda tarti daha fazla gösteriyor gecen hafta dedimya elimde tarti 10 yerde tartildim hep farkli. Ben de sabit biyerde tartikilyrm. Acana bnm kimi bozuk yoksa normal mi kafaya taktim

Gelelim kiloya tarti beni sevindirdi. 83.7 gecen hafta 84.5 tu giden 800 gr olmus .
Toplamda yilbasindan beri 1.3 kilo yuppi...

fulya3535 benim tartımda aynı farklı yerlerde farklı sonuç veriyor. ben sabit bir yere koydum hep orada tartılıyorum. hatta geçen gün pizza falan yiyip diyeti bozdum ertesi gün kesin almışımdır diye bi tartıldım 1.5 kilo vermiş göründüm şok oldum. tartıyı düzeltince farkettim yanlış sonuç.

Kizlar merhaba,
59.6'e dustum, ama maalesef com spor yapamadim bu hafta. Gecen hafta 60,8 dim. 1,2 kilo vermisim, yine de gorunce mutlu oldum.
Bebegimin sut alerjisi oldugunu dusundugum icin sut urunu tuketmiyordum ama olmadigini anladik. Bu hafta yogurtlu peynirli guzel bir beslenme programi yapacagim

1.2 kiloya az mi diyorsun?
Idealin de üstünde, bebegin 5 aylikti sanırım, çok zorlama bence ..

Merhabalar sonunda istediğim sayfayı buldum sanırım Dün tüm sayfaları okudum ve eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum bildirimlerin cuma olduğunu öğrenince yazayım dedim boyum 1.68 30 yaşımdayım bu sabah itibari ile 94.9 kilom hedefim ilk etapta işe başlayacağım tarih olan 1 şubat ya 90 olmak biraz ütopik galiba ama işe başlayınca en azından moral olsun istiyorum gelelim hikayeme. Biri 3'5 yaşında diğeri 2 aylık 2 kızım var emziriyorum kızımı sütüm gayet iyi çok şükür yaliklaşık 1 Aydır diyetisyene gidiyorum 97 ile başladım listeye uymama rağmen faZla veremedim bende diyetisyeni bırakma kararı Aldım sanırım 6 ayda n önce hormonlardan dolayı toparlamıycam en aZından kilo almıyım bu süreçte listemi paylaşıyorum belki fikir olur sizede hergün menü pylşımı yaparım hergün başarılar dilerim

Eklentiler

• IMG_0248.webp
    6 KB · Görüntüleme: 59
Hoşgeldin Can'ım. Yanlış anlamadıysam 97 ile diyetisyene başladın, 1 ay uyguladın, 94,9 oldun. 1ayda 2,1 kilo vermişsin. Bebeğinin henüz 2 aylık olduğunu sütünün de iyi olduğunu dikkate alırsak bence tablo gayet güzel. Hızlı kilo verseydin bu durum sütünü etkileyebilirdi, bu yüzden şubat'a kadar 90 olma zaten. İstikrarlı şekilde Her ay 2 kilo versen bile güzel. Umarım hep beraber kilolardan kurtuluruz.

kızlar eşime başta diyeti söylememiştim ama dışardan fast food söyleme tekliflerine dayanamayıp dikkat ediyorum yediklerime dedim. dün akşam göbeğin gitti toton küçüldü falan demeye başladı . çaktırmadım ama çok mutlu oldum.

Bendeki koca benim Toto'ya takmış durumda evde hergün nerdeyse totomun lafı geçiyo. Bi küçülse de kurtulsam

Çok teşekkür ederim motive oldum sayende haklısın aslında ben zaten incecik olamıyorum hiç. En son 10 yıl önce 68 i görmüştüm sonra hep 75-80 ama Doğumdan sonra insanın üstünde bi ağırlık oluyo ilk Doğumdan tecrübeliyim vücut 6 Aydan sonra ancak toparlanmaya başlıyor çalışmasam sorun değil ama rahatsız edici bakışlar korkutuyor beni

Bendeki koca benim Toto'ya takmış durumda evde hergün nerdeyse totomun lafı geçiyo. Bi küçülse de kurtulsam
Ah şu eşler şanslılar metabolizmaları daha hızlı çalışıyor kilo alsalar bile bölgesel olmuyo pek en aZından benim eşim öyle aynı şeyi bizdende bekliyorlar ama dünyaya bu kadar güzel şeylerin gelmesine vesile olmak herşeye değer tabi çıtır anne olmak daha cezbedici ilk kızım iki yaşında ikem tüm kilolarımı vermiştim görenler çocuğun beni gençleştirdiğini söylüyordu daha yolun başımdayım ama olacak inanıyorum hep birlikte başarıcaz evde olmanın nimetlerinden faydalanmak lazım Leslie yapma zamanı hava soğuk malum dışarda yürüyemiyoruz spor zamanı

Sen düşünme şimdi onları küçücük bir bebişin var, varsın kiloların olsun. Eğer diyetimizi oturtup sağlıklı yaşam şekline geçebilsek zaten hiç birimizde klo falan kalmaz. Etrafımda buna çok uygun örnekler var.
İnsanın moralini bozuyor tabi ama o bakışları kafaya takarsam her bakanın öyle düşündüğünü zannederim. Bir de doğumdan 3 ay sonda 38 bedene geri dönenler yok muuuu Onlar bitiriyor beni

Amaaaa biz de öyle olcaz. Şuan 40 42 ye de razıyım

inş yeoscum o da olacak .Benimki züğürt tesellisi canım.senin 178 e 90 kilo benim 160 a 85 kilo yüzdeye vurunca ben dev anası çıkıyorum.Ama bu diyet olayından ciddi ümitliyim.

inş yeoscum o da olacak .Benimki züğürt tesellisi canım.senin 178 e 90 kilo benim 160 a 85 kilo yüzdeye vurunca ben dev anası çıkıyorum.Ama bu diyet olayından ciddi ümitliyim.
Güldürdün beni Ebru yaaa boy uzun olup kilo olunca da izbandut gibi olunuyo ama... Ayyy bu halime alışmak istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…