Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diş çok etkiliyor çoçukları çok huysuz oluyorlar bizimki elinde olsa meme ağzında dolaşacak
Ya benimki.bizim ortamizda uyuyo geceleri.. ve memeyi brakiyo mesela ,ben de oh diyorum bi geriniyorum,dönuyorum tam uykuya dalicam. Ihi ihi ihi diye basliyo. 10 dk da bi mizirdandigi oluyo.. yatagina koysam hemen uyaniyi gene geliyo. Memeyle uyumak istyo tum gece. Ve ben ciddi anlamda sirt agrilari cekiyorum artik :/

İyi Akşamlar kızlar ilk menu paylaşımımı yapıyı
Sabah
Tereyağı yumurta
2 dilim tam b ekmeği
2 zeytin tulum peyniri

Ara
yarım kase sütlü musli

Öğlen
2 dilim tam b ekmeğine tost
Çeyrek bardak meyve suyu

Ara 2 kare bitter çikolata

Aksam
1 kase domates çorba
7 köfte salata turşu 1 dilim tam b ekmek

3 lt su
1 mile Leslie yüksek tempoda

selam kızlar artık evdeyim ve düzen oturuyorum ve bu kilolardan kurtulmam lazım 75.300 kilodayım kasımda 72 olsam çok iyi ama tatlıdan vazgeçemiyorum
Bende tatlı görünce dayanamıyorum ama olay beyinde bitiyor canım ve canın tatlı isterse kendine güzel diyet tarifleri yapabilirsin süte kakao katabilirsin ve ayrıca günde 2 kare bitter serbest diyette tarçınlı sütte, müsli de bire bır tatlı istegine..

Tebrikler düzensiz olmasına rağmen çok iyi

Ben buraya motivasyon ve destek için katılmak istedim ama hiç aktif değilsiniz arkadaşlar hiç kimse menu paylasmamis mesela, bebislerden sanırım..
Mrb canım bebiş ayağımda daha uyumadı. Bu aralar kulak ağrısı çekiyoruz uykuya dalmada güçlük çekiyor yavrum
Birazdan yazarım bende.

Mrb herkese
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
8 tane zeytin
Yarım domates salatalık
Kaçamak 5 tane patates kızartması
5 yk yoğurt
2 çay K çam reçeli
Çay

Ara
Süt artırıcı çay

Öğlen
Komşudaydım 6 tane yaprak dolması

Ara
Yok

Akşam
Bir kepçe çorba
4 tane yaprak dolması
Turşu
Yarım dilim kepekli ekmek

Ara
1 tane Süt mısır
Yatmadan Süt artırıcı çay

1 litre su
Spor yok fırsatım olmadı

Mrb canım bebiş ayağımda daha uyumadı. Bu aralar kulak ağrısı çekiyoruz uykuya dalmada güçlük çekiyor yavrum
Birazdan yazarım bende.
Yaa çok geçmiş olsun cnm eger kucukse bebek banyo falan yaptirinca kulağına pamuk koy bide şapka tak mutlaka havalar soğudu

Afiyet olsun canm güzel bence patatesler haric ne çayı iciyosun cnm süt için rezene mi

Afiyet olsun canm güzel bence patatesler haric ne çayı iciyosun cnm süt için rezene mi
Patates yemezdim de büyük oğlumla eşim için yaptım kaçamak aldım ucundan :)
Eşim aktardan aldı canım
Adı ne diye sordum eşim sormamış tam
Adını içimi yumuşak güzel bol karışımlı.
Bu diyetle o çay olmasa sütüm olur mu hiç..

Tebrikler düzensiz olmasına rağmen çok iyi
Sagol :)
Ama sirrini veriyim de gor .. ay cogu zaman ac kaliyorum,bebekten firsat bulunca da ne bulursam onu yiyorum. Ac kalmayla dengeliyorum nasilsa naaaapiyim diye dusunerekten :/ ... oyle iste. Senin.bebis daha 3aylikmis. Bi buyusun emeklesin falan gorursun,ne demek.istedigimi anlarsn :)

Bu ara bizimki de öyle valla gelecekte ki halim sensin galiba :)))
Ben buraya motivasyon ve destek için katılmak istedim ama hiç aktif değilsiniz arkadaşlar hiç kimse menu paylasmamis mesela, bebislerden sanırım..
canım bebekler büyüdükçe sorunlar artıyor ve anne olarak dinlenmeye zamanın kalmıyor o yüzden ve bir kısmı buradaki annelerin birde işe gidiyorlar

Anladim cnm afiyet olsun sutumuz var sonucta goxumuzde kalmamali bende gecen gu rezene cayi aldim ama daha icmedim sutum iyi gibi bol su icmeye ozen gosteriyirm
Ayy canm benim bi de oglum var 2 bucuk yaşında o beni daha cok yoruyor 2 yas sendromlari bitmiyor

canım bebekler büyüdükçe sorunlar artıyor ve anne olarak dinlenmeye zamanın kalmıyor o yüzden ve bir kısmı buradaki annelerin birde işe gidiyorlar
Aynen canim benim de 2 bebis cok sukur :)) zorlaniyorum ama bir yandan da diyet yaomaya calisiyorum

Seni cok iyi anliyorum canim Bizimki de ayni aramizda yatiyor yatak kucuk geliyor yorgan kucuk geliyor devamli yan yatmakttan belim sirtim agriyor ama ben yavas yavas tekrar yerine koymaya calisiyorum insallah bugun 5 ten sonra aldim mesela yanima sadece digerlerinde uzunda sürse yatağına koydum tekrar alismasi lazim yoksa ben perisan oluyorum

Ben o kadar duzensiz ve kötü besleniyorum ki yazabilecek bir menü olmuyor maalesef o yuzdende veremiyorum kilolari

Guanydin kizlar dun kilomu yazamadim bi kav gun annemdeydim hic dikkat edemedim oglum huysuz bu ara ne uyuyo ne emiyo. Ins gecer bu durumu
Gecen hafta. 82.7
Bu hafta 82.5
Fark -200 gr
Daha fazla olurdu ama duzensizvyiyince boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…