- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
İnşallah ama iyi kilo vermişsin maşallah cnm darısı bize inş bi 6 lari görsem harika olcakCarsamba gunu okulda nobet ve okul sonrasi kurs gunum. O nedenle tamamen bozdum carsamba gunu diyeti. Dun tartildim dayanamayip almistim. Carsambalari da bu kadar kacirmazsam tam diyete donmus olcagim.
Benim kizim 17 aylik canim. O yuzden normal sayilabilecek bir diyet uygulamaya basladim. Ama benim normalim.İnşallah ama iyi kilo vermişsin maşallah cnm darısı bize inş bi 6 lari görsem harika olcak
Kahvaltın güzel canım istersen öğün öğün istersen akşam topluca yapabilirsin ben akşamları yapmayı tercih ediyorum çalıştığım için ancak müsait oluyorumMenüler nasıl yazılıyor gün bitince hepsi birden mi yoksa öğünden Hemen sonra mı
Az önce kahvaltimi yaptım
Tereyagli yumurta
KK kadar tulum peyniri
2 dilim tam b ekmeği
Biraz da Ballı muz
Şekersiz cay
Yanında bişeyler götür canım bence o zaman dışarı gözün kaymazCarsamba gunu okulda nobet ve okul sonrasi kurs gunum. O nedenle tamamen bozdum carsamba gunu diyeti. Dun tartildim dayanamayip almistim. Carsambalari da bu kadar kacirmazsam tam diyete donmus olcagim.
Hosgeldin cicim ,. :)Günaydın.pentagram42 Ben de katılıyorum aranıza . Bebeğim neredeyse 4 aylık. Anne sütü alıyor. Doğumdan sonra 3 kilo aldım sütüm artacak derken ipin ucunu kaçırdım.
Kilo:78
Asıl hedef:60
Bir aylık hedef: 73
Onuda oturtursun dışarda yiyorsan hafif seyler ye canım oda otururCarsamba gunu okulda nobet ve okul sonrasi kurs gunum. O nedenle tamamen bozdum carsamba gunu diyeti. Dun tartildim dayanamayip almistim. Carsambalari da bu kadar kacirmazsam tam diyete donmus olcagim.
Bizimkinin de disi haaaalaaaa cikamadi ya. Ne zaman.patlycak hic bilmiyorum. Beyaz cizgi gozukuyo ama yukari.cikamadi aylardir. Ve iyice cildirmalara basladi. Disten mi,ataktan mi.bilmem...Günaydın Kızlar
Bu hafta 72,3
Geçen hafta 73
Fark -600
1 aralıkta 69 ucundanda olsa görmek istiyorum
Pazar gününe kadar ablamdayım dünkü bildirimim tabii diş çıkaran annesi olunca kafa böyle oluyor
Hosbulduk cnm.. :) benim bebeğim 3 buçuk aylık tmm dikkat ederim inşBu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerntaze kan iyidir grubumuz canlansın gelsin örnek menüler gitsin kilolar hadi bismillah bugün listemiz kalabalıklaşacak gibi lütfen azami düzeyde paylaşım yapmaya özen gösterelim spor yapanlar ilk sayfafaki listeden yaptıkları dakika ile çarparak belirtsin ben bakamadım bu hafta 4 gün 45 şer dakika bifit yaptım
Yeni gelen arkadaşlardan bebeği 6 aylıktan küçük olanlar lütfen katı diyet listeleri uygulamayın menülerinizde mutlaka protein ve sağlıklı yağlar olsun hamur işi kızartma abur cıburu kesip saatli ve düzenli beslenmeye özen gösterirsek gidecektir kilolar
Tamam cnm :)) Teşekkürler; )Kahvaltın güzel canım istersen öğün öğün istersen akşam topluca yapabilirsin ben akşamları yapmayı tercih ediyorum çalıştığım için ancak müsait oluyorum
O gun o kadar isteksiz oluyorum ki calisirken, bari yiyim diyorum. Ama o gun aldiklarimi iki gundur vermeye calisiyorum bu sefer. Onumuzdeki hafta yanimda bolca yiyecek goturucemYanında bişeyler götür canım bence o zaman dışarı gözün kaymaz
Diş çok etkiliyor çoçukları çok huysuz oluyorlar bizimki elinde olsa meme ağzında dolaşacakBizimkinin de disi haaaalaaaa cikamadi ya. Ne zaman.patlycak hic bilmiyorum. Beyaz cizgi gozukuyo ama yukari.cikamadi aylardir. Ve iyice cildirmalara basladi. Disten mi,ataktan mi.bilmem...
Kiz ben de oyleydim adet olduktan sonra bi baktim.64lere dustum :) sen de bekle bakalim.regl donemini. Insan odemleri.atiyi galiba o zaman...pentagram42 Geçen hafta 65.5 bu hafta 65.4 fark 100 gram. Artık 64 görsem artik yoksa iyice salacam bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?