Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaar meraba ben yine geldim ya burayı özlüyorum yine takılsam buralarda menü falan paylaşsam olmaz mı acabaa ya bi de eylüle kadar hedefimi 55e indirmek istiyorum.. tabi katı bi şekilde diil de olursa güzel olur baabında hem burda sizle olursam hiç yoksa da kilomu korumuş olurum sağlıklı bi şekilde.. en azından bi kaç ay daha bi kontrol merciine ihtiyacım var bi de yen, şehir yeni iş düzenim braz değişti yemek saatlerimiz daha oturmadı onlar için de bi kayıt altına almam lazım kendimi ne dersiniz ?

Hoşgeldin canım tebrik edemedim seni yoğunluktan tebrik ederim kutlu olsun başarın sen bizim için çok büyük bi örneksin burda olman bizim için bi şans bile istersen listeye de eklerim hedef 55 diye tecrübelerinden de faydalanmış oluruz hem

Bende hedeflerimi soyleyim bugun memlekete gidecegim uzun bir sure icin insallah uyabilirim oradada agustos 1 hedefi 71 eylul bir hedefi 66 hayirlisi bakalim

Gunaydinnn sabah iki bardak limonlu su icildi ardından kahvaltı yapıldı sonra pasamla birlikte parka gidilip yurundu 1saat 10 dakika menumde yazayım
Bir yumurta
Bir dilim peynir
Bir domates ve salatalık
Bir dilim tb emeği
3 Tana zeytin

ay tabi ki ne demekkk tamam o canım o zaman tekrardan hoşbuldum :) ama istersen beni bu hafta listeye ekleme çünkü biraz rolantide gidiyorum, bu cuma kilomu bildireyim öbür hafta eklersin hedef 56 diyelim bu arada 55 gözümü korkuttu çünkü normal kiloma dönünce kilo vermek çok zorlaştı
bu arada bi kaç sayfa geçmiş yaptım chocolate19 geçmiş olsun canım ya ama üzülme sonçta hiç ememeyen bebekler var şükür bizimkiler emdi ilk sütleri içtiler, senin de sağlığın önemli sonuçta

Sabah
Kaşar peynir
Beyaz peynir
Domates
Salatalik
Ceyrek simit
(Ekmek yemedim)
Sekersiz cay
Yarim seftali

Ogle
2 kasik patlican yemegi
1kase yogurt
2 dilim karpuz

Ara
2 tane kakaolu ikram biskuvi ile ice tea

Aksam da ya haslanmis tavuk biraz pilav olabilir
Yada pirincli semizotu yemegi olabilir ..bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…