Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cumayı kaçırdım :) 65.6 geldi. Artı mıyım eksi miyim karıştı. Aynı haftada bir 67 leri görüyorum bir 64 leri

Gecen hafta 64.4
Bu hafta 63.5
900 gr gitmis oh sonunda buradan ayrildigim kilolara gelebildim nihaaayett ...

Menü zamanı :)
Sabah 2 haşlanmış yumurta ince dilim helva 1 dilim ekmek
Akşam 3 ızgara köfte salata

Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 yk lor 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin ve domates salatalık iki dilim ekmek sürülmüş tereyağı ve bal

Akşam
Karalahana çorbası 15-20 hamsi ve roka. Akşam çayla beraber iki tane dereotu poaça

Bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsun
İnan yemek yiyecek vakit bulamıyorum benim sıpalar yaramazlıkta level atladılar maşallah. Bir de kardeş kıskançlığı var bebeği yedirirken abisi tutturuyor bana da sen yedir diye. Uykusuz geceler çıkamayan köpek dişleri cabası. Yavrularım iyi ki varlar şükürler olsun :)

Geçen hafta 71,600
Bu hafta 72.20
+600
Üstüne regl oldum Cumartesi akşam

Cumartesi sabah tartındım ancak

Ay birimde azı dişleri yerleşiyor ikisi birde belli zor yaa iki yaşına kadar çekeceğiz dişlerden bizde birtane senin iki olunca normal Allah annelere sabır bebeklerinede sağlık versin inşallah

Merhaba arkadaşlar
Ben de artık bu sürece katılayım dedim çünkü artık bir yaşında kızım. Bu yaşına kadar hiç diyet yapmamış biri olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu arada iştahım da oldukça açık doğum sonrası ne yazık ki.. Şu anda 10 kilo fazlam var

Merhaba bende 1 haftadir karatay diyeti yapiyorum kizim 5.5 aylik.cok doyuyorum ve sutum hic azalmadi.kiyafetle 74.7 le basladim 73.3 um

Merhaba bende 1 haftadir karatay diyeti yapiyorum kizim 5.5 aylik.cok doyuyorum ve sutum hic azalmadi.kiyafetle 74.7 le basladim 73.3 um
Masallah gayet guzel vermissiniz ben tam olarak bilmiyorum karatay diyetini neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz

Un ve seker yok 2 veya3 ogun doyana kadar yiyorum
Kahvltida 2 yumurta10 -15zeytin
3 kuru kayisi kaymak
1cay bardagi findik fistik ceviz avuc ici buyuklugunde peynir ve sutlu kahve iciyorum yumurta bol zeytinyagli veya tereyagli olacak aksam ne pistiyse doyana kadar yiyoruz corbalar unsuz olacak yaninda yogurt 1 avuc kuruyemis gunu kapatiyoruz.diyet bolumunde daha ayrintili yaziyo takip edebilirsin .karatay diyeti deneyimlerinizde sohbette ediyoruz.

Günaydın kızlar tartım olacak mı bugün

Boy 1.60
Kilo 74 .5
1 yasinda bebegim var bende katilmak istiyorum 4 gundur 45 dk yuruyus yapiyorum ve sadece unlu ve sekerli gidalari tuketmiyorum nasil size bildirim yolliyacaz bilgilendirirmisiniz daha once boyle bi gruba katilmamistim

Menü paylaşmıyorsam kalori almada coşmuşum demektir. Tombul olmayı kabullensem mi acaba. Daha mutlu olup bir şey yediğimde vicdan azabı çekmez miyim o zaman? Kafamda deli sorular

Menü paylaşmıyorsam kalori almada coşmuşum demektir. Tombul olmayı kabullensem mi acaba. Daha mutlu olup bir şey yediğimde vicdan azabı çekmez miyim o zaman? Kafamda deli sorular

Hahaha vallah bugun bende ayni seyi dusundum aman bosver kendini boyle kabulen dedim sonra hayir hayir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…