- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Ben bebeğim 7 aylık olacak haftayaBen tartilamadim,haftaya bakcaz artik daa.. hedeflerimiz kilolarimiz cok benzer74.7 ile basladim 70.6 miydim neydim son kilomu tam hatirlamiyorum...
Biliyorum canim ben yazinca soyledigin icin bende varimNutella lafi eden bendim
Benim de hedefim kurbanda 65 ama bakalim insallah eski kiyafetlerimi giymek istiyorumBugünden itibaren düzenli spor yapcam
Kurban bayramında çıtır bir anne olmak istiyorum
Bak çoğumuz aynıyıZBenim de hedefim kurbanda 65 ama bakalim insallah eski kiyafetlerimi giymek istiyorum
Ben yaklasik 1.5 ay memlekete gidecem insallah evdeki duzenimi koruyabilirim de kilo veririm memlekette uymak cok zor ama kararliyim bakalimBak çoğumuz aynıyıZ
Ne güzel Şu andan itibaren
İki ay boyunca
hayatımdan kola cips bisküvi çikolatayı çıkarıyorum
Zaten ekmekte pek yemem
Memleket bozdu biraZ ama acilen toparlanıyorum
Aslında bizim elimiZdeBen yaklasik 1.5 ay memlekete gidecem insallah evdeki duzenimi koruyabilirim de kilo veririm memlekette uymak cok zor ama kararliyim bakalim
Canim bende yanlis anlasilmak istemem . Bende yiyorum aburcubur. Sadece isimlerini cok aninca bende herkes salmis bende salayim havasi olusuyor demek istedim. Yoksa amacim ahkam kesmek degil. Ben su ara diyet bile yapamiyorum. Esim bugun gitti yarin insallah diyet gunlerime donecegimSanirim bize soylemissin canim da ben yanlış oldugunu yazdim ama adet zamanima 1 2 gun var ondan herhalde tatli istegi yoksa dogru bisey degil biliyorum
Haklisin o durum bende de oluyor bakiyorum buradaki menulere ben az yiyorum sanirim sundanda yiyeyim az diyebiliyorum etkileniyor insan gercektenCanim bende yanlis anlasilmak istemem . Bende yiyorum aburcubur. Sadece isimlerini cok aninca bende herkes salmis bende salayim havasi olusuyor demek istedim. Yoksa amacim ahkam kesmek degil. Ben su ara diyet bile yapamiyorum. Esim bugun gitti yarin insallah diyet gunlerime donecegim
Slm cnm ben yol yorgunuyum gözler gitmek üzereSlm kızlar yazamadım maalesef nasılsınız
bende tatildeyim uykusuz huysuz ve yorgunumSlm cnm ben yol yorgunuyum gözler gitmek üzere
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?