Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menün korkunç diil bence. Ben de öyle dengelemeye çalışıyorum öğlen biraz fazla kaçırdıysam akşam az yiyorum. Bir de herkesin metabolizması ve vermek istediği kilo miktarı farklı. Herkes kendini daha iyi bilir ve ona göre bir çözüm bulmalı. Çok kilo vermek isteyen arkadaşlar daha katı yaklaşmalı bence olaya en azından bir süre. Kola cips mesela kilo vermek istemesek de hayatımızdan çıkmalı. Ben en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile... Bu grupta çok güzel kilo veren arkadaşlar var. Onlar daha iyi tavsiyeler verebilirler....

İyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sabah: peynir zeytin domates salatalık 2 tane haşlanmış yumurta

Ara: 3 tane ceviz

Öğlen: bir kepçe yayla çorbası Bulgurlu lahana sarma (adedi saymadım çok sevirim yedim de yedim )

Misafir geldi saat 3 buçuk gibi ona ikram edince dayanamadım bende yedim kadayıf dolması 3 tane ama aksam yemeği yemedim sadece bir fincan sütlü kahve içtim. Suyu iki litreye tamamlamaya çalışacağım yürüyüşe çıkamadım misafir yüzünden evde ne yapabilirsem artık

Sabah kahvaltım
Öğlen gibiydi
2 yk lor
10 zeytin
1 yumurta
Domates salatalık yeşillik
Yarım dilim beyaz peynir ve yarım dilim helva

Beş gibi akşam
Kabak yemeği bir porsiyon
Salata
Bir kase çorba
Yedi gibi
15 adet kiraz ve 3 tane kayısı yedim
Kiraz çık seviyorum yaaa

Nasılsın nasıl geçti düğün pek bir keyifsizsin gibi bir sıkıntı olmadı inşallah

.
Bende 2,5 tl su içtim dün 3 adım atmışım
düğün kötüydü daha dogrusu düğğn degil yasadıklarım kötüydü. Kendime gelmem zor olacak sanırım

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
1 poğaça
1 kk peynir
3 zeytin
Salatalık domates
2 çatal sucuklu yumurta
1 çatal patates kızartma
Yarım közlenmiş kırmızı biber

Ara
12-13 tane fındık

Öğle
1 kase salata
1 kase tavuklu bulgur pilavı

Akşam Yok
22 de çok acıkınca 1 dilim karpuz

1,5 litre su içtim
Yürüyüş Yok bugün

Cips ben de eve almiyorum,annemlere gittigimde kardesim almis oluyo eger gozum duserse 3 4 tane yiyorum. Yoksa almam eve..ama iste cikolata oyle degil,canim ozellikle istiyo cikolata ben de yersem artik bitter yiyorum onu da hergun degil. Baska tatli seylerle doldurmaya calisiyorum cikolatanin yerini ..
Yememek cok buyuk bi arti senin icin. Ben de mesela ekmek pek aramam. Hani ekmeksiz karnim doymuyo biri degilim mesela.
Kola fanta vs icmiyorum . Dogumdan beri oldu bu da,gazli icecekler kizimi baktim cildrtiyodu icmemeye basladim ama,sonradan soda icmeye basladim. Gaz olayi bittikce..
Nescafe de su aralar ice olanindan iciyorum bazen soguk soguk. Sicagini pek aramiyorum.
Ama gel gor ki oyle aman aman bi kilo da vereniyorum .. ekmek yemezsem tatli yerim vs vs bi hak goruyorum kendimde.
Kilo verebildiysem.braz, onu da aralarda cok yememeye borcluyum. Ogunden ogune yemeye dikkat ediyorum. Ben.onceden gunde 10 ogun yiyormusum bakinca..

Merhaba hanımlar. 7 aylık bebeğim var emziriyorum. Sütüm etkilenmeden 25 günde 5 kilo verebilirmiyim sizce. Aslında daha fazla vermem lazım ama 25 gün sonra düğün var en azından düğüne kadar bi 5 kilo versem diyorum. Her zamanki kadar yiyorum aslında emzirmek zayıflatır diyorlar ama öyle olsa zayıflamam lazımdı

Ne hava. Akın 25 günde beş kilo çok fazla ama yediklerine dikkat etmen gerekiyor emzirm n kilo vermene yardımcı oluyor tabii ama öyle herşeyi yiyin hemde kilo vereyim maalesef olmuyor kontrollü Yemen lazım

Ne hava. Akın 25 günde beş kilo çok fazla ama yediklerine dikkat etmen gerekiyor emzirm n kilo vermene yardımcı oluyor tabii ama öyle herşeyi yiyin hemde kilo vereyim maalesef olmuyor kontrollü Yemen lazım
İlk cümleyi anlamadım. Her zamanki kadar yiyorum derken hamilelikten önce yediğim kadar yiyorum. Süt veriyorum diye fazladan yemiyorum. O zamanlar 38 bedendim şimdi 42

İlk cümleyi anlamadım. Her zamanki kadar yiyorum derken hamilelikten önce yediğim kadar yiyorum. Süt veriyorum diye fazladan yemiyorum. O zamanlar 38 bedendim şimdi 42
ilk cümle otomatik kelime yüzünden olmuş. Normal yani 9 ayda aldığımız kiloyu hemen veremiyor insan o yüzden burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz

Sabah 2 yumurtali omlet yaptim maydonozlu ve 4 tane biber ve 5 tane siyah zeytin yedim , ekmek hic yemedim..1 saat kadar önce de 1 tane muz yedim, 1,5 lt su ictim su ana kadar , bebeğim bana cok bagimli, tuvalete bile beraber gidiyoruz bebek arabasiyla.. O yuzden pek spor yapamiyorum ama o da sart tabii.. Kanguruya koymustum gunduz bi ara, onda da 10 dakika durdu, sıkıldı..Tavsiyeleriniz var mi kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…