Yani kilomuz neyse onu yazacağız cuma günü anladığım kadarıyla birde liste ve Kişiler güncelllenecekBen şöyle yapalım diyorum 2 hafta ara verdiğimiz için bayağı bi karıştı o yüzden bu hafta gincel kilo bildirimi yapalım şöyle bi bakalım kaç kişi kaldık grubu her şartta bırakmayan mazeretsiz ve durumunu bildirmesen kilo bildirimi yapmayan kaç kişi var bizimle yılmadan ve Yen'i kurallarımızla devam edecek kaç kişiyiz belirleyelim Yen'i arkadaşları da uyararak Aramıza alırız ne dersiniz
cok ii olur canimBen şöyle yapalım diyorum 2 hafta ara verdiğimiz için bayağı bi karıştı o yüzden bu hafta gincel kilo bildirimi yapalım şöyle bi bakalım kaç kişi kaldık grubu her şartta bırakmayan mazeretsiz ve durumunu bildirmesen kilo bildirimi yapmayan kaç kişi var bizimle yılmadan ve Yen'i kurallarımızla devam edecek kaç kişiyiz belirleyelim Yen'i arkadaşları da uyararak Aramıza alırız ne dersiniz
Sanırırm öyle canım grubumuz bayağı sakin bu aralar halbuki sende dahil çok güzel kilolalar verdik daha aktif gruplar var evet özellikle cuma takımları sanırırm oralarda arkadaşlarKizlar ya bende koptum baya tatilde diyetten. Neyseki almamisim pek kilo. Gelince 3 gun hemen dengeledim sanki. Ama emzirmeyen arkadaslar cikmis sayfdan. Bende emzirmiyorum ama alistim diyede burdaydim. Daha oncede yazmıştım. Oyke cok kati diyet yapamiyorum . Cok da kilo kaybim yok. Diger gruplar daha mi aktif o yuzden mi gittiler bilemedim bebde
Evet canım güncel kilo yine aynı sabah aç karnına tartılıcaz ve Yen'i kurallarımız olacak sayımız biraz düşecek ama az sayıyla hem kontrol mekanizması daha hızlı işleyecek hemde paylaşımlar artacak grubumuz daha aktif olacakYani kilomuz neyse onu yazacağız cuma günü anladığım kadarıyla birde liste ve Kişiler güncelllenecek
kural iyidir olması daha güzelEvet canım güncel kilo yine aynı sabah aç karnına tartılıcaz ve Yen'i kurallarımız olacak sayımız biraz düşecek ama az sayıyla hem kontrol mekanizması daha hızlı işleyecek hemde paylaşımlar artacak grubumuz daha aktif olacak
Benim içinde bi mahsuru yok tecrübe tecrübedir sonuçtaEmzirmese de bence annelerin burada olabilir
Olay sadece emzirmek degil ki. anne olunca cocuksuz bir bayan kadar rahat sekilde menu hazirlanamiyor ya da spor yapilamiyor.
cocuklari uyutuyoruz da o arada isleri mi yetistirelim menumuzumu hazirlayalim spor mu yapalim sasiriyoruz
burada bu sikintilarimizi da paylasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?