- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Bol su canım emzirdiğimiz için detoxlar sakıncalı su dışında herhangi bişey içmedim ayrıca tuzu azalttım emzirme bitince maydonozları olan detoxu yapmak istiyorum instagramda bi diyetisyenin oipaylaşımı vardı 3 günde 2 kg gidiyo garantili anlattığın gibi vücudunödem topladığı zamanlarda yapılıyor bide ben adet oldum ondan da olabilir diyorum hala şiş hissediyorum o ayrıOdemlerden nasil kurtuldun cicis bazen ben kendimi su balonu gibi hissediyorum. Yuzugum parmagimi sikar,sutyenim sirtima oturur vs vs ... bi yontemin varda bize de soyleee
tebrik ederim canım devamı gelşr inşasllah benimde 17 ayda 23 kg gitti isteyince oluyor7 ayda 11 kg kaybetmiş oldum an itibari ile son 11 kg kaldı tabi zayıflayanlar hep aynı şeyi söylüyor devam etmek istiyomuşsun sürekli belki bende 68 e filan inmek isterim zamanla ama burası sayerinde kızlar inanın burası olmasa kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğrenemezdim
7 ayda 11 kg kaybetmiş oldum an itibari ile son 11 kg kaldı tabi zayıflayanlar hep aynı şeyi söylüyor devam etmek istiyomuşsun sürekli belki bende 68 e filan inmek isterim zamanla ama burası sayerinde kızlar inanın burası olmasa kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğrenemezdim
süpersiniz yaaa darısı başımızatebrik ederim canım devamı gelşr inşasllah benimde 17 ayda 23 kg gitti isteyince oluyor
Sürekli emzir canım onun tek ilacı o bi de ılık duş dulun altında göğsünü sağ canım çok geçmiş olsunKızlar bugün korkunç bir göğüs agrisiyla uyandım. Daha once de olmuştu ama bu cok fena ya sanki tüm göğsümun ici yara olmussıcak su tuttum, siseye sicak su koyup kompres yaptım biraz rahatladım ama baska sizin bildiğiniz çözüm var mi çok fenayım...
Sürekli emzir canım onun tek ilacı o bi de ılık duş dulun altında göğsünü sağ canım çok geçmiş olsun
Bende 3 defa olmuştu diğer çocuklarımda hepsinde ateş de yapmıştı acilde serumla geçmişti dr o zaman bol bol emzir öyle geçer demişti
inşaallah canım pes etme olacak emin olsüpersiniz yaaa darısı başımıza
mastit oldun sanırım bebeginşn agzında pamukcuk vs var mı. Mastit ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Süt dügümlenmesi ise emzirme ılık dus ile gecerKızlar bugün korkunç bir göğüs agrisiyla uyandım. Daha once de olmuştu ama bu cok fena ya sanki tüm göğsümun ici yara olmussıcak su tuttum, siseye sicak su koyup kompres yaptım biraz rahatladım ama baska sizin bildiğiniz çözüm var mi çok fenayım...
mastit oldun sanırım bebeginşn agzında pamukcuk vs var mı. Mastit ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Süt dügümlenmesi ise emzirme ılık dus ile gecer
Ben haric.. :/Bugün kendime kahvaltı da ödül verdim ama yumurta ödül hemen yanlış anlaşılmasın sahanda iki yumurtabekle Ağustos hedefi biz geliyoruz hep beraber dal gibi olacağız inşallah
Off ben mastit olmadim ama galiba o dugumlenme.denen seyi yasadim. Cok agri sanci veren bisey .. memen kopup dusmus gibi sanci veriyi dimi1 yasinda hala pamukcuk olabilir mi hic dikkat etmedimsüt dugumlenmesi olabilir evet üstüne yatmisim sanırım.. feci birşey ya Allah dusmanima yasatmasin
Ben de.. ben tartilamadim ama.su 2gundur kilo.aldim galiba..Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Off ben mastit olmadim ama galiba o dugumlenme.denen seyi yasadim. Cok agri sanci veren bisey .. memen kopup dusmus gibi sanci veriyi dimi
Gecmis.olsun.. lahana yapragi nane yapragi iyi derler ama bilemedim.. denemedim.ben..Lahanayi da nerden.bulcaksin simdi.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?