Senede bir defa yediğim birşey ya o yüzden onu saymamıştım cnm yoksa cısss kesinlikleKova tavuk ve patates de hata olmuş ki. Bir ara öneri gelmişti yasak listesi oluşturalım diye. Fast food kesinlikle yasak olmali kacamak bile sayilamaz bence...
aslinda sana cevap yazmayacaktim canim birkac arkadas nutella falan konusmusda genel olarak soyleyecektim ama hizli yazarken bir de baktim sana cevap yazmisim. yanlis anlasilmasin esim su ara yanimda diye ben hic diyet yapamiyorum zaten.Haklısınebruliki Öyle anlaşılmak istemem. Ama buraya yazmayacak olsam inanın daha çok yerdim sadece tadımlık ve minik porsiyonlarda yedim öğle yemeği niyetine. En azından ev yapımıydı hepsi
Akşam yemeğim de 3 kaşık et sote yoğurt bol salata ve şalgam.
Hoşgeldin ilk sayfadaki bilgileri paylaşabilirmizin bide bebeğin kaç aylık emziriyormusunMerhaba herkese.. Gruba dahil olmak istiyorum bilgileri buraya mı yazacağım yoksa mesaj atabileceğim ilgilenen beni listeye ekleyebilecek biri var mı?
Gunaaaydiiin..
Kahvaltim
Domates,
beyaz peynir,
5 zeytin
annem yapmis cok severim dayanamadim yedim,patlican kizartmasi 4 5dilim..
Az sekerli visne kompostosu
1fincay cay..
Ekmek yok,cayim da sekersiz hep zaten
Bence çok degil az yemişsin çünkü :)Kizlar yukarda kahvaltimi yazmistim.. devam ediyim..
Ogle:
1 haslanmis misir
1kase yogurt
Ara:
1fincan turk kahvesi
2 kasik irmik helvasi
Aksam olarak da,
Mercimek corbasi ve semizotu salatasi dusunuyorum...
Sizce korkunc mu olmus bugun? Helva ve kizartma?
syns
ebruliki
zezeozge
chocolate19
simonskitty
pentagram42
G gullnkizi
Ya bi de kizlar bende soyle bi dusunce var? Ekmek yiycegime o gunluk canimin istedigi baska birseyi yerim,kacamak yaparim yani... o yuzden mesela kendimde irmik helvasi yeme.hakkini goruyorum. Yada bazen dondurma yeme hakkini... Kalorili birsey yediysem bugun karbonhidrat yemem daha da diye dusunuyorum...yanlis mi dogru mu,beni nereye goturur bu dusunce ay bisey diyin..
Yanlissa da birakiyim bu huyumu yani :/
Aynisini ekmek icin degil baska gidalarda ben de yapiyorum canim. Ama yanlis kalori olarak esdeger seylerde olsa geri kalan icerik farkli.Kizlar yukarda kahvaltimi yazmistim.. devam ediyim..
Ogle:
1 haslanmis misir
1kase yogurt
Ara:
1fincan turk kahvesi
2 kasik irmik helvasi
Aksam olarak da,
Mercimek corbasi ve semizotu salatasi dusunuyorum...
Sizce korkunc mu olmus bugun? Helva ve kizartma?
syns
ebruliki
zezeozge
chocolate19
simonskitty
pentagram42
G gullnkizi
Ya bi de kizlar bende soyle bi dusunce var? Ekmek yiycegime o gunluk canimin istedigi baska birseyi yerim,kacamak yaparim yani... o yuzden mesela kendimde irmik helvasi yeme.hakkini goruyorum. Yada bazen dondurma yeme hakkini... Kalorili birsey yediysem bugun karbonhidrat yemem daha da diye dusunuyorum...yanlis mi dogru mu,beni nereye goturur bu dusunce ay bisey diyin..
Yanlissa da birakiyim bu huyumu yani :/
Dogru diyosun ebrulikii :/Aynisini ekmek icin degil baska gidalarda ben de yapiyorum canim. Ama yanlis kalori olarak esdeger seylerde olsa geri kalan icerik farkli.
Sanirim bize soylemissin canim da ben yanlış oldugunu yazdim ama adet zamanima 1 2 gun var ondan herhalde tatli istegi yoksa dogru bisey degil biliyorumaslinda sana cevap yazmayacaktim canim birkac arkadas nutella falan konusmusda genel olarak soyleyecektim ama hizli yazarken bir de baktim sana cevap yazmisim. yanlis anlasilmasin esim su ara yanimda diye ben hic diyet yapamiyorum zaten.
Ben tartilamadim,haftaya bakcaz artik daa.. hedeflerimiz kilolarimiz cok benzerBir kilo almışım
Bugün itibari ile 70.4 çıkıyorum
Nutella lafi eden bendimSanirim bize soylemissin canim da ben yanlış oldugunu yazdim ama adet zamanima 1 2 gun var ondan herhalde tatli istegi yoksa dogru bisey degil biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?