Bebegin cok kucuk canim .gayet yerinde olmus verdigin miktar. Herhafta bunu surdursen bebegin ek gidaya gecene kadar sonra hizlandirsan tamm bence. Bende 85le basladim simdi 69 um. Aceleye gerek yok. Bebeginin bu donemleri geri gelmezGuanydin kizlar dun kilomu yazamadim bi kav gun annemdeydim hic dikkat edemedim oglum huysuz bu ara ne uyuyo ne emiyo. Ins gecer bu durumu
Gecen hafta. 82.7
Bu hafta 82.5
Fark -200 gr
Daha fazla olurdu ama duzensizvyiyince boyle oldu
Hosgeldin canim. Bol rezene cayı, ara öğünde 1 hurma ve cig bademle hem doyurucu oluyor hem süt arttırıyor. Ama temelde suyun süt yaptığını bilmeyen kalmadı zaten. Günlük kalorini 1900 altına düşurme yeter.Hayırlı günler bende aranıza katılmak istiyorum 3 buçuk aylık kızım var 167 boy 75.2 kilodayim 27 yaşındayım emziriyorum hem süt kalitesini arttırıp Hem kilo vermek ayrıca tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum :))
Afiyet olsun canım çok güzelKizlar ins duzenli menu payladimi yapmaya basliyorum devami gelir ins
Kahvalti
1 yumurta haslanmis
4 zeytin
2 kk peynir
Salatalik
Domates cok az maydanoz
2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Diger ogunleri yedikce yazicam boyle daha kolay olacak gibi bakalim
Hosbuldum cnm :)) İnşallah istediğim kiloya dusebilirim sütüm çok az benim en az 2 lt içiyorum ama genelde 3 lt su içiyorum ama sütüm yine az oluyorHosgeldin canim. Bol rezene cayı, ara öğünde 1 hurma ve cig bademle hem doyurucu oluyor hem süt arttırıyor. Ama temelde suyun süt yaptığını bilmeyenkalmadı zaten. Günlük kalorini 1900 altına düşurme yeter.
Ay evet benim de yatagina alistirmam lazim ama hemen uyaniyor orda. Yanimizda da adam.gibi uyudugu soylenemez gerci de.. yine de nispeten daha iyi uyuyor..Seni cok iyi anliyorum canim Bizimki de ayni aramizda yatiyor yatak kucuk geliyor yorgan kucuk geliyor devamli yan yatmakttan belim sirtim agriyor ama ben yavas yavas tekrar yerine koymaya calisiyorum insallah bugun 5 ten sonra aldim mesela yanima sadece digerlerinde uzunda sürse yatağına koydum tekrar alismasi lazim yoksa ben perisan oluyorum
Ben de oyleyim.. ne diyeyim smdi,bugun pilav yedim,ertesi gun eriste,ertesi gun yas pasta,oburgun corek vs sayiyim mi.. tumgun ac geziyorum ama sonra da ne bulursam yiyorum. Sacma sapan bi kilo vermek oluyo. Saglikli degil..Ben o kadar duzensiz ve kötü besleniyorum ki yazabilecek bir menü olmuyor maalesef o yuzdende veremiyorum kilolari
Canim durumlarimiz cok benzer bende hicbirseye yetisemiyorum bebekten oncesi gibi duzenli temizlik yapamiyorum heryer daginik oluyor gözüme batıyor temizlik yapsam oglumu ihmal ediyorum vicdanim el vermiyor ilgisiz kaliyor diye. Bir duzen kurmaya calisiyorum uykusuz oluyorum oglum cok sik uyaniyor çünkü enerjim yetmiyor oyle oluncada diyet yapamiyorum ne bulsam yiyorum o dediklerinin hepsini bende yiyorum fazlasiyla boylede kendimi hic begenmiyorum benim kilolar bolgesel basende bacaklarda giydigimi yakistiramiyorum kötü hissediyorum off hersey cok karisik yaniAy evet benim de yatagina alistirmam lazim ama hemen uyaniyor orda. Yanimizda da adam.gibi uyudugu soylenemez gerci de.. yine de nispeten daha iyi uyuyor..
Ben de oyleyim.. ne diyeyim smdi,bugun pilav yedim,ertesi gun eriste,ertesi gun yas pasta,oburgun corek vs sayiyim mi.. tumgun ac geziyorum ama sonra da ne bulursam yiyorum. Sacma sapan bi kilo vermek oluyo. Saglikli degil..
Amaan valla cildriyorjm artik,hic biseye yetisemyorum,yetersiz hissediyorum ise yaramaz hissediyorum. Ozguvenim kalmadj..
Menu vs dikkat edemiyorum..
Yazmiyorum ben de..
Ben ilk te öyle değildim kızlar ama 2. Bebişim olunca işe yaramaz hissediyorum kendimi. Allah tan çok gelenim gidenim olmyor.Canim durumlarimiz cok benzer bende hicbirseye yetisemiyorum bebekten oncesi gibi duzenli temizlik yapamiyorum heryer daginik oluyor gözüme batıyor temizlik yapsam oglumu ihmal ediyorum vicdanim el vermiyor ilgisiz kaliyor diye. Bir duzen kurmaya calisiyorum uykusuz oluyorum oglum cok sik uyaniyor çünkü enerjim yetmiyor oyle oluncada diyet yapamiyorum ne bulsam yiyorum o dediklerinin hepsini bende yiyorum fazlasiyla boylede kendimi hic begenmiyorum benim kilolar bolgesel basende bacaklarda giydigimi yakistiramiyorum kötü hissediyorum off hersey cok karisik yani
2. Bebegim oluncayi hayal edemiyorum da hayirlisi benim de oyle cok sik gelenim olmaz ama benim.gozume batiyor iste daginiklik alisiyorum onada zamanla bir düzene gireriz insallah bizde oyle ya yemek yapinca fazla yapmaya calisiyorum yada bazen hic vakit olmuyor cayla atistiriyoruz disaridan doner söylüyoruz bizde boyle oluncada diyet olmuyor isteBen ilk te öyle değildim kızlar ama 2. Bebişim olunca işe yaramaz hissediyorum kendimi. Allah tan çok gelenim gidenim olmyor.
Bir gün temizlik yaptıysam ertesi gün yemek falan bazen dışardan söylüyor eşim o da ekmek arası döner oluyor çoğunlukbugün mesela temizlik yaptım yemek yapamadım.
Neyse çocuklar iyi olsunda artık bi şekilde idare edip gidiyorum.
Diyet bana ters çok acıkmamam lazım.
Açıkınca kurt gibi oluyorum gözüm dönüyor
Çatapat gidiyorum bakalım
Bazen takılı kalıyor kilosu insanın ama yol almak lazım hamur işi azalt canım bolbol su içMerhaba benimde 2 aylık bebeğim var güncel kilom 84 hedef 70, bebeğim küçük olduğu için pek bisey yapamıyorum, nasıl veririm yavaş yavaş,? 84tte takiliyim 4 haftadir
Ben de oyleyim. Temizlik yapcaksam da,kizimla dedesinin teyzesinin falan ilgilenip oyalamasi gerekiyo.. e hergun hergun de cagirmyorum onlari da,herkesin kendine gore isi oluyo. Kizkardesimin sinavlari var falan..Canim durumlarimiz cok benzer bende hicbirseye yetisemiyorum bebekten oncesi gibi duzenli temizlik yapamiyorum heryer daginik oluyor gözüme batıyor temizlik yapsam oglumu ihmal ediyorum vicdanim el vermiyor ilgisiz kaliyor diye. Bir duzen kurmaya calisiyorum uykusuz oluyorum oglum cok sik uyaniyor çünkü enerjim yetmiyor oyle oluncada diyet yapamiyorum ne bulsam yiyorum o dediklerinin hepsini bende yiyorum fazlasiyla boylede kendimi hic begenmiyorum benim kilolar bolgesel basende bacaklarda giydigimi yakistiramiyorum kötü hissediyorum off hersey cok karisik yani
Ben de valla onumde ne varsa saldiriyorum .. benim de esim.hazir soyler bazen. Cogu zaman da sipsak biseyler uydururum.. sucuklu yumurtadir,tosttur,menemendirBen ilk te öyle değildim kızlar ama 2. Bebişim olunca işe yaramaz hissediyorum kendimi. Allah tan çok gelenim gidenim olmyor.
Bir gün temizlik yaptıysam ertesi gün yemek falan bazen dışardan söylüyor eşim o da ekmek arası döner oluyor çoğunlukbugün mesela temizlik yaptım yemek yapamadım.
Neyse çocuklar iyi olsunda artık bi şekilde idare edip gidiyorum.
Diyet bana ters çok acıkmamam lazım.
Açıkınca kurt gibi oluyorum gözüm dönüyor
Çatapat gidiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?