Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menüm
Sabah
1 yk lor 1 kk beyaz peynir domates salatalık iki dilim ekmek tereyağlı
Dört gibi dışardaydık pide yedim
Bir tane pise yedim kuşbaşılı

Menüm
Sabah
1 yk lor 1 kk beyaz peynir domates salatalık iki dilim ekmek tereyağlı
Dört gibi dışardaydık pide yedim
Bir tane pise yedim kuşbaşılı
mesajım yarım oldu yahu

Sonra 3 hurma şimdi biraz meyve yiyeceğim

GELDİ SIRA CEZALILARIMIZA
LİGHTPİNKLANDY VE SYNS ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR 3 GÜN YARIMŞAR SAAT SEÇECEĞİNİZ BİR SPOR YAPIYORUZ. TABİ 3 Ü GEÇMEK İSTERSENİZ SİZE KALMIŞ
:)lesli yapıcam inşallah bu hafta streçleri de sarsam ohh

Bebekle zor ya ben nasıl çıkıyorum evden bilmiyorum onungiydir oburunu giydir çanta hazırla kendim ne giyiniyorum bilmiyorum

:)lesli yapıcam inşallah bu hafta streçleri de sarsam ohh

Bebekle zor ya ben nasıl çıkıyorum evden bilmiyorum onungiydir oburunu giydir çanta hazırla kendim ne giyiniyorum bilmiyorum
Hahah ben de oyleyim. Aman herkes oyledir heralde ya. Dun,hadi cok skldi evde 2gundur cikaramadim babasj dedim..esimle cikalim dedik.. feryat figan.. alisveris merkezine adim attik bu basladi bagirnaya aglamaya..
Hurra hemen geri indik merdivenleri hizlica ciktik geldik. Bizimki gezmeyi seven bi cocuk da degil,evde oturunca da sklyo ben napcam anlamadim. Heralde apartmanin onune inip 10 adim atip geri eve gelcez ,gezme diyince..

Dunku menum
Peynirli omlet
Zencefil cayi

Ara
1bardak sut

Ogle
Eristeli yesil mercimek corbasi
1 ice tea

Ara
Gene 1 bardak sut

Aksam
Disardaydik bebek aglamasi esliginde hizlica 1 lahmacun yiyebildim..1 de ayran

Gece yatmadan gene sut ictm

Cok sut icmissin diyceksiniz. Yogurt yapmaya acik sut aldim,kalmasin diye yogurt yapmaktan arta kalanini ictim
Oo hem de sevdigim bisey nam nam nam...

Dun spor yapamadim.. bebegim.yerlerde yuvarlanirken alnini kanepenin ayagina carpti.. alni kizardi sisti. Onunla ilgilendim. Bol aksiyonlu bi gun oldu. Yaziiik cok agladi soguk sise mise koydum,iteklemelerine ve cildirmalarina ragmen.. neyse smdi daha kucuk bi sislik ve kizariklikla durumu atlatmis bulunuyoruz...dur umarim..
Yani ne bliyim doktora da gitmedik. Kusma gozde kayma bi anormallik yok diye :/
Pimpirikliyim aslnda ama... cocuk bu carpar duser diye rahatlatmaya calistim kendimi

ebruliki
Cicis,bebegin 1yasini doldurdu mu,dogumgunu yaptiniz mi acaba.. ben ne yapacagimi nasil yapacagimi hic bilmiyorummmm.. 8aylik oluyoruz biz gerci daha,var zaman ama.. :/

ebruliki
Cicis,bebegin 1yasini doldurdu mu,dogumgunu yaptiniz mi acaba.. ben ne yapacagimi nasil yapacagimi hic bilmiyorummmm.. 8aylik oluyoruz biz gerci daha,var zaman ama.. :/
Ben yapmadim canimcim. Henuz kucuk hatirlamaz. Super dadi gozde erdogan var bilirsin. Ilk dogum gunlerini anne babalar kendileri icin yaparlar demisti bi programda. Ben ilk cocuguma da yapmamistim hic hak gecirmemeye calisiyorum.Ama bu ay oglum 3 yasina girecek ona yapicam. Yakinlara reaimli magnet yaptirmayi dusunuyorum.elim yatkindir seker hamurlu pastayi da kendim yapicam suslerde de zorlanicami sanmam. Esimede netten helyum tupu ve lateks balonlar aldirip susler planlaiyorum basarabilirsem burdan paylasirim

ebruliki
Nette bebek dogum gunu diye girince suslemeler falan cikiyor istersen bir bak. Daha buyuk birsey dusunursen salon tutmak gibi sen bilirsin tabi ama masrafli olur ilerki yaslarini daha satafatli yaparsin bu yila cok harcama bence

[/QUOTE="lightpinklady, post: 52355154, member: 743313"]Hahah ben de oyleyim. Aman herkes oyledir heralde ya. Dun,hadi cok skldi evde 2gundur cikaramadim babasj dedim..esimle cikalim dedik.. feryat figan.. alisveris merkezine adim attik bu basladi bagirnaya aglamaya..
Hurra hemen geri indik merdivenleri hizlica ciktik geldik. Bizimki gezmeyi seven bi cocuk da degil,evde oturunca da sklyo ben napcam anlamadim. Heralde apartmanin onune inip 10 adim atip geri eve gelcez ,gezme diyince..[/QUOTE]
Tamda senin bebeginin olduğu aylarda benimkide öyleydi.sanki canı yanmış gibi ağlardı.simdi 17 aylık,dışardan içeri sokamıyoruz:)geciyo merak etme 1 yas gibi

Menümü vereyim
Sabah
2 yk lor 15 tane siyah zeytin 1 kk beyaz peynir çay domates salatalık

4 gibi
4 küçük Haşlanmış patates cay yedim
Ara 3 hurma

Menümü vereyim
Sabah
2 yk lor 15 tane siyah zeytin 1 kk beyaz peynir çay domates salatalık

4 gibi
4 küçük Haşlanmış patates cay yedim
Ara 3 hurma
Yazınca fark ettim bugün evi temizledim akşam yolla çıkacağız valiz yap temizlik felan gün bitti

Yazınca fark ettim bugün evi temizledim akşam yolla çıkacağız valiz yap temizlik felan gün bitti
Kaç saatlik yola gideceksiniz bizde bayramda karadenize gitmeyi düşünüyoruz ama korkuyorum çocuklarla nasıl olur diye

ben de h.sonu gremedim yen gördüm canım inşallah bir an önce düzelir hayatındaki her şey, mutlu ve huzurlu dönersin buraya

günaydın kızlar h.sonu gremedim doktor için şehir dışındaydık yorucu oldu haliyle..
ama diyetimi bozmadım sadece dün geç yedik 8e doğru..
bugün kahvaltım
bir domates, 4 burgu peynir, bi minik parça tb ekmeği, 2 tane taze incir ve bi kupa rezene
şimdi de su içiyorum :)

Bugunku menum
*Sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kibrit kutusu beyaz peynir
8 zeytin
2 kupa sut cayi
*Ara
2 tuyrk kahvesi
1 taze incir
*Ogle
1 kucuk konserve ton baligi
8 yemek kasigi bamya
1 dilim cavdar ekmegi

Dunku menum..
Sabah peynirli omlet
Zencefil cayi

Ogle yok,
Aksam yemegine kadar biraz dondurma tirtikladim sadece..

Aksam
Ceyrek ekmek.karisik tost ve 1kase sebzeli kirmizi mercimek corba

Bugunku menum..

Sabah
Yarim simit kasar,ucgen peynir,1yumurta 4 dilim sucuk,cay

Ogle
1kase kirmizi mercimek.corba,yarim simit daha yedim biraz balla..

Aksam
Ton baligi ve salata ,biraz ekmek yemeyi dusunuyorum bakalim.. Umarim fazla bisey kacirmam yatana kadar..

Not..haa kizlar dun 3.adet basladi. Tatlilar sekerli seyler cislar yememin sebebi oymus demek :/
syns ayyy hamilelik oncesi gunlerim gibi oluyo sanki bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…