bence kabullenmeyelim yılbaşından sonra toparlanıp baştan başlayalımYıl başından sonra toparlanır mıyız acaba? Nolur düzelelim
Öyle de olmuyor böyle de :)Hahaha vallah bugun bende ayni seyi dusundum aman bosver kendini boyle kabulen dedim sonra hayir hayir :)
Yılbaşında izinli miyiz :)))bence kabullenmeyelim yılbaşından sonra toparlanıp baştan başlayalımbenim kendimi aşmam lazım
Yok izinli değiliz yani küçük bir teneffüs gibi düşünYılbaşında izinli miyiz :)))
Kilo da yapıyor diye biliyorum gerçi ben sütüm olsun diye yatmadan önce tulum peynirli gözleme yemiş insanım :))Arkadaslar diyet yaparken kuru incir inanilmaz sut yapıyor tavsiye ederim
Kilo da yapıyor diye biliyorum gerçi ben sütüm olsun diye yatmadan önce tulum peynirli gözleme yemiş insanım :))
diyet gercekten sutu azaltiyor dusuk kalorili diyet yapmazsan tabiki olurKizlar merhaba benim 4 aylik bi bebeğim var, artik diyete baslayabilirmyim sizce?
Güncel kilom 88
Hedef 70
Nasil basaricam hic bilmiyorumdiyet gercekten sutu azaltiyor dusuk kalorili diyet yapmazsan tabiki olur
Geçmiş olsun canım bişey mi dokundu acaba midesini de üşütmüş olabilirBizim kız hastaydı geçe hiç uyumadım nerdeyse ha bire kustu
Sabah
3 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 tk bal tereyağ cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?