Hoşgeldin canım özletti. Kendini napıyorsun nasılsın başladım mı işeMerhaba kızlar
Sen bana gel ben karıştırmışım yaa kafayı yedim :) keşke cuma olsa da herkes tatil olsaBugün perşembe değil mi ya cuma mı yoksa kafam karıştı iş yoğunluğundan ben spora kaçıyorum gelicem
canim hosgeldin. Insallah ulasirsin istedigin kilolara. Bir aylik hedef olarak senin donemin 2 den fazlasi sutunu azaltir ayrica vucudundan cikan toksinlerin sutle bebege gecmesini saglar. Emzirdigimiz icin burada daha yavas bir duzen takip ediyoruzGünaydın.pentagram42 Ben de katılıyorum aranıza . Bebeğim neredeyse 4 aylık. Anne sütü alıyor. Doğumdan sonra 3 kilo aldım sütüm artacak derken ipin ucunu kaçırdım.
Kilo:78
Asıl hedef:60
Bir aylık hedef: 73
Öyle diyorlar canım. Ben de hedefi yüksek tuttum da zaten 2 gitse dua edicem :)canim hosgeldin. Insallah ulasirsin istedigin kilolara. Bir aylik hedef olarak senin donemin 2 den fazlasi sutunu azaltir ayrica vucudundan cikan toksinlerin sutle bebege gecmesini saglar. Emzirdigimiz icin burada daha yavas bir duzen takip ediyoruz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnmgünaydın herkese
ne güzel gitmiş kilolar.
haftaya bakalım ben kaç olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?