Etiketleyince iyi fark ettin Orda dikkat kendine yinedeBen bir ay izin istemiştim kaynanamın yanına eşimin memleketine geldim eve dönünce devam edeceğim inş
mesajım yarım oldu yahuMenüm
Sabah
1 yk lor 1 kk beyaz peynir domates salatalık iki dilim ekmek tereyağlı
Dört gibi dışardaydık pide yedim
Bir tane pise yedim kuşbaşılı
:)lesli yapıcam inşallah bu hafta streçleri de sarsam ohhGELDİ SIRA CEZALILARIMIZA
LİGHTPİNKLANDY VE SYNS ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR 3 GÜN YARIMŞAR SAAT SEÇECEĞİNİZ BİR SPOR YAPIYORUZ. TABİ 3 Ü GEÇMEK İSTERSENİZ SİZE KALMIŞ
Bebekle zor ya ben nasıl çıkıyorum evden bilmiyorum onungiydir oburunu giydir çanta hazırla kendim ne giyiniyorum bilmiyorumAksam ne yedin,yiyceklerini gun icinde ye,aksama pek bisey birakma cicis.. aksam.yenenler direkt kaliyo. Yemek sonrasi cayla mayla bisey yeme. Eve almayin hatta.
Ben su an ne yiycegimi blmiyorum. Evde ne biskuvi ne ekmek hic bisey kalmamis. Bebekle cikamiyorum da. Yani cikip bi maceraya atilcagma evde ne varsa onu kemiririm kafasindayim
Bizimki bu aralar disaridan pek.haz etmiyo... arabasindan inip kucaga cikmak icin yirtiniyo. :/ zor oluyo tek basina gitmek yani bebekle...
Hahah ben de oyleyim. Aman herkes oyledir heralde ya. Dun,hadi cok skldi evde 2gundur cikaramadim babasj dedim..esimle cikalim dedik.. feryat figan.. alisveris merkezine adim attik bu basladi bagirnaya aglamaya..:)lesli yapıcam inşallah bu hafta streçleri de sarsam ohh
Bebekle zor ya ben nasıl çıkıyorum evden bilmiyorum onungiydir oburunu giydir çanta hazırla kendim ne giyiniyorum bilmiyorum
Ben yapmadim canimcim. Henuz kucuk hatirlamaz. Super dadi gozde erdogan var bilirsin. Ilk dogum gunlerini anne babalar kendileri icin yaparlar demisti bi programda. Ben ilk cocuguma da yapmamistim hic hak gecirmemeye calisiyorum.Ama bu ay oglum 3 yasina girecek ona yapicam. Yakinlara reaimli magnet yaptirmayi dusunuyorum.elim yatkindir seker hamurlu pastayi da kendim yapicam suslerde de zorlanicami sanmam. Esimede netten helyum tupu ve lateks balonlar aldirip susler planlaiyorum basarabilirsem burdan paylasirimebruliki
Cicis,bebegin 1yasini doldurdu mu,dogumgunu yaptiniz mi acaba.. ben ne yapacagimi nasil yapacagimi hic bilmiyorummmm.. 8aylik oluyoruz biz gerci daha,var zaman ama.. :/
Nette bebek dogum gunu diye girince suslemeler falan cikiyor istersen bir bak. Daha buyuk birsey dusunursen salon tutmak gibi sen bilirsin tabi ama masrafli olur ilerki yaslarini daha satafatli yaparsin bu yila cok harcama benceebruliki
Cicis,bebegin 1yasini doldurdu mu,dogumgunu yaptiniz mi acaba.. ben ne yapacagimi nasil yapacagimi hic bilmiyorummmm.. 8aylik oluyoruz biz gerci daha,var zaman ama.. :/
Yazınca fark ettim bugün evi temizledim akşam yolla çıkacağız valiz yap temizlik felan gün bittiMenümü vereyim
Sabah
2 yk lor 15 tane siyah zeytin 1 kk beyaz peynir çay domates salatalık
4 gibi
4 küçük Haşlanmış patates cay yedim
Ara 3 hurma
Kaç saatlik yola gideceksiniz bizde bayramda karadenize gitmeyi düşünüyoruz ama korkuyorum çocuklarla nasıl olur diyeYazınca fark ettim bugün evi temizledim akşam yolla çıkacağız valiz yap temizlik felan gün bitti
ebruliki cansın valla bilgisayarım şubede orda kullandığı için getiremedim bi türlü listede orda son anda izne ayrılabildim zor bela 2 hafta yokum buralar sana emanet liste konusunda haklısın bu hafta elsen geçirecektim ama bu haftam mahvoldu insanın morali bozuk olunca hiçbirşey yapmak istemiyo affedin nolur ama şakın vazgeçmeyin tatilde olsamda yazıcam gruba gerçekten kötü bi hafta geçirdim tatil iyi gelecek inşallah burayı sizleri çok seviyorum grubumuza sahip çıkın liste yapamasamda veren herkesi tebrik ederim
ObseSif-annee canım eşimle değil ama kendi ailemle sorunlar o yüzden elden bişeyde gelmiyo kızdıklarım kırıldıklarım var ama düzelecek inşallah çok fazla okuyamadım ama Rabbim bidaha yaşatmasın zor zamanlar atlatmışsın aslında yazdıklarını okuyunca şu dünyada sağlıktan daha önemli olmadığını düşündüm hiçbirşeyin iyiki varsınız umut oldun bana da sağlık varsa gerisi hallolur nasılsa
Ayy ben de karsr vermedimmm..bakalim napicam . Ben de ilk seysi diye ozenmej istiyorum ama,hatirlamiycak sonucta.. :)İyi akşamlar kızlar
Bende bir yaşında yapmayı düşünmüyorum oyl büyük parti küçük pasta alırım belki diye düşünüyorumlightpinklady ebruliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?