Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni de gruba alabilir msn.

Tamam canim sagolasin bugun yaptim yarin ve cumartesi de yaparim gider insallah odemler

Merhaba kizlar gruba girmek istiyorum sizin içinde bi sakıncası yoksa . 5 aylık oğlum var emziriyorum
Canim ilk sayfadaki bilgileri yaz yas boy kilo hedef seklinde pentagram ekler seni gruba

kızlar telim bozuldu. bilgisayardan her aklıma estiğinden giremiyorum . cok yazamicam su ara. @pentegram42 canım dogum günü kutlu olsun kuzucugun. Yarın bakalım kim ne vermiş olacak

Merhaba kizlar gruba girmek istiyorum sizin içinde bi sakıncası yoksa . 5 aylık oğlum var emziriyorum
İlk sayfadaki bilgileri yaz pentagram42 etiketle yarın tartı günü zaten ekler seni listeye

İyi akşamlar Kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1kk peyni 7 zeytin 1 tk lor yeşillik domates salatalık 2 d tb ekmeği 1 tk bal ve tereyağ

Ara
5 ceviz
10 fındık
Akşam
1 kase tarhana
1 bardak ayran
Salata
Akşam cay yanında çekirdek yedim iki avuç

Kızlar bu arada bir fikrim var . elimden geldiğince bütün mesajları okuyorum ama özellikle cumaları herkesin katetdiği yolu görmek istiyorum. bu yüzden bildirim mesajlarınızı çok merak ediyorum. bir üst mesajda benim yaptığım gibi emoji içinde paylaşırsak daha çabuk farkedilecektir. ne dersiniz

Günaydınlar hayırlı cumalar göreve gittim geldim

Geçen hafta 85,5
Bu hafta 85,3
Fark 200 gr cık
Neden böyle oluyo anlamıyorum ama sabahları çok şiş uyanıyorum anlamadım gün içinde bile daha az çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…