- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Ya benimki.bizim ortamizda uyuyo geceleri.. ve memeyi brakiyo mesela ,ben de oh diyorum bi geriniyorum,dönuyorum tam uykuya dalicam. Ihi ihi ihi diye basliyo. 10 dk da bi mizirdandigi oluyo.. yatagina koysam hemen uyaniyi gene geliyo. Memeyle uyumak istyo tum gece. Ve ben ciddi anlamda sirt agrilari cekiyorum artik :/Diş çok etkiliyor çoçukları çok huysuz oluyorlar bizimki elinde olsa meme ağzında dolaşacak
Bende tatlı görünce dayanamıyorum ama olay beyinde bitiyor canım ve canın tatlı isterse kendine güzel diyet tarifleri yapabilirsin süte kakao katabilirsin ve ayrıca günde 2 kare bitter serbest diyette tarçınlı sütte, müsli de bire bır tatlı istegine..selam kızlar artık evdeyim ve düzen oturuyorum ve bu kilolardan kurtulmam lazım 75.300 kilodayım kasımda 72 olsam çok iyi ama tatlıdan vazgeçemiyorum
Bence artı çıkmasından iyidir cnm biraz daha gayret etmelisin sağlıklı beslenerek hallolur inş@pentagram42 Geçen hafta 65.5 bu hafta 65.4 fark 100 gram. Artık 64 görsem artik yoksa iyice salacam bu ne ya
Spor başka yaaSelamlar hayırlı cumalar kızlar öncelikle kilo bildirimi yaparım
Geçen hafta 86,3
Bu hafta 85,5
Fark 800 gr
Olacak olacak sporun etkisi sanırım çünkü hala akşam atıştırmalarını bırakamadım
TebriklerGruba pek bakamadim kizlaar umarim hepiniz.iysinizdir..
Valla gecen hafta kactim.hatirlamiyorum ama sanirim 100 200 gr ancak vermistim,listeye bakincaaa.. 64.8 olmam gerek diye dusunuyorum..
Her neyse,
@pentagram42 canim
Gecen hafta (galiba) 64.8
Bu hafta 64.1
Fark 700
Ayyy 63leri gorucem insallah yasasinnnn.. (tekrar 65lere cikmayim da ..cunku cok duzensiz gidiyorum :/ )
Mrb canım bebiş ayağımda daha uyumadı. Bu aralar kulak ağrısı çekiyoruz uykuya dalmada güçlük çekiyor yavrumBen buraya motivasyon ve destek için katılmak istedim ama hiç aktif değilsiniz arkadaşlarhiç kimse menu paylasmamis mesela, bebislerden sanırım..
Yaa çok geçmiş olsun cnmMrb canım bebiş ayağımda daha uyumadı. Bu aralar kulak ağrısı çekiyoruz uykuya dalmada güçlük çekiyor yavrum
Birazdan yazarım bende.
Afiyet olsun canm güzel bence patatesler haricMrb herkese
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
8 tane zeytin
Yarım domates salatalık
Kaçamak 5 tane patates kızartması
5 yk yoğurt
2 çay K çam reçeli
Çay
Ara
Süt artırıcı çay
Öğlen
Komşudaydım 6 tane yaprak dolması
Ara
Yok
Akşam
Bir kepçe çorba
4 tane yaprak dolması
Turşu
Yarım dilim kepekli ekmek
Ara
1 tane Süt mısır
Yatmadan Süt artırıcı çay
1 litre su
Spor yok fırsatım olmadı
Sağol canım banyo yaptıramıyorum kaç gündür hasta diye inş uygularım dediğiniYaa çok geçmiş olsun cnmeger kucukse bebek banyo falan yaptirinca kulağına pamuk koy bide şapka tak mutlaka havalar soğudu
Patates yemezdim de büyük oğlumla eşim için yaptım kaçamak aldım ucundan :)Afiyet olsun canm güzel bence patatesler haricne çayı iciyosun cnm süt için rezene mi
Sagol :)Tebriklerdüzensiz olmasına rağmen çok iyi
Bu ara bizimki de öyle valla gelecekte ki halim sensin galiba :)))Ya benimki.bizim ortamizda uyuyo geceleri.. ve memeyi brakiyo mesela ,ben de oh diyorum bi geriniyorum,dönuyorum tam uykuya dalicam. Ihi ihi ihi diye basliyo. 10 dk da bi mizirdandigi oluyo.. yatagina koysam hemen uyaniyi gene geliyo. Memeyle uyumak istyo tum gece. Ve ben ciddi anlamda sirt agrilari cekiyorum artik :/
canım bebekler büyüdükçe sorunlar artıyor ve anne olarak dinlenmeye zamanın kalmıyor o yüzden ve bir kısmı buradaki annelerin birde işe gidiyorlarBen buraya motivasyon ve destek için katılmak istedim ama hiç aktif değilsiniz arkadaşlarhiç kimse menu paylasmamis mesela, bebislerden sanırım..
Anladim cnm afiyet olsun sutumuz var sonucta goxumuzde kalmamaliPatates yemezdim de büyük oğlumla eşim için yaptım kaçamak aldım ucundan :)
Eşim aktardan aldı canım
Adı ne diye sordum eşim sormamış tam
Adını içimi yumuşak güzel bol karışımlı.
Bu diyetle o çay olmasa sütüm olur mu hiç..
Ayy canm benim bi de oglum var 2 bucuk yaşında o beni daha cok yoruyor 2 yas sendromlari bitmiyorSagol :)
Ama sirrini veriyim de gor .. ay cogu zaman ac kaliyorum,bebekten firsat bulunca da ne bulursam onu yiyorum. Ac kalmayla dengeliyorum nasilsa naaaapiyim diye dusunerekten :/ ... oyle iste. Senin.bebis daha 3aylikmis. Bi buyusun emeklesin falan gorursun,ne demek.istedigimi anlarsn :)
Aynen canim benim de 2 bebis cok sukur :)) zorlaniyorum ama bir yandan da diyet yaomaya calisiyorumcanım bebekler büyüdükçe sorunlar artıyor ve anne olarak dinlenmeye zamanın kalmıyor o yüzden ve bir kısmı buradaki annelerin birde işe gidiyorlar
Seni cok iyi anliyorum canim Bizimki de ayni aramizda yatiyor yatak kucuk geliyor yorgan kucuk geliyor devamli yan yatmakttan belim sirtim agriyor ama ben yavas yavas tekrar yerine koymaya calisiyorum insallah bugun 5 ten sonra aldim mesela yanima sadece digerlerinde uzunda sürse yatağına koydum tekrar alismasi lazim yoksa ben perisan oluyorumYa benimki.bizim ortamizda uyuyo geceleri.. ve memeyi brakiyo mesela ,ben de oh diyorum bi geriniyorum,dönuyorum tam uykuya dalicam. Ihi ihi ihi diye basliyo. 10 dk da bi mizirdandigi oluyo.. yatagina koysam hemen uyaniyi gene geliyo. Memeyle uyumak istyo tum gece. Ve ben ciddi anlamda sirt agrilari cekiyorum artik :/
Ben o kadar duzensiz ve kötü besleniyorum ki yazabilecek bir menü olmuyor maalesef o yuzdende veremiyorum kilolariBen buraya motivasyon ve destek için katılmak istedim ama hiç aktif değilsiniz arkadaşlarhiç kimse menu paylasmamis mesela, bebislerden sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?