Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba ben hergün ne yediğimi yazamam ama düzenli kilo bildirimi yapabilirimm.. Şuan ki kilom 90.2 boyum 168 bebegim beş aylık

olsun az olursa kontrol daha kolay olur önemli olan buraya bağlılık yani bir birimize destek olmamız
canım ödem için bolbol su içeceksin ve tuza dikkat etmen lazım hafta da bir limonlu su yapabilirsin ödem için

CNN Bugun tartinin üstüne çıkmaya korktum ben ama yemin ettim bir listem vardı sağlıklı beslenmek için yasakların olduğu beni 118 yaz sen gene

ca
Merhaba ben hergün ne yediğimi yazamam ama düzenli kilo bildirimi yapabilirimm.. Şuan ki kilom 90.2 boyum 168 bebegim beş aylık
canim sadece bildirim yapinca birbirimize destek olmus olmuyoruz.sadece yarismis oluyoruz. hergun menu bildirimini yapamasanda eger listede olacaksan bir iki gun fire disinda genel bir fikir bildir ne bileyim bugun uydum uyamadim de vs

Tabiki onu y
ca

canim sadece bildirim yapinca birbirimize destek olmus olmuyoruz.sadece yarismis oluyoruz. hergun menu bildirimini yapamasanda eger listede olacaksan bir iki gun fire disinda genel bir fikir bildir ne bileyim bugun uydum uyamadim de vs
Tabiki onu yaparım hatta elimden geldiği kadar girer menü de yazarım

Günaydın bayanlar. Az önce tartıldım kilom 64.4
Bu sıcaklarda insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Canım yemek istemiyor ama sonra acıkınca da aburcubura başvuruyorum....
Merhaba simonskitty :) gelmissn.burayaaaa...
Aynen.ben de senin.gibiyim.. cok acikiyorum ve bebekten vakit de yoksa cirliyosa agliyosa o an elime geceni agzima tepistirip geri bebegin yanina gidiyorum. Ve bunlar genelde.hazir yiyecekler oluyor... yani kendme soyle bi sofra kuruyum,yemek yapiyim yada tabak haziaym yapamyorum,,, :/

Ayyy
Ayyy ne guzeel darisi bana,tebrikler valla..ben de bi 66ya dussem.keske.. aslna bakarsan 60 olmam gerek ama. Hamile.kaldigm kiloya iniyim de hele diyorum.. 66ya raziyim.. :/

İyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum bebeğim henüz 50 günlük çok mu erken ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin güle güle büyüt bebeğini daha çok küçükmüş ilk sayfadaki bilgileri yazabilirmisin vücut kitle endeksine bakmak için bende bebeğim 2 aylıkke geldim buraya çok şey öğrendim be sütümde azalmadı şükür ilk başlarda amacım kilo almamak ve sağlıklı beslenerek hafta 200 gr vermekti Çinli vücut yavaş yavaş toparlıyor kendini

pentagram42
Evde degilim.. tarti bulamadim of ya tartilamafim ben ,. Haftaya da burdayim.. artik naparsan ay :/ cikarir misn beni birakir misn burda,bilmem :/
En son kilonu yazarım canım sohbetlere katıldığın sürece sorum yok bebeği daha küçük olanlara kurallar esnetilebilir diye düşünüyorum sonuçta burası motive olmak için var eğer yazdığımız menülerle birbirimizi demorize edersek kaş yapayım derken göz çıkarırız

Bugün diyetisyene gittim 800 gram yağdan verdiğim halde 100 gram almışım yaz çok ödem yapıyo vücudum nasıl önüne geçicem bilmiyorum
Bende de ödem sorunu var bacaklarımdan anlıyorum sıcaktan galiba suyu fazla içiyorum detoks programları var iki günlük ama emzirince korkuyo insan içmeye

Menümü de vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 inçe dilim kaşar peynirine yeşillikle sandivich bu hafta hiç yumurta yemedim sıcaktan yarın artık
Ara 1 erik
Öğle taze fasülye 3 kaşık bulgur pilavı ayran
Ara Yok
Akşam soğuk ayran çorbası 1 kase 2 minik biber dolma yoğurt biraz makarna
Ara 1 kurabiye uyuya kalmışım büyük kızı yatırırken yoksa yürüyüşe gidecektim

30 yaşındayım 1.68 boyum kilom 81.7 ilk hedef 70 2.hedef 60 bebeğim 50 günlük
İnş kısa sürede istediğimiz hedeflere ulaşırız

Ayyy

Ayyy ne guzeel darisi bana,tebrikler valla..ben de bi 66ya dussem.keske.. aslna bakarsan 60 olmam gerek ama. Hamile.kaldigm kiloya iniyim de hele diyorum.. 66ya raziyim.. :/
İnan ki yapabiliyor insan, ben tüm fazla kilolarımı verebildiysem herkes verebilir, kararlı ol sakın pes etme pes eden kilolar olsun

Evet iste ben de o yuzden yazmiyorum. Hareket etmeye imkan buluyorum da dengeliyorum biraz ben. Imkan bulamazsam zorluyorum kendimi yememeye..
Duruyum ben bi kosecikte ya, burasi sorumlu hissettiriyo :)

30 yaşındayım 1.68 boyum kilom 81.7 ilk hedef 70 2.hedef 60 bebeğim 50 günlük
İnş kısa sürede istediğimiz hedeflere ulaşırız
Hosgeldin canim. insallah istedigin yere varirsin. bebegin kucuk o yuzden hizli vermeye calisma sadece . nasilsa verirsin bebegine zarari olmasin

Hosgeldin canim. insallah istedigin yere varirsin. bebegin kucuk o yuzden hizli vermeye calisma sadece . nasilsa verirsin bebegine zarari olmasin

Hoşbuldum İnş . Yavaş yavaş sizlerle birlikte vermeye çalışacağım inş

Teşekkür Ederim :) 90. 2 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…