Sabah 2 tane krep yedim biraz cokokremle ( yanlis biliyorum ama dayanamadim ) 1 kasik çökelek cay
Ara 1 bardak kusburnu 3 parca bitter cikolata
Oglen 1 kase sehriye corbasi
Ara 1 bardak sut ve 3 kayisi
Aksamda yumurtali mantar yemegi dusunuyorum ayran yada cayla
Hem emzirdigimden hemde tatliya dayanamiyorum ya hergun cikolata ufakda olsa yiyorumÖöf emziriyoruz olsun o kadar beee.. ben de dun nutella yemistim 2kasik
Kizlar illaki hepimiz kaciriyoruz emin olun ben de ama cok dillendirmeyelim. aa herkes yiyor bende yiyebilirim o kadar olur gorusu olusacak. tam tersi herkes ne kadar dikkat ediyor bende etmeeliyim herkes verdi bende vermeliyim gazi olusmali sohbetimizdenMerhabalar...
Sabahki menüm
1 simit
2 kaşık menemen
1 kaşık muhlama
1 kk peynir
2-3 zeytin
Salatalık yeşillik
1 kaşık reçel
1 bardak süt
Şekersiz cay
Öğlen misafirlikteydik azar azar yedim ama 2 sarma bir börek bir poğaça küçük bir dilim tatlı.
Bugün epey bir yedim bakalım akşam yemesem de olur yani...
Kesinlikle bak o yemiyor be güzel hakim oluyor kendine rafine şeker yerine doğal şeker yemeyi deneyebiliriz hep beraberKizlar illaki hepimiz kaciriyoruz emin olun ben de ama cok dillendirmeyelim. aa herkes yiyor bende yiyebilirim o kadar olur gorusu olusacak. tam tersi herkes ne kadar dikkat ediyor bende etmeeliyim herkes verdi bende vermeliyim gazi olusmali sohbetimizden
Hareket etmeye ihtiyacın var. Ev işi spordan sayılmıyor. Aklında olsun önce yavaş yavaş yürü belli bir süre rahatladıkça artık sporunu kendinde fark edeceksin sporun etkisiniGünaydın hanımlar...
Çok çok güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah
Bugun başladım şükürler olsun ..
Sabah iki dilim yumurtalı ekmek çay peynir ve domates yedim
Ara olarakta az önce bir nescafe içtim iki uç tane de badem attım azıma
Spor demeyin bana
Dun toplasan 5 dk etmez hareket yaptım ki basit hareketlerdi belim sorunlu biraz dogrulamadım resmen hala da ağrı var
Zaten evi toplasam işi bitirsem 10 gun spor yapmış kadar olurum ayy bu işler hiç bitmiyor yığıldı resmen
HaklısınKizlar illaki hepimiz kaciriyoruz emin olun ben de ama cok dillendirmeyelim. aa herkes yiyor bende yiyebilirim o kadar olur gorusu olusacak. tam tersi herkes ne kadar dikkat ediyor bende etmeeliyim herkes verdi bende vermeliyim gazi olusmali sohbetimizden
Biliyorum cnm yazıldım zaten bir kaç haftaya başlayacak inş ev işi o kadar çok tu ki ondan dedim bu aralar kaçgun evde yoktum biriktiHareket etmeye ihtiyacın var. Ev işi spordan sayılmıyor. Aklında olsun önce yavaş yavaş yürü belli bir süre rahatladıkça artık sporunu kendinde fark edeceksin sporun etkisini
Buraya atiyorsun canim bilgilerini ilk sayfada var hangi bilgileri atacan pentagram uygun gorurse senide ekler grubaMerhaba herkese.. Gruba dahil olmak istiyorum bilgileri buraya mı yazacağım yoksa mesaj atabileceğim ilgilenen beni listeye ekleyebilecek biri var mı?
Kova tavuk ve patates de hata olmuş ki. Bir ara öneri gelmişti yasak listesi oluşturalım diye. Fast food kesinlikle yasak olmali kacamak bile sayilamaz bence...Saat 4 gibi biraz kova tavuklardan ve birkaç patates yedim hatam kola içmek oldu ama bugün başka bir şey yemiycem inşallah belki bir kahve içerim ..
Markete de girdik ve çikolata falan almadan çıktım aferin bana
Bu arada parktaki aletlere bindim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?