- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Menün korkunç diil bence. Ben de öyle dengelemeye çalışıyorum öğlen biraz fazla kaçırdıysam akşam az yiyorum. Bir de herkesin metabolizması ve vermek istediği kilo miktarı farklı. Herkes kendini daha iyi bilir ve ona göre bir çözüm bulmalı. Çok kilo vermek isteyen arkadaşlar daha katı yaklaşmalı bence olaya en azından bir süre. Kola cips mesela kilo vermek istemesek de hayatımızdan çıkmalı. Ben en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile... Bu grupta çok güzel kilo veren arkadaşlar var. Onlar daha iyi tavsiyeler verebilirler....Kizlar yukarda kahvaltimi yazmistim.. devam ediyim..
Ogle:
1 haslanmis misir
1kase yogurt
Ara:
1fincan turk kahvesi
2 kasik irmik helvasi
Aksam olarak da,
Mercimek corbasi ve semizotu salatasi dusunuyorum...
Sizce korkunc mu olmus bugun? Helva ve kizartma?
@syns
@ebruliki
zezeozge
chocolate19
simonskitty
pentagram42
@gullnkizi
Ya bi de kizlar bende soyle bi dusunce var? Ekmek yiycegime o gunluk canimin istedigi baska birseyi yerim,kacamak yaparim yani... o yuzden mesela kendimde irmik helvasi yeme.hakkini goruyorum. Yada bazen dondurma yeme hakkini... Kalorili birsey yediysem bugun karbonhidrat yemem daha da diye dusunuyorum...yanlis mi dogru mu,beni nereye goturur bu dusunce ay bisey diyin..
Yanlissa da birakiyim bu huyumu yani :/
Nasılsın nasıl geçti düğün pek bir keyifsizsin gibi bir sıkıntı olmadı inşallahSlm kızlar yazamadım maalesef nasılsınız
.prensesmat
2 litre su
30 mekik
2 bin adım
düğün kötüydü daha dogrusu düğğn degil yasadıklarım kötüydü. Kendime gelmem zor olacak sanırımNasılsın nasıl geçti düğün pek bir keyifsizsin gibi bir sıkıntı olmadı inşallah
.
Bende 2,5 tl su içtim dün 3 adım atmışım
26 yasindayim. 1.60 boyum 61 kiloyum bebeğm 21aylik emiyor ilk hedef 56Hoşgeldin ilk sayfadaki bilgileri paylaşabilirmizin bide bebeğin kaç aylık emziriyormusun
Selam.. bebekle pek tatil yapilmiyomus kii..gerci sen bi de kv yanindasin galiba...bende tatildeyim uykusuz huysuz ve yorgunum
Menün korkunç diil bence. Ben de öyle dengelemeye çalışıyorum öğlen biraz fazla kaçırdıysam akşam az yiyorum. Bir de herkesin metabolizması ve vermek istediği kilo miktarı farklı. Herkes kendini daha iyi bilir ve ona göre bir çözüm bulmalı. Çok kilo vermek isteyen arkadaşlar daha katı yaklaşmalı bence olaya en azından bir süre. Kola cips mesela kilo vermek istemesek de hayatımızdan çıkmalı. Ben en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile... Bu grupta çok güzel kilo veren arkadaşlar var. Onlar daha iyi tavsiyeler verebilirler....
Ne hava. Akın 25 günde beş kilo çok fazla ama yediklerine dikkat etmen gerekiyor emzirm n kilo vermene yardımcı oluyor tabii ama öyle herşeyi yiyin hemde kilo vereyim maalesef olmuyor kontrollü Yemen lazımMerhaba hanımlar. 7 aylık bebeğim var emziriyorum. Sütüm etkilenmeden 25 günde 5 kilo verebilirmiyim sizce. Aslında daha fazla vermem lazım ama 25 gün sonra düğün var en azından düğüne kadar bi 5 kilo versem diyorum. Her zamanki kadar yiyorum aslında emzirmek zayıflatır diyorlar ama öyle olsa zayıflamam lazımdı
İlk cümleyi anlamadım. Her zamanki kadar yiyorum derken hamilelikten önce yediğim kadar yiyorum. Süt veriyorum diye fazladan yemiyorum. O zamanlar 38 bedendim şimdi 42Ne hava. Akın 25 günde beş kilo çok fazla ama yediklerine dikkat etmen gerekiyor emzirm n kilo vermene yardımcı oluyor tabii ama öyle herşeyi yiyin hemde kilo vereyim maalesef olmuyor kontrollü Yemen lazım
yok canım hafta sonu yanına gidiyoruz tatile gittiğimizden haberi bile yokSelam.. bebekle pek tatil yapilmiyomus kii..gerci sen bi de kv yanindasin galiba...
ilk cümle otomatik kelime yüzünden olmuş. Normal yani 9 ayda aldığımız kiloyu hemen veremiyor insan o yüzden burda hepimiz birbirimize destek oluyoruzİlk cümleyi anlamadım. Her zamanki kadar yiyorum derken hamilelikten önce yediğim kadar yiyorum. Süt veriyorum diye fazladan yemiyorum. O zamanlar 38 bedendim şimdi 42
Hoş geldin aramıza canımBen de katılmak istiyorum grubunuzaboy: 1.62 , bebegim 4,5 aylık.. Güncel kilom 70, 1. Hedefim 64, 2.hedefim 54 kg olmak..beni de listenize eklerseniz sevinirim..
Hoşbulduk canım..Hoş geldin aramıza canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?