Olsun sen iyi hisset bence annelik dünyadaki en mükemmel şey :)Ah en sona kendimi bıraktım ve hiç bi fikrim yok malum kilolalar
Beni de gruba alabilir msn.Eki Görüntüle 2056107
Sıralama;
1.guziss35; 0,717
2.lightpinklady; %0,613
3.;ebruliki%0,432
Eki Görüntüle 2040666
Eki Görüntüle 2044518
spor birincimiz sekerportakalım tebrik ediyoruz kendisini
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Tamam canim sagolasin bugun yaptim yarin ve cumartesi de yaparim gider insallah odemlerTaze taze yapmak gerekiyormuş 1 günlük için süresi de yokmuş ödemler gidene kadar ben yüzüğümden anlıyorum öden olduğunu dün yaptım içtim bugünde yapıcam bakalım yarın tartıya yansıycakmı
Canim ilk sayfadaki bilgileri yaz yas boy kilo hedef seklinde pentagram ekler seni grubaMerhaba kizlar gruba girmek istiyorum sizin içinde bi sakıncası yoksa . 5 aylık oğlum var emziriyorum
Nereye buraya yorum olarak mı yazayimCanim ilk sayfadaki bilgileri yaz yas boy kilo hedef seklinde pentagram ekler seni gruba
İlk sayfadaki bilgileri yaz pentagram42 etiketle yarın tartı günü zaten ekler seni listeyeMerhaba kizlar gruba girmek istiyorum sizin içinde bi sakıncası yoksa . 5 aylık oğlum var emziriyorum
bilgilerini paylaş canım. kaptanımız ekleyecektir. seni de hoşgeldinMerhaba kizlar 9 aylik kizim var gruba beni de alir misiniz?
nice yıllara canımBu arada liste için kusura bakmayın kozlar telafi edicem söz veriyorum beni anlarsınız iş ev bide yarın Doğum günü var malum koşturmaca bi bitsin sporuma da gidemedim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?