Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Odemlerden nasil kurtuldun cicis bazen ben kendimi su balonu gibi hissediyorum. Yuzugum parmagimi sikar,sutyenim sirtima oturur vs vs ... bi yontemin varda bize de soyleee
Bol su canım emzirdiğimiz için detoxlar sakıncalı su dışında herhangi bişey içmedim ayrıca tuzu azalttım emzirme bitince maydonozları olan detoxu yapmak istiyorum instagramda bi diyetisyenin oipaylaşımı vardı 3 günde 2 kg gidiyo garantili anlattığın gibi vücudunödem topladığı zamanlarda yapılıyor bide ben adet oldum ondan da olabilir diyorum hala şiş hissediyorum o ayrı

Eklentiler

• IMG_5492.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
7 ayda 11 kg kaybetmiş oldum an itibari ile son 11 kg kaldı tabi zayıflayanlar hep aynı şeyi söylüyor devam etmek istiyomuşsun sürekli belki bende 68 e filan inmek isterim zamanla ama burası sayerinde kızlar inanın burası olmasa kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğrenemezdim

tebrik ederim canım devamı gelşr inşasllah benimde 17 ayda 23 kg gitti isteyince oluyor

tebrik ederim canım devamı gelşr inşasllah benimde 17 ayda 23 kg gitti isteyince oluyor
süpersiniz yaaa darısı başımıza

Kızlar bugün korkunç bir göğüs agrisiyla uyandım. Daha once de olmuştu ama bu cok fena ya sanki tüm göğsümun ici yara olmus sıcak su tuttum, siseye sicak su koyup kompres yaptım biraz rahatladım ama baska sizin bildiğiniz çözüm var mi çok fenayım...

Slm kız kilo bildirimi yapacam ama bulunduğum yerdeki tartının doğru tartıp tartmadığını bilmiyorum ama 2 kilo fazla tarttığını baz alarak yazıyorum
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 79,7
Fark: 300 gram

Sürekli emzir canım onun tek ilacı o bi de ılık duş dulun altında göğsünü sağ canım çok geçmiş olsun
Bende 3 defa olmuştu diğer çocuklarımda hepsinde ateş de yapmıştı acilde serumla geçmişti dr o zaman bol bol emzir öyle geçer demişti

Sağol canım ya cok acıyor yine de emziriyorum... Atesim henuz çıkmadı cikmaz da insallah

mastit oldun sanırım bebeginşn agzında pamukcuk vs var mı. Mastit ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Süt dügümlenmesi ise emzirme ılık dus ile gecer

Bugün kendime kahvaltı da ödül verdim ama yumurta ödül hemen yanlış anlaşılmasın sahanda iki yumurta bekle Ağustos hedefi biz geliyoruz hep beraber dal gibi olacağız inşallah

mastit oldun sanırım bebeginşn agzında pamukcuk vs var mı. Mastit ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Süt dügümlenmesi ise emzirme ılık dus ile gecer

1 yasinda hala pamukcuk olabilir mi hic dikkat etmedim süt dugumlenmesi olabilir evet üstüne yatmisim sanırım.. feci birşey ya Allah dusmanima yasatmasin

1 yasinda hala pamukcuk olabilir mi hic dikkat etmedim süt dugumlenmesi olabilir evet üstüne yatmisim sanırım.. feci birşey ya Allah dusmanima yasatmasin
Off ben mastit olmadim ama galiba o dugumlenme.denen seyi yasadim. Cok agri sanci veren bisey .. memen kopup dusmus gibi sanci veriyi dimi
Gecmis.olsun.. lahana yapragi nane yapragi iyi derler ama bilemedim.. denemedim.ben..Lahanayi da nerden.bulcaksin simdi.. :/

Aynen korkunc birsey... Annem de diyor ki kötü bile olsa komsudan yemek kokusu filan gelince hemen göğsü sisermis ben de anneme cektim herhalde

Bakayim bulabilecekmiyim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…