Emzirmese de bence annelerin burada olabilir
Olay sadece emzirmek degil ki. anne olunca cocuksuz bir bayan kadar rahat sekilde menu hazirlanamiyor ya da spor yapilamiyor.
cocuklari uyutuyoruz da o arada isleri mi yetistirelim menumuzumu hazirlayalim spor mu yapalim sasiriyoruz
burada bu sikintilarimizi da paylasiyoruz.
Sagolun kizlar bende emzirmedigim icin acaba cikmam dogrumu diye düşündum ama dediginiz gibi anne olunca her an spor yapamıyorum. Eskiden ne guzeldi kafama gore yürürdum. Buralardayım o zmaanBenim içinde bi mahsuru yok tecrübe tecrübedir sonuçta
Jillian dan memnun musun,bi fark goruyo musun cicis?Kızlar ben tartıda eksiyi gormedikce burada yazmaya utanıyorumo yuzden birkac haftadir kilo bildirimi yapmamistim...
Bugun çok şükür 51.7yi gördüm
Spor u sadece günde 30 dk "jillian 30 day shred" videolariyla yapiyorum. Hepinize tavsiye ederim.
Hedefe son 1.7 kilom kaldi çok şükür
Jillian dan memnun musun,bi fark goruyo musun cicis?
Ya ben bi ara yapiyim demistim cok agir gozukmustu. O aralar benim dikislerim aciyodu daha.. ama simdi deneyebilirim. Tabi eve gidince.. 2 hafta daha sehir disindayimmm.. tartilamadm da burda pof..
sayende bende keşfettim zamım jillianı kesinlikle iyi geliyor insana spor yapınca vicdanen rahat oluyor en azındanDaha 5 gündür yapıyorum tatlim simdiden kendimi sıkılaşmis hissediyorum :) bir de yarim saat ne ki baslamasiyla bitmesi bir oluyor. Oglum da artik 1 yasinda o da beni taklit ediyor cok gülüyor ben spor yaparken
Hangisini yapabilirsen yap kardır canım Leslie de baya terletiyorKızlar ya ben jillian yapamıyorum sıkılıyorum yaparken bende leslie ye baslayac yürüyüşe de devam aynen
Ramazanda 3mil yapıyordum ama şimdi yürüdüğüm için 1mil yapıyorum aynen öyle hareketin her türlüsü guzelHangisini yapabilirsen yap kardır canım Leslie de baya terletiyor
Geceye kadar bekliyeyim diyorum canım şu ana kadar çok az kilo bildirimi yapan biraz daha bakliyeyim bilyosıiunuz nihai grubumuz olacak uzun zamandır mazeretsiz paylaşım yapmayan ve kilo bildiriminde bulunmayanları çıkarıcam listedenpentagram42 ne zaman güncelleyeceksin listeyi canım
Pes etmek Yok canım bebeğin daha çok minik senden başka besleneceği bi yol yok biz ek gıda da verdiğimiz için daha esnetebiliyoruz sağlıksız şeyleri yemesen kilo almasan haftada 100 gr versen kardır sanaMerhaba arkadaşlar ben evde olmadığım için hiç düçen kuramıyorum nete de giremiyorum çekmiyor bugün tartılamadım ama dün 80,1 dim bebeğim çok emdiğinden midedir bilmiyorum doymak bilmiyorum ya bana Bi çözüm yolu gösterin hep başlayacam gene diyorum arkası gelmiyor doymuyorum Oğluşum 3 aylık oldu bu arada
olsun az olursa kontrol daha kolay olur önemli olan buraya bağlılık yani bir birimize destek olmamızssimdilik 12 kisi falan bildrim yapmis. liste baya kuculecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?