Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hergün en az 3 bin adım ve mekik olacak

Benim de hedefim kurbanda 65 ama bakalim insallah eski kiyafetlerimi giymek istiyorum
Bak çoğumuz aynıyıZ
Ne güzel Şu andan itibaren
İki ay boyunca
hayatımdan kola cips bisküvi çikolatayı çıkarıyorum
Zaten ekmekte pek yemem
Memleket bozdu biraZ ama acilen toparlanıyorum

Tatlı hamur işi misafir gelmediği sürece yapmicam
Yemeğimi sabah ve öğlen istediğim kadar yicem
Yoksa aklıma Zararlı olanlar geliyor

Ha bir de su içmemekte kötü etkiledi beni
Günlük en az 2.5 litre su

Bak çoğumuz aynıyıZ
Ne güzel Şu andan itibaren
İki ay boyunca
hayatımdan kola cips bisküvi çikolatayı çıkarıyorum
Zaten ekmekte pek yemem
Memleket bozdu biraZ ama acilen toparlanıyorum
Ben yaklasik 1.5 ay memlekete gidecem insallah evdeki duzenimi koruyabilirim de kilo veririm memlekette uymak cok zor ama kararliyim bakalim

Sanirim bize soylemissin canim da ben yanlış oldugunu yazdim ama adet zamanima 1 2 gun var ondan herhalde tatli istegi yoksa dogru bisey degil biliyorum
Canim bende yanlis anlasilmak istemem . Bende yiyorum aburcubur. Sadece isimlerini cok aninca bende herkes salmis bende salayim havasi olusuyor demek istedim. Yoksa amacim ahkam kesmek degil. Ben su ara diyet bile yapamiyorum. Esim bugun gitti yarin insallah diyet gunlerime donecegim

Haklisin o durum bende de oluyor bakiyorum buradaki menulere ben az yiyorum sanirim sundanda yiyeyim az diyebiliyorum etkileniyor insan gercekten

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Peynir domates salatalık 2 dilim kepekli ekmek
Sonra aralarda eti form yedim tıkır tıkır olandan başka bişeyler yemeyim diye
4 gibi de bir kase tavuklu çorba salata ve yoğurt yedim
Ha birde arada biraz kavun yedim kavun karpuz yememek lazımmış ama işte .
Şimdi de dışarı çıkıcaz biraz yürüyüş yapacağız
Belki bir kıçuk dondurma yerim diğer aburculara yasak getirdim bir dondurma olabilir dedin öyle işte benden bu kadar)))

prensesmat
2 litre su
30 mekik
2 bin adım

Kizlar burada muhtesem bir yuruyus yolu var ama bu son dnememdi . kizim bebek arabasini sevmiyor sevemedi . eskiden ana kucagi falan idare ediyordum ama artik tasinmiyor da. yuruyus denemelerine veda ediyorum.Yine kapali ortam sporlarini deniyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…