Neden Can'ım ne oldu kiİyi akşamlar arkadaslar bugün itibariyle maalesefki bebegimi sütten kesiyorum
gögüslerimden rahatsızım canım artık devam edemiyorumaaaa neden canim
gögüslerimden rahatsızım canım emzirmek işkence oldu dr iyileşmezse emzirmeyi kesmelisin demişti artık dayanamayınca kestimNeden Can'ım ne oldu ki
Kızlar hedef belirleyelim
1 ağustos ve 1 Eylül hedefleri
Çok geçmiş olsun yaa herşeyin başı sağlık sen iyi olda annesi bebeğinde iyi olsungögüslerimden rahatsızım canım artık devam edemiyorum
keşke biraz dahs emzirebilseydim. O üzüldükçe bende üzülüyorum.Çok geçmiş olsun yaa herşeyin başı sağlık sen iyi olda annesi bebeğinde iyi olsun
canım üzülme bebeğin hissediyor bak en azından emmiş bazı bebekler hiç ememiyor ilk sütleri içmiş ne güzel iyi tarafından bak sen zaten bu aralar iyi değilsinkeşke biraz dahs emzirebilseydim. O üzüldükçe bende üzülüyorum.
haklısın canım emzirme konusunda çok hassasım aylarcs emzirmek için ugrastım şimdi bıraktırmaya calısıyorum.canım üzülme bebeğin hissediyor bak en azından emmiş bazı bebekler hiç ememiyor ilk sütleri içmiş ne güzel iyi tarafından bak sen zaten bu aralar iyi değilsin
Bende evde bir odada lessli yapıyorum. Yani en azından uyuduğun bir oda varsa müsait orada deneyebilirsinBen yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama kendi evimde olmadığım için pek bişey yapamıyorum
1 ağustos:57 1 eylül:53Kızlar hedef belirleyelim
1 ağustos ve 1 Eylül hedefleri
Canımm çok geçmiş olsungögüslerimden rahatsızım canım emzirmek işkence oldu dr iyileşmezse emzirmeyi kesmelisin demişti artık dayanamayınca kestim
tesekkur ederim canimCanımm çok geçmiş olsun
Sen elinden geleni yapmışsın
Bebeğin için zor olacak ama inşallah çok yorulmadan atlatırsınız şu süreci
hayirlisi olsun . gecmis olsun canim. baska yolu yoksa yapacak bisey yokgögüslerimden rahatsızım canım emzirmek işkence oldu dr iyileşmezse emzirmeyi kesmelisin demişti artık dayanamayınca kestim
Ben varım zaten spora başladığımda çekiyodum reglin bitmesini bekliyorum bende atarım resimleriKızlar gelin bizde
öncesi ve sonrası
fotoğrafları çekelim
Ben bugün karnımdaki ve sırtımdaki yağlanmayı
gösteren bir tişört ile foto çekcem
Bakalım 1 eylülde nasıl bir değişim olacak
Evet canım yani mesela baklava değilde şerbetli cıss gibi özendirmemek adınapentagram42 kaptanım yanlış anlamadıysam artık yasaklı şeylerin adını yazmayıp oraya cızzz yazıyoruz
Canımız çekmesin kötü örnek olmayalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?