Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada 63 kilo ile hamile kalmistim, doğuma giderken 78-79 kilo civarindaydim..

Birsey daha 2 hafta önce yani ramazanda 68-67 kilo idim, 2 haftalik tatilde kilo almisim 70 gôzüküyorum su an

Beni de gruba alır mısınız?
Yaş 37
Boy 1.70
Kilo 68
1. Hedef 63
2. Hedef 59
Bebeğim 7 aylık

Kızlar ben karatay diyeti yapıyorm ama tabi arada kaçamak olmuyor değil kahvaltıyı cok geç yapıyorum geç kalkıyorum.dün

Sabah: 2 tereyağında yumurta, domates salatalık, bir avuç peynir, 5 çilek, 10 fındık 3 gün kurusu kayısı 3 ceviz

Akşm : kocaman tabak kabaklı patlıcanlı güveç, azck tavuk eti, salata, soğuk ayran çorba

Gece : normal de yasal ama bşr çay bardağı süt az ceviz az fındık

Herkes diyetine dikkat ediyor anladığım kadarıyla ne güzel ben yediklerime porsiyon olarak daha pek dikkat etmesemde abur cubur çok yiyen biri olarak onu hayatımdan çıkardım(nafiren kaçamak yapabilşrm tabi )
Yalnız dikkat ettiğim birşey var spor yapmıyor mu kimse yahu ben lessli + bacak karın göğüs hareketleri (malum göğüsler sarktı gitti) yapıyorum her akşam mümkün mertebe

kilo alma öykümüde paylaşayım tam olsun
evlendikten sonra ki 6 aya kadar 49 52 kilo civarıydım. biran da 10 kilo almış olarak buldum kendimi.
63 kilo ile hamile kaldım. 6 kilo verdim hamilelikte.57 ile doğuma girdim 53 ile çıktım. tabi kiiii emzirme sevdasıyla ye babam ye 65 i gördüm. şimdi 60.3 kilodayım. buraya yazmadan önce 61 küsürdüm 1 kiloya yakın vermişim. en çok gayret ettiğim spor yapmak. şimdilik iyi gidiyor bakalım bu topiklede motive olmaya devam ederim inşaAllah

Ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama kendi evimde olmadığım için pek bişey yapamıyorum

Hoşbulduk canım.. 4 kiloyu nasil verdin ?
Eve abur cubur sokmayarak
Kuruyemiş ve meyveyi hala abartarak yiyorum
Ama bence dört kilo ip atladığım için gitti

Birsey daha 2 hafta önce yani ramazanda 68-67 kilo idim, 2 haftalik tatilde kilo almisim 70 gôzüküyorum su an
Canım seninle aynıyıZ bende altmişlı rakamlara düştüm
Memlekete gidince aldım
Sabah tartıldım tam 70 im

Beni de gruba alır mısınız?
Yaş 37
Boy 1.70
Kilo 68
1. Hedef 63
2. Hedef 59
Bebeğim 7 aylık
Hoş geldin aramıza canım
Boyumuz ve bebeğimiz aynı seninle
70 kiloyum ben
İnşallah 63 oldum mu tamam
59 çok az bana

Canım dün tatilden döndüm
Artık ip atlama yürüyüş ve mekik yapcam inşallah

Ben Doğuma 87 ile girdim
17 kilodan fazlası gitti ama
Annem sağ olsun yine 70 lerdeyim
Çok güzel börekler
Baklavalar
Analı kızlılar
İçli köfteler yapmıştı gel de yeme
Şimdi çok pişmanım ama abartarak yedim çünkü

eylül e kadar hedefime ulaşırsam kilo korumaya geçeceğim

İyi akşamlar
Menüm
Sabah 09.30
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Yarım dilim kavun karpuz
Ara 12.15
1 avuç fındık
Öğle 14.00
1 dilim tb ekmeği
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu fındık ezmezi
Akşam saat 17.00
2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Yarım közlenmiş patlıcan
Domates salatalık
Ara 20:00
10 fındık
1 tane bisküvi
2.5 litre su içtim gün boyu

1 Ağustos hedef 77
1 Eylül hedef 74

Bnm asıl hedefe ulaşmam ancak ocak şubat ayını bulacak ama inş sizlerle hep birlikte başaracağız

Benim normal kilom 58di üstüne 1 kilo koydum 59u hedefledim. 60 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma gittim doğumdan 1ay sonra 72ydim sonra 70e düştüm uzun süre 70e saydım. Yaklaşık 1 aydır 68deyim

Selamlar iyi akşamlar kızlar öncelikle menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 inçe dilim kaşar peyniri yeşillikle sandivich
Ara 4 kayısı
Öğle ekşili köfte ve makarna
Ara 1 top şade dondurma
Akşam 2 kepçe mercimek çorba avuç içi kadar pide 4 kaşık patlıcan yemeği
Ara şimdilik bişey yemedim ama kahve ve çok az çerez düşünüyorum
Spor regl bitmediği için yapamıyorum ama kızımla yine uzun bi yürüyüş yaptık 7000 adım atmışım bugün

Dün kızım huysızlanınca yazacaklarımı yazamadım listede güncel kilolarımız var kızlar kuralları burdan da hatırlatayım ilk saydifadan da düzenliyxemki Yen'i kayıtlar ona göre gelsin bu haftadan sonra menü paylaşımlarında bi istikrar gelsin istiyoruz bu nedenle mazeretli olanlar yada söyleyenler dışında hergün menü paylaşımını zorunlu tutuyoruz yalnız fazlaca kaçamak yapanlar cıss diyebilir bu cıssları da ilk sayfada paylaşıcam liste halinde kesinlikle yenişmeyecekler ve ayda bir-iki yenilebilecekler diye ayrıca beden kitle endeksi 23 ün altında olanlarda grubumuza katılamayacaklar özellikle bebeği küçük olup ta 3-4 kilo fazlası olanların diyet yapmasını bende uygun bulmuyorum

İyi akşamlar arkadaslar bugün itibariyle maalesefki bebegimi sütten kesiyorum

Ben de menu paylasmaya calisayim kaldi ki bugun sacma bir menu oldu:
kahvalti 2 dilime yakin peynir
3/4 simit
4 yesil zeytin
4 catal menemen
yarim hasllanmis yumurta
1 bardak karli ciis
ara turk kahvesi 2 hurma 4 badem
aksam 2 kepce sehriye corba
4 kofte
1 dilim ekmek
3 u birarda
ara 5 kucuk kayyisi 3 yemek kasigi yogurt
kahvaltiya disari davetliydim gec yaptim

Sabah ki menum;

1 haslanmis yumurta
İki dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates,salatalik

Ogle;
1 kase yayla çorbası

Ara;
2 erik
Biracık karpuz

Aksam;

1 kase yayla corba
1 kucuk tabak etli turlu

Ben ekmek ve turevlerını yememeye calışıyorum genelde.Çok nadır yı yorum

İyi geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…