Bu hafta geçti artık yani benim açımdan isteyen tabiki yapabilir takipteyim benim yarın için öğle yemeği hazırlamam gerekir onun içinde geç bi saat olduhaftaya bi aksilik olmazsa pazartesi salı çarşamba yapabilirim amaBence bi hafta planlayalim katilmak isteyenlerle yapalim motive ederiz birbirmizi guzel kilolar veren var
Ben daha ulaşamadım canım ilk hedef 63. 2 kilo daha varBu arada ilk sıralardaki arkadaşlarım ilk hedeflere çoğunluklar varılmış öncelikle tebrik eder devamını dilerim
Haftaya hedef kiloları da belirleyelim ilk ve ikinci hedefler değişti
Kendimle başlayayım 1 aylık süre için yani ekim 10 a kadar
İlk hedef 82
İkinci hedef 79 gazamız mübarek olsun
Menüye ilave olarak gece üzüm yedimBugün saçma bir menü oldu
Sabah birşey yiyemedim
Öğlen
1 muz
Yarım şeftali
Akşam
1 kase Tarhana çorbası
1 tabak makarna
Kefir
1 çikolata
Şimdi acıktım ama birşeyler daha yerim
Futbol işin esprisiydi :) leslie yapıyordum haftada 3 4 defa ama yetmiyor tabi. Spor listesi güzel olmuş eline sağlık insan bakınca bile motive oluyor vallahi. Dünkü menum yazarken bana da az göründü. Normalde haşlanmış yumurta haşlanmış tavuk salata yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Dün sütüm de azdı daha dikkatli olayımCanım tabiki belli bir miktar kalori yakılıyordur Emin'im ama benim mantıcım kendimize yarım saat olsada zaman ayırmak yoksa temizlik oyuncak toplamak dolap düzeltmek ütü bunlarda hep kalori harcatıyor ama spora odaklanıp motive olarak yapılanlar daha verimli olur gibi tabi bu benim naçizane fikrim
Bide menün bu kadarmı çok az değilmi belli bir süre ödem atmak için bile olsa az gibi geldi bana bayram sonrası için 3 günlül protein diyeti var nette okudum geçen gün kahvaltı klasik haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yeşillik 1 dilim tb ekmeği
Ara 10 çiğ fındık /badem şade türk kahvesi
Öğle yağsız ızgara tavuk la bol ywşillkli salata
Ara 10 çiğ fındık
Akşam ızgara köfte salata 1 dilim tb ekmeği
Ara kefir
Bu şekilde 3 kilo veren bile var bu kadar az yiyip doyuyorsan bide bunu araştır istersen ben pilavsız yapamıyorum mesela
bugün bende40 dk spor yaptım bebek uyuyorkenjillian eğer yapabilirseniz tavsiye ederim çok faydalı kızlar Leslie de bacaklar baya toparlanıyor sürekli yapmak lazım sporu en az 30 dk olmalı benceMesela ben dün 15 dakika kardiyo yaptım 5 puan olduğu için 15*5=75
30 da mekik çektim 5 adeti 1 puan dan eder 6
75+6=81 bu salının puanı bugünde yapınca ekliycem Cuma'ya kadar biriktirip kilo bildirimi ile birlikte belirticem hadi bakalım kolay gelsin listeye eklenmesini istediğiniz kendimizce yaptığımız sporlar varsa yazın kararlaştırılip ekleriz
süt parası derken zaten maaşını alıyorsun birde 300 tl verdiler ilk çoçuk diye başka ne kiGunaydin kizlar bi sey sormak istiyorum aranizda memur olup sut parasi alan var mi varsa herhangi bir yere basvuru yapti mi
133 lira sut parasi var canim ben is yerine sordum aile sosyal bakanligina basvurubyapicakmisim nette memura yok diyo kimi yerde var diyo bende anlamadim bi ara gidip sorarimGünaydın kızlar baya şey yazılmış spor işi çok güzel olur inşallah hepimiz yapabiliriz
bugün bende40 dk spor yaptım bebek uyuyorkenjillian eğer yapabilirseniz tavsiye ederim çok faydalı kızlar Leslie de bacaklar baya toparlanıyor sürekli yapmak lazım sporu en az 30 dk olmalı bence
süt parası derken zaten maaşını alıyorsun birde 300 tl verdiler ilk çoçuk diye başka ne ki
300 lirayi nasil aldin basvuru yaptin mi bi yere kusura bakma baska baska seyler okudum ondan soruyorum133 lira sut parasi var canim ben is yerine sordum aile sosyal bakanligina basvurubyapicakmisim nette memura yok diyo kimi yerde var diyo bende anlamadim bi ara gidip sorarim
Bende bugun basladim. Leslie. Bende yagmur dinince cikacagim bebegimle. Kac aylik bebeginiz. Nasil besleniyorsunuz. Emziriyor musunuzLeslieye basladim bugun baslangic olarak 15dk yaptim :) biraz tembelim
Yagmur dursun kizimla yuruyuse cikicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?