Bende tammm sana öğretmen misin diyecektimYok canım kusur falan .Ben de çok kuralcı bir insan oldum mesleki deformasyon galiba
1.2 kiloya az mi diyorsun?Kizlar merhaba,
59.6'e dustum, ama maalesef com spor yapamadim bu hafta. Gecen hafta 60,8 dim. 1,2 kilo vermisim, yine de gorunce mutlu oldum.
Bebegimin sut alerjisi oldugunu dusundugum icin sut urunu tuketmiyordum ama olmadigini anladik. Bu hafta yogurtlu peynirli guzel bir beslenme programi yapacagim
Teşekkür ederim hoşbuldumpentagram42 hoş geldin aramıza.
Hoşgeldin Can'ım. Yanlış anlamadıysam 97 ile diyetisyene başladın, 1 ay uyguladın, 94,9 oldun. 1ayda 2,1 kilo vermişsin. Bebeğinin henüz 2 aylık olduğunu sütünün de iyi olduğunu dikkate alırsak bence tablo gayet güzel. Hızlı kilo verseydin bu durum sütünü etkileyebilirdi, bu yüzden şubat'a kadar 90 olma zaten. İstikrarlı şekilde Her ay 2 kilo versen bile güzel. Umarım hep beraber kilolardan kurtuluruz.Merhabalar sonunda istediğim sayfayı buldum sanırımDün tüm sayfaları okudum ve eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum bildirimlerin cuma olduğunu öğrenince yazayım dedim boyum 1.68 30 yaşımdayım bu sabah itibari ile 94.9 kilom hedefim ilk etapta işe başlayacağım tarih olan 1 şubat ya 90 olmak biraz ütopik galiba ama işe başlayınca en azından moral olsun istiyorum gelelim hikayeme. Biri 3'5 yaşında diğeri 2 aylık 2 kızım var emziriyorum kızımı sütüm gayet iyi çok şükür yaliklaşık 1 Aydır diyetisyene gidiyorum 97 ile başladım listeye uymama rağmen faZla veremedim bende diyetisyeni bırakma kararı Aldım sanırım 6 ayda n önce hormonlardan dolayı toparlamıycam en aZından kilo almıyım bu süreçte listemi paylaşıyorum belki fikir olur sizede hergün menü pylşımı yaparım hergün başarılar dilerim
Bendeki koca benim Toto'ya takmış durumdakızlar eşime başta diyeti söylememiştim ama dışardan fast food söyleme tekliflerine dayanamayıp dikkat ediyorum yediklerime dedim. dün akşam göbeğin gitti toton küçüldü falan demeye başladı . çaktırmadım ama çok mutlu oldum.
Çok teşekkür ederim motive oldum sayende haklısın aslında ben zaten incecik olamıyorum hiç. En son 10 yıl önce 68 i görmüştüm sonra hep 75-80 ama Doğumdan sonra insanın üstünde bi ağırlık oluyo ilk Doğumdan tecrübeliyim vücut 6 Aydan sonra ancak toparlanmaya başlıyor çalışmasam sorun değil ama rahatsız edici bakışlar korkutuyor beniHoşgeldin Can'ım. Yanlış anlamadıysam 97 ile diyetisyene başladın, 1 ay uyguladın, 94,9 oldun. 1ayda 2,1 kilo vermişsin. Bebeğinin henüz 2 aylık olduğunu sütünün de iyi olduğunu dikkate alırsak bence tablo gayet güzel. Hızlı kilo verseydin bu durum sütünü etkileyebilirdi, bu yüzden şubat'a kadar 90 olma zaten. İstikrarlı şekilde Her ay 2 kilo versen bile güzel. Umarım hep beraber kilolardan kurtuluruz.
Ah şu eşler şanslılar metabolizmaları daha hızlı çalışıyor kilo alsalar bile bölgesel olmuyo pek en aZından benim eşim öyle aynı şeyi bizdende bekliyorlar ama dünyaya bu kadar güzel şeylerin gelmesine vesile olmak herşeye değer tabi çıtır anne olmak daha cezbedici ilk kızım iki yaşında ikem tüm kilolarımı vermiştim görenler çocuğun beni gençleştirdiğini söylüyordu daha yolun başımdayım ama olacak inanıyorum hep birlikte başarıcaz evde olmanın nimetlerinden faydalanmak lazım Leslie yapma zamanı hava soğuk malum dışarda yürüyemiyoruz spor zamanıBendeki koca benim Toto'ya takmış durumdaevde hergün nerdeyse totomun lafı geçiyo. Bi küçülse de kurtulsam
Çok teşekkür ederim motive oldum sayende haklısın aslında ben zaten incecik olamıyorum hiç. En son 10 yıl önce 68 i görmüştüm sonra hep 75-80 ama Doğumdan sonra insanın üstünde bi ağırlık oluyo ilk Doğumdan tecrübeliyim vücut 6 Aydan sonra ancak toparlanmaya başlıyor çalışmasam sorun değil ama rahatsız edici bakışlar korkutuyor beni
inş yeoscum o da olacak .Benimki züğürt tesellisi canım.senin 178 e 90 kilo benim 160 a 85 kilo yüzdeye vurunca ben dev anası çıkıyorum.Ama bu diyet olayından ciddi ümitliyim.Bendeki koca benim Toto'ya takmış durumdaevde hergün nerdeyse totomun lafı geçiyo. Bi küçülse de kurtulsam
Güldürdün beni Ebru yaaainş yeoscum o da olacak .Benimki züğürt tesellisi canım.senin 178 e 90 kilo benim 160 a 85 kilo yüzdeye vurunca ben dev anası çıkıyorum.Ama bu diyet olayından ciddi ümitliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?