çok iyi hepimizin en büyük eksiği Spor galiba bende karşı komşumuzda bebeği var karar verdik sabah erkenden yürüyüşe çıkıcaz eşim işe gitmeden bir saat bakalım ne kadar yapabileceğimBu arada hemen hergun 15 dakika bisiklete biniyorum
Spor vermek icin sart canim. Bir iki hafta once esimle haftasonu kacagi yaptik. Iki cocukla iki gunluk tatil yaptik. Deli gibi yedim ama durmadan yuzdum. Geri dondugumde kesin almisimdir derken yarim kilo vermistimçok iyi hepimizin en büyük eksiği Spor galiba bende karşı komşumuzda bebeği var karar verdik sabah erkenden yürüyüşe çıkıcaz eşim işe gitmeden bir saat bakalım ne kadar yapabileceğim
Yüzmek en güzel Spor tatilde iyi gelmiştir hem sabah başlıcam inşallah devam ederim.Spor vermek icin sart canim. Bir iki hafta once esimle haftasonu kacagi yaptik. Iki cocukla iki gunluk tatil yaptik. Deli gibi yedim ama durmadan yuzdum. Geri dondugumde kesin almisimdir derken yarim kilo vermistim
Canim nasil bir elma kürü bizede verir misin tarifiniGünaydınlar kızlar Doğum günü hazırlıkları yüzünden gelemiyorum bugün miniğimin Doğum günü cumartesi kutluycaz inşallah pastası süsleri derken bayağı yoruluyorum daha ilramlıklar var menü hazırlıyorum bu aralar bayağı bi ödem var vücudumda hissediyorum instada bi bayan var elma kürü yapıyor emziren annelerin de yapabileceğini söylüyor geri dönüşler Harika tabibi sağlıklı beslenme ve sporla birlikte çubuk tarçınım bitmiş bugün alıp yapmayı düşünüyorum sizede bildiririm
Kahvaltıda tb sandvich ekmeğine 2 inçe dilim kaşarla tost yedim
Canım 1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8bardak su kaynatılıyor ılıdıkatan sonra gün içinde tüketiliyor tabi bu tek başına etki etmez yanında beslenmeye de dikkat edilmeliCanim nasil bir elma kürü bizede verir misin tarifini
Canım ilk olan öyle oluyor ama olmayabilirde bende senin gibi sürekli akıntı ve tüm belirtilerimi yaşayıp olmamıştı bende doktora gitmiştim söktürücü vermişti sonraki aylar düzeldi ama daha erken senin eğer ağrı şikayetin yoksa bekle 1 yola kadar normal gelmemesiTecrübe ki anneler ben Doğumdan beri adet olmamıştım. Bugün ilk defa hafif akıntım oldu acaba olacak mı yoksa böyle akıntılar olabilir mi
Merhaba canim sanirim ayni kisiyi takip ediyorum ben gecen hafta yaptim elma kurunu cok iyi surekli wcye cikiyosun benim 1100 gr gitmisti ama dezenli beslenedim tatli isteginizide bastiriyo hatta birazdan yine yapicam tadi cok guzel sutumu hic etkiledim esimede yaptim cok begendiCanım ilk olan öyle oluyor ama olmayabilirde bende senin gibi sürekli akıntı ve tüm belirtilerimi yaşayıp olmamıştı bende doktora gitmiştim söktürücü vermişti sonraki aylar düzeldi ama daha erken senin eğer ağrı şikayetin yoksa bekle 1 yola kadar normal gelmemesi
Canim hepsini birgunde mi tuketiyoruz 8 bardagin ve kac gün devam ediyoruz bu kure acaba cok soru sordum amaCanım 1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8bardak su kaynatılıyor ılıdıkatan sonra gün içinde tüketiliyor tabi bu tek başına etki etmez yanında beslenmeye de dikkat edilmeli
canım bir haftadır ağrım vardı dünkü belirtiden sonra bugün oldum inşalah şişliğim iner göbeğim söner biraz birde ter basmalarından kurtulurumCanım ilk olan öyle oluyor ama olmayabilirde bende senin gibi sürekli akıntı ve tüm belirtilerimi yaşayıp olmamıştı bende doktora gitmiştim söktürücü vermişti sonraki aylar düzeldi ama daha erken senin eğer ağrı şikayetin yoksa bekle 1 yola kadar normal gelmemesi
Hadi bakalım kolay gelsin baya telaşın var yani ne giyeceğine karar verdin miGünaydınlar kızlar Doğum günü hazırlıkları yüzünden gelemiyorum bugün miniğimin Doğum günü cumartesi kutluycaz inşallah pastası süsleri derken bayağı yoruluyorum daha ilramlıklar var menü hazırlıyorum bu aralar bayağı bi ödem var vücudumda hissediyorum instada bi bayan var elma kürü yapıyor emziren annelerin de yapabileceğini söylüyor geri dönüşler Harika tabibi sağlıklı beslenme ve sporla birlikte çubuk tarçınım bitmiş bugün alıp yapmayı düşünüyorum sizede bildiririm
Kahvaltıda tb sandvich ekmeğine 2 inçe dilim kaşarla tost yedim
Ah en sona kendimi bıraktım ve hiç bi fikrim yok malum kilolalarHadi bakalım kolay gelsin baya telaşın var yani ne giyeceğine karar verdin mi
Taze taze yapmak gerekiyormuş 1 günlük için süresi de yokmuş ödemler gidene kadar ben yüzüğümden anlıyorum öden olduğunu dün yaptım içtim bugünde yapıcam bakalım yarın tartıya yansıycakmıCanim hepsini birgunde mi tuketiyoruz 8 bardagin ve kac gün devam ediyoruz bu kure acaba cok soru sordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?