Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar...
Çok çok güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah
Bugun başladım şükürler olsun ..
Sabah iki dilim yumurtalı ekmek çay peynir ve domates yedim
Ara olarakta az önce bir nescafe içtim iki uç tane de badem attım azıma
Spor demeyin bana
Dun toplasan 5 dk etmez hareket yaptım ki basit hareketlerdi belim sorunlu biraz dogrulamadım resmen hala da ağrı var
Zaten evi toplasam işi bitirsem 10 gun spor yapmış kadar olurum ayy bu işler hiç bitmiyor yığıldı resmen

Kizlar sabah peynir ve patates salatasi yedim 1fincay cayla..ekmek yemedim

Sonra 2 fincan da sut ictim

Daha da birsey yemedim ogle yemegi olarak.. meyve falan atistirabilirim belki.. neyse yazarm buraya .. :)

Sabah 2 tane krep yedim biraz cokokremle ( yanlis biliyorum ama dayanamadim ) 1 kasik çökelek cay
Ara 1 bardak kusburnu 3 parca bitter cikolata
Oglen 1 kase sehriye corbasi
Ara 1 bardak sut ve 3 kayisi
Aksamda yumurtali mantar yemegi dusunuyorum ayran yada cayla

Ööf emziriyoruz olsun o kadar beee.. ben de dun nutella yemistim 2kasik

Merhabalar...
Sabahki menüm
1 simit
2 kaşık menemen
1 kaşık muhlama
1 kk peynir
2-3 zeytin
Salatalık yeşillik
1 kaşık reçel
1 bardak süt
Şekersiz cay

Öğlen misafirlikteydik azar azar yedim ama 2 sarma bir börek bir poğaça küçük bir dilim tatlı.

Bugün epey bir yedim bakalım akşam yemesem de olur yani...

Kizlar illaki hepimiz kaciriyoruz emin olun ben de ama cok dillendirmeyelim. aa herkes yiyor bende yiyebilirim o kadar olur gorusu olusacak. tam tersi herkes ne kadar dikkat ediyor bende etmeeliyim herkes verdi bende vermeliyim gazi olusmali sohbetimizden

Kesinlikle bak o yemiyor be güzel hakim oluyor kendine rafine şeker yerine doğal şeker yemeyi deneyebiliriz hep beraber

Hareket etmeye ihtiyacın var. Ev işi spordan sayılmıyor. Aklında olsun önce yavaş yavaş yürü belli bir süre rahatladıkça artık sporunu kendinde fark edeceksin sporun etkisini

Haklısın ebruliki Öyle anlaşılmak istemem. Ama buraya yazmayacak olsam inanın daha çok yerdim sadece tadımlık ve minik porsiyonlarda yedim öğle yemeği niyetine. En azından ev yapımıydı hepsi
Akşam yemeğim de 3 kaşık et sote yoğurt bol salata ve şalgam.

Uzun zamandır tatlı yemiyorum bu arada bugünkü yediğim tatlı 1 kibrit kutusu kadar sütlü irmikli bir tatlıydı. Ama inanın o bile fazla geldi. Insan tatlı yemeye yemeye alışıyor ve rafine şeker tadı gerçekten bayıyor

Hareket etmeye ihtiyacın var. Ev işi spordan sayılmıyor. Aklında olsun önce yavaş yavaş yürü belli bir süre rahatladıkça artık sporunu kendinde fark edeceksin sporun etkisini
Biliyorum cnm yazıldım zaten bir kaç haftaya başlayacak inş ev işi o kadar çok tu ki ondan dedim bu aralar kaçgun evde yoktum birikti

Saat 4 gibi biraz kova tavuklardan ve birkaç patates yedim hatam kola içmek oldu ama bugün başka bir şey yemiycem inşallah belki bir kahve içerim ..

Markete de girdik ve çikolata falan almadan çıktım aferin bana
Bu arada parktaki aletlere bindim biraz

Merhaba herkese.. Gruba dahil olmak istiyorum bilgileri buraya mı yazacağım yoksa mesaj atabileceğim ilgilenen beni listeye ekleyebilecek biri var mı?

Merhaba herkese.. Gruba dahil olmak istiyorum bilgileri buraya mı yazacağım yoksa mesaj atabileceğim ilgilenen beni listeye ekleyebilecek biri var mı?
Buraya atiyorsun canim bilgilerini ilk sayfada var hangi bilgileri atacan pentagram uygun gorurse senide ekler gruba

Kova tavuk ve patates de hata olmuş ki. Bir ara öneri gelmişti yasak listesi oluşturalım diye. Fast food kesinlikle yasak olmali kacamak bile sayilamaz bence...

Kizlar bisey sormak istiyorum kalori hesabi yapan var mi acaba ben 2000 kalori olarak beslenmeye calisiyorum da cok mu cok zor kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…