- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Haklısın canım bu ara aksilikler hastalıklar üste üste geliyo şimdide sular kesik bu sıcakta tahmin edersiniz ne zor çıldırmamak elde değil gün içerisinde giremesekte gün sonunda menü paylaşımını ve spor yapanlar için sporları mecburi kılabiliriz artıda olanlar için spor cezasını aktifleştirelim bu hafta Cuma'dan sonra sıkı takiple menü paylaşımı için haftada en fazla 2 gün izinli sayabiliriz onun dışında hergün menü paylaşmaya özen gösterelim havalar sıcak malum kilolarla daha zor geçiyo kapatması daha bi zor açık renk kıyafetlerle burası sayesinde toparlandım bırakmaya hiç niyetim Yok söz veriyorum kaptanlığa yakışır şekilde davranacam artık sularımız da gelirse inşallahpentagram42 canim kaptanimiz sensin oncelik sana ve diger arkadaslarima sorayim. Hic kural olmadan boyle hepimiz bosluyoruz. cuma gruplari kadar olmasa da biraz kural koysak grup gitgide dagilmaya basladi.
Günaydın bende anlamlara gideceğim dışarı çıkınca ne yediğimi fark etmiyorum baz boş bulunuyorum sizde de oluyor muGünaydınlar sularımız geldi sabah birde hafif bir esinti varki burda sıcaktan bunalmıştık çok iyi geldi şimdi işyerinde evden getirdiğim tb ekmekli az yağlı peynirli bol yeşillikle yapılmış sandivichimi yiyorum eskiden olsa ya simit ya poğaça arada da şade kahvemi içerim akşama büyük kızımın Doğum günü var arkadaşlarla bahçede yapıcam bişeyler inşallah çok kaçırmam
Olmazmı bende daha çok aman bi kereden bişey olmaz olayı çok oluyo sonra kendime hatırlatıyorum verdiğim sözü kızımın 1. Yaş gününde inşallah tüm fazlalıklarımdan kurtulmuş olmak istiyorum bu sözü hatırlayınca daha bi dikkat ediyorumGünaydın bende anlamlara gideceğim dışarı çıkınca ne yediğimi fark etmiyorum baz boş bulunuyorum sizde de oluyor mu
Aslında senin gibi akılda bir olay belirlemek lazım ona odaklanınca iyi engel olur en iyisini yapıyorsunOlmazmı bende daha çok aman bi kereden bişey olmaz olayı çok oluyo sonra kendime hatırlatıyorum verdiğim sözü kızımın 1. Yaş gününde inşallah tüm fazlalıklarımdan kurtulmuş olmak istiyorum bu sözü hatırlayınca daha bi dikkat ediyorum
Bizde senin gibiyiz canımKızlar merhaba evdeyim hafta sonu yine köye gitcem. Bayramda kilo alan bir tek benmiyim
İyi yalnız değilmişim valla zengin olup büyün diyet yemeklerin önüme gelmesini çok isterdim.Bizde senin gibiyiz canım
Yok canım çıkmana gerek Yok ta emzirdiğini biliyor diyetisyenin dimi hızlı verilen kilo sütten geçiyor biliyorsun iyice araştırdınmı paylaşırsan menülerini tecrübeli arkadaşlar en aZından fikir verir ama yinede sen bilirsin aşırı katı diyetler önermiyoruz biliyorsun özellikle hayatımızdan tamamı ilr çıkaramıycağım şeyleri bi anda kesmek ne kadar doğru bende bu fikirdeyimBen de geldim kusura bakmayin bayadır yazamadım... Ben de diyetisyenime gittim bayram sonrası 200 gr almışım vücudum yine odem tutmuş ama 1.2 kg yağdan gitmiş... Benim icin hızlandırma programı uygulayacak o yuzden monumu paylasmam doğru olmaz.isterseniz çıkabilirim gruptan
Ben şöyle yapalım diyorum 2 hafta ara verdiğimiz için bayağı bi karıştı o yüzden bu hafta gincel kilo bildirimi yapalım şöyle bi bakalım kaç kişi kaldık grubu her şartta bırakmayan mazeretsiz ve durumunu bildirmesen kilo bildirimi yapmayan kaç kişi var bizimle yılmadan ve Yen'i kurallarımızla devam edecek kaç kişiyiz belirleyelim Yen'i arkadaşları da uyararak Aramıza alırız ne dersinizBiz şimdi geçen haftadan mübah alacağız yoksa bir önceki haftadan mı nasıl olacak
Yok canım çıkmana gerek Yok ta emzirdiğini biliyor diyetisyenin dimi hızlı verilen kilo sütten geçiyor biliyorsun iyice araştırdınmı paylaşırsan menülerini tecrübeli arkadaşlar en aZından fikir verir ama yinede sen bilirsin aşırı katı diyetler önermiyoruz biliyorsun özellikle hayatımızdan tamamı ilr çıkaramıycağım şeyleri bi anda kesmek ne kadar doğru bende bu fikirdeyim
Karatay aslında en iyi diyet yöntemi gibi geliyo bana Ramazan'da kilo vermemizin sebebi de bu leptin hormonunun salgılanması ama Karatay'daki doğal beslenme beni kasıyo doğal tavuk doğal yumurta her zaman bulunmuyor maalesef sütün yetmese memede ağlat canım meme ucunu sündürür ve bağırır evde eğer pompa varsa sağsan daha iyi anlarsın azalıp azalmadığını kaç aylıktı bebeğinBen karatay diyeti yapıyorum sütümü etkilemez değil mi? Çünkü kahvaltıda yumurta peynir ceviz vs yiyorum yogurt süt serbest akşam da kocaman sebze yemeği ve az et beyaz tavuk gece de fındık ceviz kayısı yoğurt vs yerim çok acıkırsam. Öğlense az yiyorum pek vaktim olmuyor şimdilk sütüm var gbi bir hafta olacak ama şunu merak ediyorum bebegim doymazsa aglar dimi nasıl anlarım doymadığını. Uzun uzun emiyor bazen kafasını çekiyor o zaman doymuş mu oluyor kafasını çekiyor tekrar emiyor tekrar çekiyor tekrr emiyor bende muallak ta kalıyorum bu arada beş aylık
Karatay aslında en iyi diyet yöntemi gibi geliyo bana Ramazan'da kilo vermemizin sebebi de bu leptin hormonunun salgılanması ama Karatay'daki doğal beslenme beni kasıyo doğal tavuk doğal yumurta her zaman bulunmuyor maalesef sütün yetmese memede ağlat canım meme ucunu sündürür ve bağırır evde eğer pompa varsa sağsan daha iyi anlarsın azalıp azalmadığını kaç aylıktı bebeğin
Canım bence de karatay en sağlıklısı ben de yapmaya çalışıyordum sabah 2 yumurta ekmek yok ceviz fındık peynir zeytin yeşillik. Gayet de doyurucu oluyordu neredeyse akşama kadar acıkmıyordum. Ama bu sıcaklarda yumurta yenmiyor mecburen ekmek yemeye başlıycam heralde...Bebegim beş aylık olacak 10 Temmuz da İnş.. Malesef sütüm az çıkıyor en başından beri ama az olmasına bebegim doyuyor kg almasında sorun yok. Meme de aglamıyır ama bir emip kafasını çekiyor bir daha emiyor garip bişey. Anlamadım. Gerçi dün okudum da ben hep süt yapan şeyler yiyorum. Yumurta ceviz süt yogurt yeşillik et tavuk vs.. Herşeyin doğalı diyor ben bulamadım bulsam da cok pahalı yani karatay diyeti ama malesef herşey doğal olmayan yolla ilerliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?