- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
verdim biLe
kv kişisi yüzünden
Aynen öyleHepimiz yukselmisiz bu hafta galiba ama sorun degil . Haftaya cok cok kilo vermis oluruz insallah hepberaber gaz zamani kizlar. Ama sutumuzu azaltmadan . yiyelim ama saglikli secimler yapalim hem ilo veririz hem sutumuz kaliteli olur
ama siz olmadan olmuyor. Hep beraber motive etmemiz lazım senin gibi pozitif birini bile gıcık ettiys kv gerçekten gıcıkGecen hafta:53.5
Bu hafta 54.2
Fark +700
evet gıcık etti ve ben gercekten twk bir saygısızlık yapmıyorum. 4 aya yakındır eşim annesiyle küstü ve gitmiyorduk bayram için gittik ara yumusasın diye hep ben muhabbet etmeye calıştım arkamda b. K var geldiniz kafamı şişirdiniz demiş el kol hareketi tapmıs bıdı bıdı diyerek bunu da oglum görmüş. Daha birsürü olay. Ve bugün tekrar gidecegimAynen öyle
ama siz olmadan olmuyor. Hep beraber motive etmemiz lazım senin gibi pozitif birini bile gıcık ettiys kv gerçekten gıcıkOlmalı
evet gıcık etti ve ben gercekten twk bir saygısızlık yapmıyorum. 4 aya yakındır eşim annesiyle küstü ve gitmiyorduk bayram için gittik ara yumusasın diye hep ben muhabbet etmeye calıştım arkamda b. K var geldiniz kafamı şişirdiniz demiş el kol hareketi tapmıs bıdı bıdı diyerek bunu da oglum görmüş. Daha birsürü olay. Ve bugün tekrar gidecegim
benimkileede oyle cok cektirdiller ama ben hep büyüjtür esimin ailesidir deyip sustum. Artık en ufak hareketi nile zoruma gidiyor kii zaten kinsenin tahammül edecegi birisi degil.Uff ben de gorusmuyordum..bebek olana kadar yuzlerini gormedim ama,bebisim dogduktan sonra esimin de isrsrlariyla gorusmeler basladi. Bayramda da oyle kuru kuru gittim zaten cocugum yabanciliyo,kucagimdan baskasina gitmiyo ..el mel opmedim valla yuzlerine bile bakmadim. Cok buyuk saygisizlik yaptilar zamaninda bana ve esime,ayip ettiler... hala affedemedim.. iyi olmak istemiyorum hic.. :/
tebriklerGecen hafta 67 bu hafta 66.3 fark 700 gram
yaa ne kadar terbiyesiz el kol hareketleri birde büyük Olacak yani canım mecbur olmadıkça gitme artık sende annesin ve aileni çocuklarını düşünmek zorundasın birevet gıcık etti ve ben gercekten twk bir saygısızlık yapmıyorum. 4 aya yakındır eşim annesiyle küstü ve gitmiyorduk bayram için gittik ara yumusasın diye hep ben muhabbet etmeye calıştım arkamda b. K var geldiniz kafamı şişirdiniz demiş el kol hareketi tapmıs bıdı bıdı diyerek bunu da oglum görmüş. Daha birsürü olay. Ve bugün tekrar gidecegim
Gecen hafta 67 bu hafta 66.3 fark 700 gram
Süpersiniz bayrama rağmen vermişsinizMerhaba kızlar
Geçen hafta:63.3
Bu hafta:62.1
Fark:1.2
Sanırım ilk hedefime ulaştım.darısı 2.hedefe:)
maalesef bu ge ce onda yatacsgız dügünleri varyaa ne kadar terbiyesiz el kol hareketleri birde büyük Olacak yani canım mecbur olmadıkça gitme artık sende annesin ve aileni çocuklarını düşünmek zorundasın bir
Ooo ister istemez geriliyor insan sen keyfine bak bırak o yaptığıyla utansın tabii utanırsa bebeğine bak sütün felan etkilenmesin canımmaalesef bu ge ce onda yatacsgız dügünleri var
geçmiş olsun bebişe çok üzüldüm.Selamlar kızlar bebeğim çok fena rahatsız hiç susmuyor Yen'i uyudu bugün heryeri kızardı isilik gibi ama değil gibide nazar değdi sanırırm çünkü çok usluydu hiç sesi çıkmıyordu resmen nazar alıp geldik eve daha valizlerimi bile açamadım yarın doktora götürücem
Bu arada kızlar fazla bakamadım ama genel olarak artıdayız gibi ne dersiniz bu haftayı da es geçip sıfırdan başlayalım mı yap derseniz yaparım ama genel olarak artıdayız be dersiniz
teşekkür ederim bayram nedeniyle çok zor oldu :)tebrikler
darısı bütün fazla kilolarımızaSüpersiniz bayrama rağmen vermişsiniz
eşim karpuz hastası. 3 öğün masada karpuz ister görünce de dayanamıyorum. acayip kilo aldırır biliyorumyok canim bence cok olmamis. gayet yerinde gorunuyor. sadece diyetisyenler karpuzu pek onermiyor galiba. benim pek aram yoktur zaten
Allaskina buyukluk yaşla mi oluyo,cocuk bile yapmaz yaptiklarini yaa..benimkileede oyle cok cektirdiller ama ben hep büyüjtür esimin ailesidir deyip sustum. Artık en ufak hareketi nile zoruma gidiyor kii zaten kinsenin tahammül edecegi birisi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?