Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabahki menüm 1.5 dilim tam bugday ekmegi ve menemen ve cay
Ara ogun 4-5 tane kayisi

Benim içinde bi mahsuru yok tecrübe tecrübedir sonuçta
Sagolun kizlar bende emzirmedigim icin acaba cikmam dogrumu diye düşündum ama dediginiz gibi anne olunca her an spor yapamıyorum. Eskiden ne guzeldi kafama gore yürürdum. Buralardayım o zmaan
Kilom 74.7
Hatta en son 75 mis bu sayfada. Binkac gundur tatilde aldiklarimi verdim hemen. Ins bundna sonrada istikrarli giderim

Kızlar ben tartıda eksiyi gormedikce burada yazmaya utanıyorum o yuzden birkac haftadir kilo bildirimi yapmamistim...
Bugun çok şükür 51.7yi gördüm
Spor u sadece günde 30 dk "jillian 30 day shred" videolariyla yapiyorum. Hepinize tavsiye ederim.
Hedefe son 1.7 kilom kaldi çok şükür

Jillian dan memnun musun,bi fark goruyo musun cicis?
Ya ben bi ara yapiyim demistim cok agir gozukmustu. O aralar benim dikislerim aciyodu daha.. ama simdi deneyebilirim. Tabi eve gidince.. 2 hafta daha sehir disindayimmm.. tartilamadm da burda pof..

Jillian dan memnun musun,bi fark goruyo musun cicis?
Ya ben bi ara yapiyim demistim cok agir gozukmustu. O aralar benim dikislerim aciyodu daha.. ama simdi deneyebilirim. Tabi eve gidince.. 2 hafta daha sehir disindayimmm.. tartilamadm da burda pof..

Daha 5 gündür yapıyorum tatlim simdiden kendimi sıkılaşmis hissediyorum :) bir de yarim saat ne ki baslamasiyla bitmesi bir oluyor. Oglum da artik 1 yasinda o da beni taklit ediyor cok gülüyor ben spor yaparken

Daha 5 gündür yapıyorum tatlim simdiden kendimi sıkılaşmis hissediyorum :) bir de yarim saat ne ki baslamasiyla bitmesi bir oluyor. Oglum da artik 1 yasinda o da beni taklit ediyor cok gülüyor ben spor yaparken
sayende bende keşfettim zamım jillianı kesinlikle iyi geliyor insana spor yapınca vicdanen rahat oluyor en azından

Kızlar ya ben jillian yapamıyorum sıkılıyorum yaparken bende leslie ye baslayac yürüyüşe de devam aynen
Hangisini yapabilirsen yap kardır canım Leslie de baya terletiyor

Merhaba arkadaşlar

Geçen hafta : 62.1
Bu hafta:62
Aradaki fark: pek az

Rehavete kapıldık diyeti boşladık.ama bu haftadan itibaren son gaz devam.

Yarından itibaren hergun olamasa da menü paylaşımı yapcam.

Merhaba arkadaşlar ben evde olmadığım için hiç düçen kuramıyorum nete de giremiyorum çekmiyor bugün tartılamadım ama dün 80,1 dim bebeğim çok emdiğinden midedir bilmiyorum doymak bilmiyorum ya bana Bi çözüm yolu gösterin hep başlayacam gene diyorum arkası gelmiyor doymuyorum Oğluşum 3 aylık oldu bu arada

pentagram42 ne zaman güncelleyeceksin listeyi canım
Geceye kadar bekliyeyim diyorum canım şu ana kadar çok az kilo bildirimi yapan biraz daha bakliyeyim bilyosıiunuz nihai grubumuz olacak uzun zamandır mazeretsiz paylaşım yapmayan ve kilo bildiriminde bulunmayanları çıkarıcam listeden

Pes etmek Yok canım bebeğin daha çok minik senden başka besleneceği bi yol yok biz ek gıda da verdiğimiz için daha esnetebiliyoruz sağlıksız şeyleri yemesen kilo almasan haftada 100 gr versen kardır sana

Arkadaşlar kusura bakmayın ama habersiz çekip gitmek istemedim.benim icin gruptan ayrılmak daha doğru olacak ama sanmayın ki baska gruplara gideceğim.hedefime kadar devam edecegim insallah diyetisyenimle.monulerimle yanlis yönlendirmek ya da cok yiyorum hissine kaptırmak istemiyorum çünkü gerçkten farklı bir metabolizmam var.insallah herkes hedefledigi kiloya ulaşır...

Bugün diyetisyene gittim 800 gram yağdan verdiğim halde 100 gram almışım yaz çok ödem yapıyo vücudum nasıl önüne geçicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…