Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar merhaba benim 4 aylik bi bebeğim var, artik diyete baslayabilirmyim sizce?

Güncel kilom 88
Hedef 70

"Akşam 1 tabak yayla çorbası haşlanmış tavuk göğsü salata yatmadan önce yarım yağlı süt." desem tabi ki yalan olur
MUTLU SENELER

Huzurlu sağlıklı senelere

Diyet için yeni bir yıldan daha iyi milat olmaz.
Sabah kıymalı yumurta salatalık domates 5 zeytin
Öğlen 1 kase müsli 2 mandalina 1 cezerye
Akşam haşlanmış tavuk göğsü ve kereviz, 1 kase yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
4-5kestane
ananas çayı

İyi akşamlar
Sabah
5 zeytin 1 dilim beyaz peynir 2 dilim ekmek 1 tk bal ve tereyağı
Papatya çayı
Akşam
Fırında tavuk bir but 3 dilim patates bir kase yayla çorbası 1 dilim ekmek

Bizim kız hastaydı geçe hiç uyumadım nerdeyse ha bire kustu
Sabah
3 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 tk bal tereyağ cay

İyi geceler Kızlar çok özür dilerim habersiz bıraktığım için zaman zaman hepimizin geçtiği süreçlerden geçtim kızımın hormon testlerinden bahsetmiştim 2 kere daha tekrarladık ve sınırda çıktı yani bundüreçtr aman bende tombul olayım Napayım artık sıkılmıştım şunu yedim bunı Yesim demeye ama anladım ki aslında tamda çocuklarıma yetmek için sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerek ben öğrenemezsem onlara da öğretemem
Deyim yerindeyse batırdım bu zaman zarfında ama yeni bir yıl demek yeni hayaller yeni umutlar yani hedefler demek mideme bir çöplükmüş gibi davranmak beni çok üzüyo tabiki asla yemiyorum diyemiyorum ama şunu anladım ben yemek yemekten değil diyeti düşünmemekten zevk alıyorum o yüzden düşünce yapımı değiştirmeye karar verdim diyet değil gerçek anlamda sağlıklı beslenme yulaf ezmesi dışında tüm paketli gıdalara savaş açtım eve sokmamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum
Varmışınız Kızlar önümüzde 6 ay var ve yaza en aZından 10 kg eksik girmek istiyorum yani 1 damacana dolusu su ağırlığını atmak istiyorum
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin geçmişi okuyamadım henüz listeden hiç haberim YÖK yeni gelen arkadaşlarımız vardır illaki ama kaptanınız döndü 2018 bizlerin senesi olacak inşallah

Ben bir süredir borç oruçlarımı tutuyorum geçen hafta ara verdim regl arası bugün tekrar başladım 2018 in ilk Menüsü gelsin bakalım aldığım kararlardan biri de bu bu sayfa da çok emeğimiz var bırakmayacağım ve her gün menü paylaşımı yapıcam
Sahur yulaf lapası saat 00:00 da yenildi (1 su bardağı yarım yağlı süt 3 yemek kaşığı yulaf esmesi 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 tk bal üzerine yarım muz) bolca su
İftar saat 17:20 1 hurma ve su ile açıldı yarım saat sonra 1 kepçe mercimek çorba 1 porsiyon fırında patlıcan kebabı 3 köfte 3 patlıcan parçası +yoğurtlu kereviz +haşlanmış karnabahar ve brokoli
Ara şade kahve yanında 1 hurma
Şimdide kaynattığım elma kürünü içiyorum
Spor dün itibari ile Leslie 3 mil e başlanıldı 45 dk Leslie 15 dk yer hareketleri
Şimdi de 3 mil Leslie yapıcam
Spor salonuna ara versin ara tatilde Ankara ya gidicem dönüşte tekrar yazılmayı düşğnüyorum o zamana kadar evde Leslie zumba artık ne yaparsam kar

Liste konusunu da cuma günü bildirimler sonrasında bayağı bi geçmiş yapıp izinlileri tespit etmem lazım yeni gelen ve aktif olan arkadaşları eklerim hadi bakalım spor zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…