Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 2000 kalorilik besleniyorum. Normalde 1500 ile besleniyordum emzirdigim icin +500 YAPTIM. 6.5 aylik bebegim. Kac kalori bealnediginizi biliyor musunuz. Ben int. Heaaplama motorundan Yardim aldim. Gunluk kalori ihtiyaci diye cikiyor. Aslinda daha fazla kalori almam lazim. Ama kilo vermek icin kıstım. Insaalah sutim azalmaz. Boy 167 kilo 73 sizler ne dusunuyor sunuz. Kaloriye bakarak mi yapiyorsunuz diyetinizi. Surekli saglikli seyler yiyorum. Tatli ihtiyacini hurma ve incir ile karsiliyorum.

Bebegim 4 aylik ve emziriyorum. Bir ara bende kalori hesabi yapiyordum ama biraktim :) ben aslinda yemegi cok yemiyorum cikolata tatli cok tuketiyorum onlar kestim bazen kacamak yaptigim oluyo gunde bi kucuk parca yiyorum mesela. Boyum 161 kilom gecen cuma 67.3 kg di.
Ne zaman basladiniz diyete az cok verdiniz mi ?

300 lirayi nasil aldin basvuru yaptin mi bi yere kusura bakma baska baska seyler okudum ondan soruyorum
Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne doğummraporu ve bebeğin nüfus cüzdanı ile başvuruyorsun PTT sen hesabına yatırıyorlar ama süresi ne kadar bilmiyorum bebeğin kaç aylıktı bi başvur istersen

Kalori hesabı güzel ama bana şey saçma geldi bazı besinlerin kalorisi düşük olsada şeker ve yağ oranı fazla oluyo bende bi ara yapıyodum şimdi bıraktım 2000 emziren bi anne için ideal diye biliyorum ben

300 lirayi nasil aldin basvuru yaptin mi bi yere kusura bakma baska baska seyler okudum ondan soruyorum
Ben işyerinde form doldurdum onlar veriyor 3 aylık olunca bebek gidip cektim 133 tl ilk defa duydum

Bebegim 2 aylik canim benim 2.cocuk yarin olmazsa giderim

Dünkü menümü vereyim
Sabah
Sucuklu yumurta yaptım 1 kk peynir bir domates 7 siyah zeytin 3 dilim ekmek

Ara
3 kuru kayısı

Akşam eşim lahmacun almış bol salata ve iki lahmacun yedim akşam cay ile birlikte bir avuç çekirdek yedim

35 dk jillian yaptım ve 3 lt yakın su içmişimdir

Hemen bugunku menumu yazayim

Kahvalti dereotlu kasar peynirli omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalik birazcik surulebilir cikolata ( bugun son kez yedim bi daha ne zaman yerim bilmiyorum )

Ara
1 orta boy taze incir
10 adet cig findik

Ogle 2 dilim ekmek zyagli yaze fasulye
Az birazcik kavurma

Ikindi aram yok bugun carsi pazar islerim vardi baya yoruldum

Aksam annemdeyiz
1 adet kiymali pide
2 bardak ayran

Ikindi ara ogunumde tostumu bilerek yemicektim cunku 1 pide 4 dilim ekmek 2 kofte kadar et 2 yag diyet kitapciginda oyle yaziyodu meyvemi de disari cikinca kaldi

Aksam arada da 1 bardak tarcinli sutumu icerim inss

Hemen bugunku menumu yazayim

Kahvalti dereotlu kasar peynirli omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalik birazcik surulebilir cikolata ( bugun son kez yedim bi daha ne zaman yerim bilmiyorum )

Ara
1 orta boy taze incir
10 adet cig findik

Ogle 2 dilim ekmek zyagli yaze fasulye
Az birazcik kavurma

Ikindi aram yok bugun carsi pazar islerim vardi baya yoruldum

Aksam annemdeyiz
1 adet kiymali pide
2 bardak ayran

Ikindi ara ogunumde tostumu bilerek yemicektim cunku 1 pide 4 dilim ekmek 2 kofte kadar et 2 yag diyet kitapciginda oyle yaziyodu meyvemi de disari cikinca kaldi

Aksam arada da 1 bardak tarcinli sutumu icerim inss

Bugun ki menum

1.5 dilim tb ekmegi
Salatalik yesil biber
Biraz kasar peynir
1dilim salam

Ara
10 tane badem
4 minik lokum

Ogle

Yarim kase princ pilavi
5kasik taze fasulye
Yarim kase yogurt

Ara

Uzum
10 tane badem

Aksam

Sebze corbasi
Somon ve bulgur pilavi

Sizce nasil ?

Sayımız azalınca ikinci olmuşum vay be gitsinde kilolar hafifleyim

Bende menümü vereyim
Sabah kızım illa tost istedi 2 dilim tb ekmeği arasına 2 küçük sucuk 2 inçe dilim kaşarla tost
Ara 5-6 yer fıstığı
Öğle kurumda yemek kötüydü sadece yayla çorbası içtim 2 kaşık kadar bulgur pilavı 1 inçe dişim karpuz yedim
Ara saat 15:00 yarım nektari
Akşam 1 Porsiyon bamya yemeği 4 kaşık pilav cacık
Ara çay ve 1 küçük kase çekirdek
Kayısım bitmiş alamadım da fena bi şişkinliğim bar inşallah bu hafta +çıkmam spora başlayınca ilk hafta tartıya +yansıyo çünkü

Bence gayet güzel dengeli bir menü sende benim gibi pilavı çıkaramıyorsunuz anlaşılan menülerden

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Tereyağı
Bal

Öğlen
Yarım Şeftali
1 Armut
Yoğurt

Akşam
2 parça Kızarmış tavuk
3 kaşık pilav
Küçük bir parça pide
Kefir
2 dilim baklava cısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…