Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence bi hafta planlayalim katilmak isteyenlerle yapalim motive ederiz birbirmizi guzel kilolar veren var
Bu hafta geçti artık yani benim açımdan isteyen tabiki yapabilir takipteyim benim yarın için öğle yemeği hazırlamam gerekir onun içinde geç bi saat olduhaftaya bi aksilik olmazsa pazartesi salı çarşamba yapabilirim ama

Sporumu da yaptım 15 dakika kardiyo 30 mekik ve esnemehareketleri

Benimde bu hafta ol.az onumuzdeki haftada sanmiyorum ama bakalim yapicam insd

Günaydınlar listeyi yaptım kızlar bayrama rağmen kilo veren herkesi tebrik ederim +olan syns en kısa zamanda bekliyoruz canım güzel gidiyordun devamı da gelecektir Emin'im Yen'i katılan arkadaşlar lütfen menü paylaşmaya be sohbetlere katılmaya özen gösterelim bilgi paylaştıkça çoğalır Cuma'ya geçen hafta bu hafta şeklinde bildirim gelmezse listeden çıkarabilirim çünkü hem menü paylaşmayıp hem bildirim yapmayınca listemiz gereksiz kalabalık oluyo
Spor listesine gelince puanları attım kızlar herkes listeden yaptığı sporun karşılığındaki puanı bulup yaptığı dakika ile çarpacak ve cuma günü toplam puanını söyliycek benim takibini yapmam çok zor olur

Mesela ben dün 15 dakika kardiyo yaptım 5 puan olduğu için 15*5=75
30 da mekik çektim 5 adeti 1 puan dan eder 6
75+6=81 bu salının puanı bugünde yapınca ekliycem Cuma'ya kadar biriktirip kilo bildirimi ile birlikte belirticem hadi bakalım kolay gelsin listeye eklenmesini istediğiniz kendimizce yaptığımız sporlar varsa yazın kararlaştırılip ekleriz

Bu arada ilk sıralardaki arkadaşlarım ilk hedeflere çoğunluklar varılmış öncelikle tebrik eder devamını dilerim
Haftaya hedef kiloları da belirleyelim ilk ve ikinci hedefler değişti
Kendimle başlayayım 1 aylık süre için yani ekim 10 a kadar
İlk hedef 82
İkinci hedef 79 gazamız mübarek olsun

Gunaydin hanimlar
Ben bu son gunlerde azda olsa tatliyi kacirdim ya :/
Allahin izniyle bende bugun leslieye basliyim diyorum
Faydasini goren oldu mu aranizda ?
Cumaya kadar 500gr versem iyi olcak :/

Gunaydin kizlar bi sey sormak istiyorum aranizda memur olup sut parasi alan var mi varsa herhangi bir yere basvuru yapti mi

Ben daha ulaşamadım canım ilk hedef 63. 2 kilo daha var

Bugün saçma bir menü oldu
Sabah birşey yiyemedim
Öğlen
1 muz
Yarım şeftali
Akşam
1 kase Tarhana çorbası
1 tabak makarna
Kefir
1 çikolata

Şimdi acıktım ama birşeyler daha yerim
Menüye ilave olarak gece üzüm yedim

Futbol işin esprisiydi :) leslie yapıyordum haftada 3 4 defa ama yetmiyor tabi. Spor listesi güzel olmuş eline sağlık insan bakınca bile motive oluyor vallahi. Dünkü menum yazarken bana da az göründü. Normalde haşlanmış yumurta haşlanmış tavuk salata yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Dün sütüm de azdı daha dikkatli olayım

Günaydın kızlar baya şey yazılmış spor işi çok güzel olur inşallah hepimiz yapabiliriz bugün bende40 dk spor yaptım bebek uyuyorkenjillian eğer yapabilirseniz tavsiye ederim çok faydalı kızlar Leslie de bacaklar baya toparlanıyor sürekli yapmak lazım sporu en az 30 dk olmalı bence
Gunaydin kizlar bi sey sormak istiyorum aranizda memur olup sut parasi alan var mi varsa herhangi bir yere basvuru yapti mi
süt parası derken zaten maaşını alıyorsun birde 300 tl verdiler ilk çoçuk diye başka ne ki

Merhaba kizlar..
Bayramda tatli borek cikolata vs yemistim.. dun ve onceki gunu de hasta olarak gecrdim ben bu cumadan sonra toparlanmaya karsr verdjm..
Tabi ne kadar toparlanirim.blemiyorum..
Moralim bozuldu...
Dun sabah 66.5 cikmistim. Gecen hafta cuma 66.1dim..
Hadi 400 gr neyse aman,cumaya duzeltirim dedim.dun.. onemsemedim.
Ama.bu sabah 67.2 ciktim
Nasil oldu bu yaa 1 gunde bu kadar nasil aldim ki..
Dun,mide bulantisi vs vs yasadigim icin canim sadece makarna istemisti. Tum gun ac gezmistim ..ogleden sonra 3 avuc makarna pisirip onu yedim..
Sonra esim,yemek.yapmadgim icin pizza soyledi 3 dilim de ondan yedim aksam.. icecek olarak su,soda baska bisey de yok..
Ha bi de biraz uzum yedim. Tum gun yedigim bu yani..
Sizce cok mu yemisim dun cidden

Bi dk ya.. aaaa gecen hafta 1.ben mi olmusum haha cok sasirdm. Ironiye bakar misinz,bu hafta batirdim resssmen

Leslieye basladim bugun baslangic olarak 15dk yaptim :) biraz tembelim
Yagmur dursun kizimla yuruyuse cikicaz

133 lira sut parasi var canim ben is yerine sordum aile sosyal bakanligina basvurubyapicakmisim nette memura yok diyo kimi yerde var diyo bende anlamadim bi ara gidip sorarim

133 lira sut parasi var canim ben is yerine sordum aile sosyal bakanligina basvurubyapicakmisim nette memura yok diyo kimi yerde var diyo bende anlamadim bi ara gidip sorarim
300 lirayi nasil aldin basvuru yaptin mi bi yere kusura bakma baska baska seyler okudum ondan soruyorum

Leslieye basladim bugun baslangic olarak 15dk yaptim :) biraz tembelim
Yagmur dursun kizimla yuruyuse cikicaz
Bende bugun basladim. Leslie. Bende yagmur dinince cikacagim bebegimle. Kac aylik bebeginiz. Nasil besleniyorsunuz. Emziriyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…