Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani kilomuz neyse onu yazacağız cuma günü anladığım kadarıyla birde liste ve Kişiler güncelllenecek

Sabah kahvaltım
2 yklor peyniri
11 zeytin
2 yumurta
2 dilim köy peyniri
Maydanoz 2 salatalık ve domates

cok ii olur canim

Sanırırm öyle canım grubumuz bayağı sakin bu aralar halbuki sende dahil çok güzel kilolalar verdik daha aktif gruplar var evet özellikle cuma takımları sanırırm oralarda arkadaşlar

Yani kilomuz neyse onu yazacağız cuma günü anladığım kadarıyla birde liste ve Kişiler güncelllenecek
Evet canım güncel kilo yine aynı sabah aç karnına tartılıcaz ve Yen'i kurallarımız olacak sayımız biraz düşecek ama az sayıyla hem kontrol mekanizması daha hızlı işleyecek hemde paylaşımlar artacak grubumuz daha aktif olacak

kural iyidir olması daha güzel

Emzirmese de bence annelerin burada olabilir
Olay sadece emzirmek degil ki. anne olunca cocuksuz bir bayan kadar rahat sekilde menu hazirlanamiyor ya da spor yapilamiyor.
cocuklari uyutuyoruz da o arada isleri mi yetistirelim menumuzumu hazirlayalim spor mu yapalim sasiriyoruz
burada bu sikintilarimizi da paylasiyoruz.

Benim içinde bi mahsuru yok tecrübe tecrübedir sonuçta

Sabahki ödemin sebebi oldu bu arada adet oldum Menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim az yağlı peynir yeşillikle sandivich ara orta kahve
Öğle kurumda lahmacun vardı 1 tane yedim 1 kepçe mercimek çorba salata ayran
Ara Yok
Akşam 2 kepçe soğuk ayran aşı çorba
1 porsiyon kıymalı taze fasülye 1 dilim beyaz ekmek
Spor yapamadım ama kızımla yürüyüşe çıktık orta tempo o parktayken birazda spor aletleri işe çalıştım toplam 6000 adım atmışım bugün

Akşam menüm
10 tl bulgur pilavı
10 türlü
1,5 kase yoğurtlu semiz otu

Akşam atıştırma
Yarım muz
Ve 20 civarı kiraz
Galiba meyve fazla oldu miden baya şişti uzun zamandır akşam böyle yemiyordum

Merhaba kızlar yarın tartı günü ama kilo bildirimi yapamayabilirim
Hala memleket teyim çünkü
Annemlerde ki dijital değil
İnşallah pazar eve dönünce
Buraya da bomba gibi döneceğim
Çok ihmal ettim sağlıklı beslenme işini
Annem sağ olsun verdiklerimi tekrar aldırdı

Slm kızlar, bende memleketteydim düğün telaşı vardı, yegenimi evlendirdik, herşey çok güzeldi çabuk bitti, kilolar gidince elbisemi de güzel taşıdığıma inanıyorum, kızlar ben istediğim kiloya indim, şu an hedefim olan 55 kilodayım ve bir rahatlama geldi bana, darısı sizlerin başına, artık bu kiloyu korumaya yönelik çabalarım olacak, yine de kabul ederseniz eğer, burda sizlerle takılıp fikir alışverişi yapmak isterim,teşekkür ederim iyi geceler...

Günaydın kızlar sadece bende değil herkeste bi gevşeme var heralde neyse yaz rehaveti olur o kadar ben acayip ödem tutuyorum bilmem ne olacak böle yüzüklerim falan hiç gelmiyo parmaklarıma bu arada kilom 65.3

Kilom 74.5 istedigum gibi veremiyorum maalesef

Merhaba günaydın kilom 73.6 geçmiş kilomu listeden pentagram42 ayarlasan olurmu canım. Kilo veremiyom çünkü ekmeğe başladım ve düzenli menü bildirimi yapacak düzende yemiyorum

Kizlar ben cuma oldugunu untmusum ama tartilmistim allahtan 70.4 kilom. Dieti resmen biraktim. Normal yiyorum tekrar devam edicem pazardan itiaren. ben memleketteyim esim gelip gisiyor arada bu ara eaimin oldugu zaman oldugundan yiyorum onlarla

Bende de diyet miyet kalmadı ama bugünden itibaren dikkat etmeye başlıycam tekrar.
Sabah kahvaltımı yazayım
2 dilim tam buğday ekmeği
Avuçiçi kadar peynir
6-7 zeytin
Domates biber yeşillik
Bir avuç ceviz fındık
Bir kaşık ev yapımı reçel
Süt

Günaydın kızlar kilom 76
Hepimiz saldık lütfen toparlayalım birbirimize destek oldukça gidiyor kilolar yoksa zor yaz evet gerçekten çok sıcak ve bunaltıcı insan se n birşeyler yemek istiyorum felan salıyoruz ama geri dönelim ve muhteşem olsun dönüşümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…