- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Hoşgeldin canım tebrik edemedim seni yoğunluktan tebrik ederim kutlu olsun başarın sen bizim için çok büyük bi örneksin burda olman bizim için bi şans bile istersen listeye de eklerim hedef 55 diye tecrübelerinden de faydalanmış oluruz hemkızlaar meraba ben yine geldimya burayı özlüyorum yine takılsam buralarda menü falan paylaşsam olmaz mı acabaa ya bi de eylüle kadar hedefimi 55e indirmek istiyorum.. tabi katı bi şekilde diil de olursa güzel olur baabında hem burda sizle olursam hiç yoksa da kilomu korumuş olurum sağlıklı bi şekilde.. en azından bi kaç ay daha bi kontrol merciine ihtiyacım var bi de yen, şehir yeni iş düzenim braz değişti yemek saatlerimiz daha oturmadı onlar için de bi kayıt altına almam lazım kendimi ne dersiniz ?
Cok gecmis olsun chocoalate en yakin zamanda sagligina kavusursun insallahgögüslerimden rahatsızım canım artık devam edemiyorum
emzirmedigim icin devam etmem dogru mu bilmiyorum cuma takimlarindayim ve 2 hafta izin aldim ordan dachocolate19 grçmiş oldun canım devam edecekmisin peki grupta canım sen başka bir grupta da bulunuyordun sanki
Hoşgeldin canım tebrik edemedim seni yoğunluktan tebrik ederim kutlu olsun başarın sen bizim için çok büyük bi örneksin burda olman bizim için bi şans bile istersen listeye de eklerim hedef 55 diye tecrübelerinden de faydalanmış oluruz hem
Bende hedef belirlemeyi unuttum bu ay . Bugun ayin 11 i hedefim 1 agustosta 69 olsun cok uctum ancak bu kadar inerim heralde1 ağustos 73
1 eylül 71 inşallah görürüm yani küsürlü olsada razıyım
Allah şifa versin canımgögüslerimden rahatsızım canım emzirmek işkence oldu dr iyileşmezse emzirmeyi kesmelisin demişti artık dayanamayınca kestim
daha önce Leslie yapmıştım da Can'ım annemlerde ablamlar da var çok kalabalık maalesefBende evde bir odada lessli yapıyorum. Yani en azından uyuduğun bir oda varsa müsait orada deneyebilirsin
emzirmedigim icin devam etmem dogru mu bilmiyorum cuma takimlarindayim ve 2 hafta izin aldim ordan da
Öğlen bir büyük kase çorba içtimSabah kahvaltım
İki yumurta
Bir domates
Bir kk peynir
Bir dilim cıssss
9 zeytin
Yeşil soğan
Bir bardak süt
Merhaba bende katıldım aranıza :) bebişi doğurdum ama 4 aylık hamile gibiyimBu arada,MorbidAngel4 arkadasimin da 4 aylik bi bebisi var. Zayiflamak istiyor belki katilir,etiketleyeyim.. :)
Hangimiz degiliz kiii...Merhaba bende katıldım aranıza :) bebişi doğurdum ama 4 aylık hamile gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?