Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar bugün tartı günü gidip tartışıp geliyorum hemen

günaydın kızlar :) süt arttıran azaltan şeyler konuşulmuş.. bende de kuru soğan güzel süt yapıyo her akşam bi taneye yakın yedim şu ara pek yiyemiyorum üşengeçlikten haa dereotu bende hiç işe yaramadı mideme dokundu baya bi de, maydanoz da ilk günlerden beri yiyorum yediğim günle yemediğim gün arasında pek bir fark yok azaltmadı yani.. bence biraz da bünye meselesi..gece az uyuduğumda sütüm ertesi gün baya azalıyo ve bi de adet öncesi yarıya düşüyo resmen.. kısacası ben de uyumak ve rahat olmak süt yapıyo:) ha baklava yemişim ha ot çöp yemişim pek fark yok hatta ot çöp daha iyi oluyo ama sonuç olarak kuru soğan haa unuttum bi de yoğurt yiyecek olarak bunlar canlarım bende :)

G Gullnurr Kendimi gözlemleyin fark ediyor mu etmiyor mu en iyisi kişiye göre değişebilir belki

Süt oluşumu tamamen beyinde bitiyor sütüm Yok yetmiyor dediğin anda olmuyo ben çocuklarımda bunu gözlemledim ikincisi süt oluşumu içim en önemli şey 1 uyku 2 bol su tüketimi ilk aylarda göğüslerin çok dolu olması gündüz de bebekle birlikte uyuduğum için diye düşünüyorum çünkü gündüz uykusu bitince 45 günden sonra öyle hiç dolu dolu olmadı yani ama bebek göğsünde uyuyorsa doyuyor diyor doktorlar :)

Günaydın hanımlar. Bu sabah tartıldım yine 68 çıktım. Bi kaç hafta annemlerdeyim burda dijital tartı yok o yüzden yaklaşık olarak yazıcam ama kendi evimde dijital var o zaman tam gramıyla yazarım

Ben de limonun sütü azalttığını bilmiyordum bir süredir hergün limonlu su içiyorum 1 tam limon sıkıyorum sütümde bir değişiklik farketmedim ama bilemedim şimdi ne yapsam bıraksam mı

Gunaydin kizlar.. ben de dun hic kismadim yememden,dusunmedm diyeti falan.. :/ cunku goguslerim.baya bostu sünmus gibiydi falan..
Sabah uyandgmda yeniden dolu olarak uyandim. Of ya iste ben de boyleyim :/ sanirim diyet yapiyorum dusuncesi beni kisitliyor moralimi bozuyor. Cok kati yapamiycam bi sure daha..
Tam demistim ki iyi ya azalma falan olmadi,1haftadir nerdeyse sadece ogun yiyordum onda da cok kacamak yapmiyordum... son 2gun baktim.gene gitti sut..
Dun o yuzden yemistim :/
pentagram42 ben yine tartilamiyorum canim. 70.6 yazar misin guncelleyince, eve gidince tartilicam artik..
Ayy 75 falan cikmasam bari evde

Haaa tamam yemek yemek etkiliyo dediysem de.. hareket etmiyo da degilim.. erken uyaniyoruz bebislerden malum, yine ciktim yuruyus yaptim bi de yuzdum biraz geldim .. 4000 adim atmisimdir heralde.
Hep boyle.denizkenari biyerde yasasak ya beee cik yuz yuruyus yap gel falan.
Apartman hayatinda asagi in geri yukari cik o bile gozumde buyuyor...

Odemlerden nasil kurtuldun cicis bazen ben kendimi su balonu gibi hissediyorum. Yuzugum parmagimi sikar,sutyenim sirtima oturur vs vs ... bi yontemin varda bize de soyleee
Günaydın kızlar ödemlerimden kurtuluyorum sanırım
Geçen hafta 87,5
Bu hafta 86,1
Fark 1,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…