Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne doğummraporu ve bebeğin nüfus cüzdanı ile başvuruyorsun PTT sen hesabına yatırıyorlar ama süresi ne kadar bilmiyorum bebeğin kaç aylıktı bi başvur istersen300 lirayi nasil aldin basvuru yaptin mi bi yere kusura bakma baska baska seyler okudum ondan soruyorum
Kalori hesabı güzel ama bana şey saçma geldi bazı besinlerin kalorisi düşük olsada şeker ve yağ oranı fazla oluyo bende bi ara yapıyodum şimdi bıraktım 2000 emziren bi anne için ideal diye biliyorum benBen 2000 kalorilik besleniyorum. Normalde 1500 ile besleniyordum emzirdigim icin +500 YAPTIM. 6.5 aylik bebegim. Kac kalori bealnediginizi biliyor musunuz. Ben int. Heaaplama motorundan Yardim aldim. Gunluk kalori ihtiyaci diye cikiyor. Aslinda daha fazla kalori almam lazim. Ama kilo vermek icin kıstım. Insaalah sutim azalmaz. Boy 167 kilo 73 sizler ne dusunuyor sunuz. Kaloriye bakarak mi yapiyorsunuz diyetinizi. Surekli saglikli seyler yiyorum. Tatli ihtiyacini hurma ve incir ile karsiliyorum.
Ben işyerinde form doldurdum onlar veriyor 3 aylık olunca bebek gidip cektim 133 tl ilk defa duydum300 lirayi nasil aldin basvuru yaptin mi bi yere kusura bakma baska baska seyler okudum ondan soruyorum
Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne doğummraporu ve bebeğin nüfus cüzdanı ile başvuruyorsun PTT sen hesabına yatırıyorlar ama süresi ne kadar bilmiyorum bebeğin kaç aylıktı bi başvur istersen
Bebegim 2 aylik canim benim 2.cocuk yarin olmazsa giderimAile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne doğummraporu ve bebeğin nüfus cüzdanı ile başvuruyorsun PTT sen hesabına yatırıyorlar ama süresi ne kadar bilmiyorum bebeğin kaç aylıktı bi başvur istersen
Cok sagol bu aradaAile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne doğummraporu ve bebeğin nüfus cüzdanı ile başvuruyorsun PTT sen hesabına yatırıyorlar ama süresi ne kadar bilmiyorum bebeğin kaç aylıktı bi başvur istersen
Porsiyon kontrolü olduktan sonra çokta korkulacak bişey değil bide şade tüketin diyorlar sossuz meyvesiz yani telafi edersin yarınKizlarmalesef dondurma yedim sut icmedim
Bence gayet güzel dengeli bir menü sende benim gibi pilavı çıkaramıyorsunuz anlaşılan menülerdenBugun ki menum
1.5 dilim tb ekmegi
Salatalik yesil biber
Biraz kasar peynir
1dilim salam
Ara
10 tane badem
4 minik lokum
Ogle
Yarim kase princ pilavi
5kasik taze fasulye
Yarim kase yogurt
Ara
Uzum
10 tane badem
Aksam
Sebze corbasi
Somon ve bulgur pilavi
Sizce nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?