Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun. Hoşgeldin ayrıca. Kaptansız gemi yürümüyor. On kiloya Allah derim :)

Günaydınlar yoğun bir iş gününden niyetliyim yine gece sporunu taptım rahat uyudum lapa yedim sahurda iftara da dünden kalan yemeklerim var kafam rahat aslında diyette en önemli şey galiba ne yiycem ben şimdi demeden önce kafamızda o gün için menü oluşturmak o zaman kafa rahat ne yiyceğini biliyorsun bu sistemi yürütebilirsem çok iyi olacak

pentagram42 canım hoşgeldin en güzelini yaparsın öndersiz olmuyor buralar zaten iyi kigeldin

İnşallah hep beraber on kilo veriririz istediğimiz noktaya geliriz
Sabah kahvaltısı
5 zeytin 3 dilim ekmek balı tereyağlı domates salatalık 1 dilim peynir

Merhaba kizlar bende araniza katilmaya karar verdim. Onceden baskulum yoktu dun aldik o yuzden katilamamstm bebegim 4 aylik.

Yaş= 20
Boy= 1.71
Kilo= 85.6 (aç karnına)

1.Hedef= 70
2.Hedef= 65

Sabah kahvaltisi= 1 simit 1 yemek kasigi surme beyaz peynir 1 cay kaşığı bal

Bide bisey sorucam aksam hepsini toplu yazsakta oluyomu? Yediklerimizn listesini

Sabah 1 simit 1 kasik surme peynir 1 cay kaşig bal

Ara 1 muz

Aksam 1 porsiyon kuru fasulye 3 kasik pirinc pilavi 1 dolu tabak az yagli az tuzlu salata

3. Lt su

İyi akşamlar.
Sabah 1 kase yulaf ezmesi 4 zeytin
Öğlen haşlanmış tavuk göğsü ve kereviz yarım tabak kıymalı makarna
Akşam 5 lahana sarması 1 kase yoğurt
Aralarda alabildiğine açık şekersiz çay içtim bugün.

Bende menümü vereyim
Sahur 00:30 da yulaf lapası (1 su bardağı yarım yağlı süt+3 yemek kaşığı yulaf 1 tk kakao 1 tk bal üstüne Hindistan cevizi ve yarım muz bol su +elma kürü
İftar saat17:20 1 hurma 1 bardak su
Yarım saat sonra 1 kepçe mercimek çorba dünden kalma fırında patlıcan kebabından 3 köfte 3 patlıcan yanında bol salata yoğurt
Ara orta kahve
Birazdan da kefir içicem belki 1 tane de cennet hurması yerim
Yarın niyetlenemem sanırım görev var evde lorum var sabah yumurta haşlayıp lorlanyerim
Birazdan spor yapıcam yine Leslie yaparım herhalde

Bide bisey sorucam aksam hepsini toplu yazsakta oluyomu? Yediklerimizn listesini
İstediğin gibi yapabilirsin canım ilk başlarda öğün öğün yaZman motive etmesi açısından daha iyi ama istersen akşamları toplu da yapabilirsin
Bebeğin 4 aylıkktı sanırım sütünü takip et öğünlerinde azalma varsa azalırsa biraz artırırsın

InşaAllah bakalm burasi beni motive etti kurtulmak istiyorum artk fazlalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…