Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanimlar nasil gidiyo?
Biz cuma gunu donuyoruz kilo bildirimi ctesi yaparim insallah

Kizlar herkese gunaydin . bugun 2 kasim. 2 ekimde bir aylik hedef koymustum. 68.5 diye ama ulasamadim. Yine de moralim bozuk degil. Cunku baya uzaktim en azindan yaklastim. Bugun yeniden hedef koyuyorum kendime 2 aralikta 66 yeni hedefim.

Günaydın Kızlar
Bu hafta 72,3
Geçen hafta 73
Fark -600
1 aralıkta 69 ucundanda olsa görmek istiyorum

Bugün perşembe değil mi ya cuma mı yoksa kafam karıştı iş yoğunluğundan ben spora kaçıyorum gelicem

selam kızlar

benim oğlum da yaklaşık 5 aylık.
1.58 boyum ve 78 civarıyım. almış da olabilirim.1 haftadır annemdeydim.iyice saldım.kilolar aldı başını gidiyor.

hedefim kasım sonunda 72 olmak
asıl hedefim 57 kilo olmak

beni de aranıza alır mısınız.

şu an iyice abarttım.
önüme geleni aklıma eseni yiyorum.
başlangıç olarak ne önerirsiniz.
siz neleryaptınız.
sütümün de kesilmemesi , azalmaması gerek.2 sene emzirmek istiyorum.

Kizlar hayirli cumalar olsun kilolar gitmis olsun. Geldi tartilma gunu bakalim kacar kilo verdik

Carsamba gunu okulda nobet ve okul sonrasi kurs gunum. O nedenle tamamen bozdum carsamba gunu diyeti. Dun tartildim dayanamayip almistim. Carsambalari da bu kadar kacirmazsam tam diyete donmus olcagim.

Günaydın. pentagram42 Ben de katılıyorum aranıza . Bebeğim neredeyse 4 aylık. Anne sütü alıyor. Doğumdan sonra 3 kilo aldım sütüm artacak derken ipin ucunu kaçırdım.
Kilo:78
Asıl hedef:60
Bir aylık hedef: 73

Masallah yeni arkadaslar var grup canlanir insallah ben hic kilo bildirimi yapmayim ayni 72.2 ile fark sifir ama kararliyim insallah bugun yeni bir baslangic oglumun dogum gunune 1 ay var tam ve ben de o zamana kadar 68 olmak istiyorum insallah

canim hosgeldin. Insallah ulasirsin istedigin kilolara. Bir aylik hedef olarak senin donemin 2 den fazlasi sutunu azaltir ayrica vucudundan cikan toksinlerin sutle bebege gecmesini saglar. Emzirdigimiz icin burada daha yavas bir duzen takip ediyoruz

canim hosgeldin. Insallah ulasirsin istedigin kilolara. Bir aylik hedef olarak senin donemin 2 den fazlasi sutunu azaltir ayrica vucudundan cikan toksinlerin sutle bebege gecmesini saglar. Emzirdigimiz icin burada daha yavas bir duzen takip ediyoruz
Öyle diyorlar canım. Ben de hedefi yüksek tuttum da zaten 2 gitse dua edicem :)

Günaydın arkadaşlar bende katılmak istiyorum 22 yaşındayım 170 boyum var 3 buçuk aylık bebeğim var ve 17 kg fazlam var 83.9 la başlamıştım kendimce diyet yaparak 14 günde 81.2 oldum.. çok dikkat edemedim siz de emzirdiginz için yardımlarınızı istiyorum :) bu hafta ki başlangıç kilom 81.2 haftaya cuma güzel sonuçlar alırız inşallah bu arada hedefim 65 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…