Bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsunMenü zamanı :)
Sabah 2 haşlanmış yumurta ince dilim helva 1 dilim ekmek
Akşam 3 ızgara köfte salata
İnan yemek yiyecek vakit bulamıyorum benim sıpalar yaramazlıkta level atladılar maşallah. Bir de kardeş kıskançlığı var bebeği yedirirken abisi tutturuyor bana da sen yedir diye. Uykusuz geceler çıkamayan köpek dişleri cabası. Yavrularım iyi ki varlar şükürler olsun :)Bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsun
Ay birimde azı dişleri yerleşiyor ikisi birde belli zor yaa iki yaşına kadar çekeceğiz dişlerden bizde birtane senin iki olunca normal Allah annelere sabır bebeklerinede sağlık versin inşallahİnan yemek yiyecek vakit bulamıyorum benim sıpalar yaramazlıkta level atladılar maşallah. Bir de kardeş kıskançlığı var bebeği . Uykusuz geceler çıkamayan köpek dişleri cabası. Yavrularım iyi ki varlar şükürler olsun :)
Masallah gayet guzel vermissiniz ben tam olarak bilmiyorum karatay diyetini neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuzMerhaba bende 1 haftadir karatay diyeti yapiyorum kizim 5.5 aylik.cok doyuyorum ve sutum hic azalmadi.kiyafetle 74.7 le basladim 73.3 um
Yıl başından sonra toparlanır mıyız acaba? Nolur düzelelimGünaydın kızlar tartım olacak mı bugün
Menü paylaşmıyorsam kalori almada coşmuşum demektir. Tombul olmayı kabullensem mi acaba. Daha mutlu olup bir şey yediğimde vicdan azabı çekmez miyim o zaman? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?