- 24 Ağustos 2016
- 3.759
- 6.304
- 158
Ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama kendi evimde olmadığım için pek bişey yapamıyorumHerkes diyetine dikkat ediyor anladığım kadarıyla ne güzelben yediklerime porsiyon olarak daha pek dikkat etmesemde abur cubur çok yiyen biri olarak onu hayatımdan çıkardım(nafiren kaçamak yapabilşrm tabi )
Yalnız dikkat ettiğim birşey var spor yapmıyor mu kimse yahuben lessli + bacak karın göğüs hareketleri (malum göğüsler sarktı gitti ) yapıyorum her akşam mümkün mertebe
Eve abur cubur sokmayarakHoşbulduk canım..4 kiloyu nasil verdin ?
Canım seninle aynıyıZ bende altmişlı rakamlara düştümBirsey daha 2 hafta önce yani ramazanda 68-67 kilo idim, 2 haftalik tatilde kilo almisim 70 gôzüküyorum su an
Hoş geldin aramıza canımBeni de gruba alır mısınız?
Yaş 37
Boy 1.70
Kilo 68
1. Hedef 63
2. Hedef 59
Bebeğim 7 aylık
Canım dün tatilden döndümHerkes diyetine dikkat ediyor anladığım kadarıyla ne güzelben yediklerime porsiyon olarak daha pek dikkat etmesemde abur cubur çok yiyen biri olarak onu hayatımdan çıkardım(nafiren kaçamak yapabilşrm tabi )
Yalnız dikkat ettiğim birşey var spor yapmıyor mu kimse yahuben lessli + bacak karın göğüs hareketleri (malum göğüsler sarktı gitti ) yapıyorum her akşam mümkün mertebe
Ben Doğuma 87 ile girdimBirsey daha 2 hafta önce yani ramazanda 68-67 kilo idim, 2 haftalik tatilde kilo almisim 70 gôzüküyorum su an
Herkes hedeflerini yazsınKızlar hedef belirleyelim
1 ağustos ve 1 Eylül hedefleri
Benim normal kilom 58di üstüne 1 kilo koydum 59u hedefledim. 60 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma gittim doğumdan 1ay sonra 72ydim sonra 70e düştüm uzun süre 70e saydım. Yaklaşık 1 aydır 68deyimBen Doğuma 87 ile girdim
17 kilodan fazlası gitti ama
Annem sağ olsun yine 70 lerdeyim
Çok güzel börekler
Baklavalar
Analı kızlılar
İçli köfteler yapmıştı gel de yeme
Şimdi çok pişmanım ama abartarak yedim çünkü
aaaa neden canimİyi akşamlar arkadaslar bugün itibariyle maalesefki bebegimi sütten kesiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?