Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Carsamba gunu okulda nobet ve okul sonrasi kurs gunum. O nedenle tamamen bozdum carsamba gunu diyeti. Dun tartildim dayanamayip almistim. Carsambalari da bu kadar kacirmazsam tam diyete donmus olcagim.
İnşallah ama iyi kilo vermişsin maşallah cnm darısı bize inş bi 6 lari görsem harika olcak

Menüler nasıl yazılıyor gün bitince hepsi birden mi yoksa öğünden Hemen sonra mı
Az önce kahvaltimi yaptım
Tereyagli yumurta
KK kadar tulum peyniri
2 dilim tam b ekmeği
Biraz da Ballı muz
Şekersiz cay

Selamlar hayırlı cumalar kızlar öncelikle kilo bildirimi yaparım
Geçen hafta 86,3
Bu hafta 85,5
Fark 800 gr
Olacak olacak sporun etkisi sanırım çünkü hala akşam atıştırmalarını bırakamadım

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerntaze kan iyidir grubumuz canlansın gelsin örnek menüler gitsin kilolar hadi bismillah bugün listemiz kalabalıklaşacak gibi lütfen azami düzeyde paylaşım yapmaya özen gösterelim spor yapanlar ilk sayfafaki listeden yaptıkları dakika ile çarparak belirtsin ben bakamadım bu hafta 4 gün 45 şer dakika bifit yaptım
Yeni gelen arkadaşlardan bebeği 6 aylıktan küçük olanlar lütfen katı diyet listeleri uygulamayın menülerinizde mutlaka protein ve sağlıklı yağlar olsun hamur işi kızartma abur cıburu kesip saatli ve düzenli beslenmeye özen gösterirsek gidecektir kilolar

Menüler nasıl yazılıyor gün bitince hepsi birden mi yoksa öğünden Hemen sonra mı
Az önce kahvaltimi yaptım
Tereyagli yumurta
KK kadar tulum peyniri
2 dilim tam b ekmeği
Biraz da Ballı muz
Şekersiz cay
Kahvaltın güzel canım istersen öğün öğün istersen akşam topluca yapabilirsin ben akşamları yapmayı tercih ediyorum çalıştığım için ancak müsait oluyorum

Carsamba gunu okulda nobet ve okul sonrasi kurs gunum. O nedenle tamamen bozdum carsamba gunu diyeti. Dun tartildim dayanamayip almistim. Carsambalari da bu kadar kacirmazsam tam diyete donmus olcagim.
Yanında bişeyler götür canım bence o zaman dışarı gözün kaymaz

Hosgeldin cicim ,. :)
1ayda 5kilo,naaptin sen .. normal insan degiliz,emziriyoruz bize 1 2 kilo yeter. Kendine yuklenme. Sutun gider. Bebegin 4aylikmis hatta degilmis bile tam,yazik.gunah ..ay daha kucucuk bak.bugunler gelmez. Smdi sen 1 2 kilo ver,3-4ay sonra biraz daha hizlanirsn,verirsin istedgin gibi..ama yavas yavas.... guven banaaa :)

Onuda oturtursun dışarda yiyorsan hafif seyler ye canım oda oturur

Gruba pek bakamadim kizlaar umarim hepiniz.iysinizdir..
Valla gecen hafta kactim.hatirlamiyorum ama sanirim 100 200 gr ancak vermistim,listeye bakincaaa.. 64.8 olmam gerek diye dusunuyorum..
Her neyse,
pentagram42 canim
Gecen hafta (galiba) 64.8
Bu hafta 64.1
Fark 700

Ayyy 63leri gorucem insallah yasasinnnn.. (tekrar 65lere cikmayim da .. cunku cok duzensiz gidiyorum :/ )

Günaydın Kızlar
Bu hafta 72,3
Geçen hafta 73
Fark -600
1 aralıkta 69 ucundanda olsa görmek istiyorum

Pazar gününe kadar ablamdayım dünkü bildirimim tabii diş çıkaran annesi olunca kafa böyle oluyor

Günaydın Kızlar
Bu hafta 72,3
Geçen hafta 73
Fark -600
1 aralıkta 69 ucundanda olsa görmek istiyorum

Pazar gününe kadar ablamdayım dünkü bildirimim tabii diş çıkaran annesi olunca kafa böyle oluyor
Bizimkinin de disi haaaalaaaa cikamadi ya. Ne zaman.patlycak hic bilmiyorum. Beyaz cizgi gozukuyo ama yukari.cikamadi aylardir. Ve iyice cildirmalara basladi. Disten mi,ataktan mi.bilmem...

Hosbulduk cnm.. :) benim bebeğim 3 buçuk aylık tmm dikkat ederim inş

İlk defa yerimde saydım geçen haftayla aynıyım

Yanında bişeyler götür canım bence o zaman dışarı gözün kaymaz
O gun o kadar isteksiz oluyorum ki calisirken, bari yiyim diyorum. Ama o gun aldiklarimi iki gundur vermeye calisiyorum bu sefer. Onumuzdeki hafta yanimda bolca yiyecek goturucem

Arkadaşlar mrb
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
İnşallah biran önce birlikte sabırla azimle ve de zamanla hedefimize ulaşırız :)
Kilo güncelleme
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.1
Fark 800 gr
:)))
Kasım sonuna 63 görmek inş :)

Bizimkinin de disi haaaalaaaa cikamadi ya. Ne zaman.patlycak hic bilmiyorum. Beyaz cizgi gozukuyo ama yukari.cikamadi aylardir. Ve iyice cildirmalara basladi. Disten mi,ataktan mi.bilmem...
Diş çok etkiliyor çoçukları çok huysuz oluyorlar bizimki elinde olsa meme ağzında dolaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…