Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılBizim kız hastaydı geçe hiç uyumadım nerdeyse ha bire kustu
Sabah
3 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 tk bal tereyağ cay
Çok geçmiş olsun. Hoşgeldin ayrıca. Kaptansız gemi yürümüyor. On kiloya Allah derim :)İyi geceler Kızlar çok özür dilerim habersiz bıraktığım için zaman zaman hepimizin geçtiği süreçlerden geçtim kızımın hormon testlerinden bahsetmiştim 2 kere daha tekrarladık ve sınırda çıktı yani bundüreçtr aman bende tombul olayım Napayım artık sıkılmıştım şunu yedim bunı Yesim demeye ama anladım ki aslında tamda çocuklarıma yetmek için sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerek ben öğrenemezsem onlara da öğretemem
Deyim yerindeyse batırdım bu zaman zarfında ama yeni bir yıl demek yeni hayaller yeni umutlar yani hedefler demek mideme bir çöplükmüş gibi davranmak beni çok üzüyo tabiki asla yemiyorum diyemiyorum ama şunu anladım ben yemek yemekten değil diyeti düşünmemekten zevk alıyorum o yüzden düşünce yapımı değiştirmeye karar verdim diyet değil gerçek anlamda sağlıklı beslenme yulaf ezmesi dışında tüm paketli gıdalara savaş açtım eve sokmamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum
Varmışınız Kızlar önümüzde 6 ay var ve yaza en aZından 10 kg eksik girmek istiyorum yani 1 damacana dolusu su ağırlığını atmak istiyorum
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin geçmişi okuyamadım henüz listeden hiç haberim YÖK yeni gelen arkadaşlarımız vardır illaki ama kaptanınız döndü 2018 bizlerin senesi olacak inşallah
Eki Görüntüle 2075710
Sıralama;
1.tango; 1,468
2.guziss35; %1,107
3.Riviere12;%0,318
Eki Görüntüle 2040666
Eki Görüntüle 2044518
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Merhabalar hoşgeldin bebeğin kaç aylıktı ve emziriyormuzun grup kararı ile 3 Aydan küçük bebeği olanlara diyet önermiyoruzMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum mumkun mudur acaba?
Sanada canım çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım bişey mi dokundu acaba midesini de üşütmüş olabilir
babası hastaydı ondan geçti gecede ateşlendi şimdi daha iyi bakalım bu gece nasıl geçecek sağolasınızÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Genelde öyle yapıyordukBide bisey sorucam aksam hepsini toplu yazsakta oluyomu? Yediklerimizn listesini
Tamam oyle yaparm ozaman :))Genelde öyle yapıyorduk
İstediğin gibi yapabilirsin canım ilk başlarda öğün öğün yaZman motive etmesi açısından daha iyi ama istersen akşamları toplu da yapabilirsinBide bisey sorucam aksam hepsini toplu yazsakta oluyomu? Yediklerimizn listesini
InşaAllah bakalm burasi beni motive etti kurtulmak istiyorum artk fazlalardanİstediğin gibi yapabilirsin canım ilk başlarda öğün öğün yaZman motive etmesi açısından daha iyi ama istersen akşamları toplu da yapabilirsin
Bebeğin 4 aylıkktı sanırım sütünü takip et öğünlerinde azalma varsa azalırsa biraz artırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?