Ona rağmen iyi kilo vermişsin canım maşallah :)Ben de valla onumde ne varsa saldiriyorum .. benim de esim.hazir soyler bazen. Cogu zaman da sipsak biseyler uydururum.. sucuklu yumurtadir,tosttur,menemendir
Ton balikli sandvictir,hazir tavuk yada et doner pilav vs de olabilir. Oyle sacma seylerle gecistirdigimiz oluyo malesef
Canim hayirli olsun bebegin. Grubumuzda 3 ayliktan baslayarak zayiflamaya cabaliyor arkadaslarimiz. Siz de biraz daha buyuyun annis bebis 1 ay sonra bekleriz aramizaMerhaba benimde 2 aylık bebeğim var güncel kilom 84 hedef 70, bebeğim küçük olduğu için pek bisey yapamıyorum, nasıl veririm yavaş yavaş,? 84tte takiliyim 4 haftadir
Merhaba camım idare ederim bir kızım oldu onu büyütüyorum çalışmıyorum kızım 9 aylık zayıflamaya çalışıyorum 89 kiloydum şimdi 80 oldum ama hedefim uzun canım min 15 kilo vermem gerek . İnst bir hesap açtım orda paylaşım yapıyorum sen neler yapıyorSunHoşgeldin canım özletti. Kendini napıyorsun nasılsın başladım mı işe
İştahım da açıldı olabilir vallaaKiz ben de oyleydim adet olduktan sonra bi baktim.64lere dustum :) sen de bekle bakalim.regl donemini. Insan odemleri.atiyi galiba o zaman...
Spor eksiğimBence artı çıkmasından iyidir cnm biraz daha gayret etmelisin sağlıklı beslenerek hallolur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?