yeos olsun iki gün kendini ödüllendirdiğini varsay.Eğer ara da böyle kaçamak yapmazsak diyet bir noktada tamamen bozulacaktır.Ama artık toplama zamanı bugünden itibaren diyetine geri dön canım.Seninle 4 er kilo verdik. şimdi geri almamalıyız
kızlar vücut kitle endeksimi heapladım.31.6 çıktı. yani 1. sınıf obez(şişman).ancak 63 e inersem normal kilolu oluyorum. yani yolum çok
Üzülme bazen oluyo öyle banada oluyo sanki 3 gündür yemek yemiyomuş gibi başlayınca duramıyorum telafi edersinBugün öyle seyler yedim ki görseniz nutkunuz tutulur. Hayatımda ilk defa kendimi böyle aç gördüm resmen doymadım doyamadım umarım ilk ve son olur((
Bana süt içmek çok fayda ediyor birde güzel bi uykuÜzülme bazen oluyo öyle banada oluyo sanki 3 gündür yemek yemiyomuş gibi başlayınca duramıyorum telafi edersin
Kızlar menülerimi okuyomusunuz bilmiyorum ama iyi beslendiğini düşünüyorum yarın işe gidicem diye biraz süt sağayım dedim iki göğsümden 40 cc çıktı çok az niye azaldıki bu saatte bişey de yemek istemiyorum Öneriniz varmı Dereotlu yoğurtmu yesem
Canım tarçınlı su niiçin?? Ödem falanmı atıyor? Lesliye bende başlamalıyım ama nasıııl zaten akşama kadar ikizlerimle evde depar atıyoruz :) birde öğlen öğününü geçme derim bi çorba da olsa kan şekerini düzenliyor valla bende geçiyorum arada ister istemez ama deli gibi acıkıyorum..İyi akşamlar kızlar yine verimli bi gündü benim için sağlıklı beslendim menüme gelince
Kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı 1,5 yumurta ile yapılmış kırmızı ve yeşil biberli omlet (z.yağı ile)2 ince dilim süzme peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek yeşillik 1 küp sade helva 1 çatal bal tereyağı
Ara Türk kahvesi 1 hurma 2 kare bitter çikolata
Öğle yok
Ara komşuda geçmiş olsun Ziyareti vardı mecburiyetten 1 dilim kek şekersiz çay
2.ara humana steel tea 5 fındık
Akşam 1 kepçe Bulgurlu ıspanak yemeği bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği 3-4 kaşık yoğurt salata (kekten dolayı ekmek yok)
Su 3 e tamamlarım
Spor bugün Leslie 4 mile başlıyorum
Yatmadan tarçınlı süt içerim belki bi kivi yerim
bebeğin kaç aylıktı onu unuttum canım ama bana kalırsa öğün atlamasaymışsın keşke.öğün atlaman günlük alman gerekn kaloriyi düşürmüş baya.Üzülme bazen oluyo öyle banada oluyo sanki 3 gündür yemek yemiyomuş gibi başlayınca duramıyorum telafi edersin
Kızlar menülerimi okuyomusunuz bilmiyorum ama iyi beslendiğini düşünüyorum yarın işe gidicem diye biraz süt sağayım dedim iki göğsümden 40 cc çıktı çok az niye azaldıki bu saatte bişey de yemek istemiyorum Öneriniz varmı Dereotlu yoğurtmu yesem
Bolca yeşillik ve kırmızı et süt yapıyor bana bide artık eskisinden az çıkıyorBana süt içmek çok fayda ediyor birde güzel bi uyku
Tebrik ederim canım 9kilo versem bende hayırlısıyla.. kilo verirken sağlıklı beslenmelisin yağ grubundan değilde kasdan giderse yine çarçabuk alırsın..Selam kızlar bi annemlerds kalıyoruz hala hiç dikkat edemiyorum yani hem yorgun hem düzensiz besleniyorum genelde aç kalıyorum çünkü oğlum diş çıkarıyor ve kulak enfeksiyonu oluştu hiç rahat edemiyoruz bu sabah 600 gr vermişim cumaya kadar 1 kilo olursa şaşmam.. bu arada hedef kiloyu 70 yaptım 68 fazla gibi çünkü şuan 74.4 üm ve hiçbir kıyafetim olmuyo artık ve 48-50 den nihayet 44-42 bedene indim eve dönünce spora başlycam evde kalan 4 kiloyu sıkılaşarak vermek istiyorum zayıf ama sarkık bi vücut oluştu toparlamak lazım.. 83 ten 74 e gelmek büyük başarı benim için..
Tesekkür ederim canm ama ben bitek arada bir sağlıksız beslendim oğlum sayesinde yoksa sizden önce zaten diyetteydm yani toplam 3 ayda verdim 9 kiloyu.. ara öğünlerime beslenmeme dikkat ederek zayıfladım.. inşallah korurum bu kiloyuda birdaha diyet yapmak istemiyorum bunu için çabalycam işte darısı herkesin başnaTebrik ederim canım 9kilo versem bende hayırlısıyla.. kilo verirken sağlıklı beslenmelisin yağ grubundan değilde kasdan giderse yine çarçabuk alırsın..
Canım tarçınlı su hem şeker ve tatlı isteğimi köreltiyor hemde ödem atımına yardımcı olduğunu okumuştum ondan içiyorum gün içerisinde çok tüketmemek gerekiyormuş ben içiyorum sürekli amaCanım tarçınlı su niiçin?? Ödem falanmı atıyor? Lesliye bende başlamalıyım ama nasıııl zaten akşama kadar ikizlerimle evde depar atıyoruz :) birde öğlen öğününü geçme derim bi çorba da olsa kan şekerini düzenliyor valla bende geçiyorum arada ister istemez ama deli gibi acıkıyorum..
Ya aslında geç kahvaltı ettiğimden dolayı öğlen yemedim komşularda gidince saçma bi beslenme oldu şimdi farkettim kalori hesabında yapmıyorum ben teşekkür ederim uyarın için yarın işe başlıyorum 07:30 kahvaltı öğle yemeği işyerinde saat ikide de eve gelicem inşallah daha düzenli olucak saatlerimbebeğin kaç aylıktı onu unuttum canım ama bana kalırsa öğün atlamasaymışsın keşke.öğün atlaman günlük alman gerekn kaloriyi düşürmüş baya.
Biz daha 3 aya Yen'i girdik şimdiden böyle az çıkarsa çok üzülürüm diyettenmi acaba biraz daha artırsanız öğünlerde yediklerimiBolca yeşillik ve kırmızı et süt yapıyor bana bide artık eskisinden az çıkıyor
Kesinlikle diyetten olduğunu düşünüyorum canm çünkü bi ara bende oğlum iki aylıkken yapayım dedim göğüslerim söndü tekrar yedim taaki 6 ay hatta 7,5 aylık olana kadar.. sen niye bu kadar acele ediyorsun anlamadım bebeğinin rızkımı önemli senin kilonmu ne kadar küçük müş dahaBiz daha 3 aya Yen'i girdik şimdiden böyle az çıkarsa çok üzülürüm diyettenmi acaba biraz daha artırsanız öğünlerde yediklerimi
Şu çoklu alıntıyı öğrenemiycem galiba beceremiyorum bi türlü
Çok iyi yapmışsın canım bende aynı durumlardan müzdariptim 95 ile doğuma gittim 85 olmuştum yiye yiye 93 e çıktım geçen hafta hem diyetisyen hemde motive olmak icin arkadaşların arasına katıldım. Ben aşırı derecede kek börek seven biriyim ve hemen hemen hergün yiyordum kesinlikle çıkardım hayatımdan sadece sütlü tatlı serbest oda hergün değil tabiMerhaba ben 8 ay önce doğum yaptım.98 kiloydum doğumdan sonra.Genel kural olan uyku, bol sıvı ve stressiz olmanın süt için genel kurallar olduğunu bilmeme rağmen yedim yedim ve 105 kilo oldum.
Şu anki durumumdan çevremdekiler ve ben rahatsızız.ama ben bir türlü boğazımı tutamıyorumm.bu forumu görünce belki motive olurum diye katılmak ve takip etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?