Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım.Nasıl motive olacağımı hangi diyiti yapacağımı bilemiyorum.kafamda gidip geliyor düşünceler. Karatay mı yapsam dukan mı.zamanım da olmuyor ayrı yemek yapmaya.canım çeker sütüm çeker psikolojisi halen devam ediyor bende.

Evet canım hakketen zor.. 64.den sonra şimdi 70den vermeye çalışmak.. önceden olsa hemen giderdi şimdi direniyor kilolar..
Veririz inşallah ya naapalım

Canım ya çok erken başlamışsın yani sadece dikkat etseydin şimdi.. bol su içip ekmeği tatlıyı azaltıp falan yani.. çünkü bebeğin süte ihtiyacı var.. zaten emzirdiğimiz sürede daha kolay bitkin düşüyoruz daha çok gıdaya ihtiyaç duyuyoruz..

Canım ben ikizler için zor demiştim ikinci çocuk olunca herşeyi baştan yaşıyorsun kilolar gider bi şekilde Sen ne güzel bi seferde hallediyorsun
Bu arada haklısınız galiba öğünleri artıracam çünkü diyet psikolojisinden çıkınca cozutuyorum ben gruptan çıkmadan sadece kilomu koruyacağım her hafta 200 gr versem kardır

Eşim tatlı yerken 1 çatal alıyorum sadece sütüm çeker diye. Onun dışında sağlıklı besleniyorum tam buğday ekmeği her sabah yumurta az ve sık yiyorum

Eşim tatlı yerken 1 çatal alıyorum sadece sütüm çeker diye. Onun dışında sağlıklı besleniyorum tam buğday ekmeği her sabah yumurta az ve sık yiyorum
Seni tebrik ederim canım.ben bir ara diyet ve hareketle 102 kilodan 86 kiloya inmiştum , şimdilik hedefim 5 kilo bu kadarı bile beni motive edecektir eminim.
Tansiyon hipotroidi sırunlarım var.kıntrole di gitmedim uzun süredir.

Kızlar öğünlerim kayıyor hep şöyleki kahvaltı 11de ara 2 de öğle yemeği 3buçukta akşam yemeği eşim gelince 6 gibi falan.. dikkat ediyorum yediklerime ama böyle olunca sanki diyetteymişim gibi hissedemiyorum malum benim zıpırlar yemek saati falan dinlemiyor böyle verebilirmiyim acaba nasıl olcak bilemedim

Canım ilk bebeklerim tek bebek nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden bana normal geliyor birde gurbetteyim onlar bana yoldaş oluyor elbetteki daha küçük olduklarından sürekli gözüm üstleinde olmak zorunda.. bencede gruptan çıkmadan hemde yediklerini paylaşarak dikkat ederek ama iyicede kısmayarak verebilirsin.. 100 gr bile olsa kar kardır

Merhabalar uyarılarınızı dikkate alarak akşam yemeğinde balık yedim bol salata ile tek sorun ekmek ekmeksiz balık yiyemiyorum mecburen ekmekle yedim üstüne de 1 parça helva 3 tane mercimek köftesi bide bakalım süt durumu ne olacak bildiririm kızlar öğlen işyerinde kurufasülye yoğurt yedim
Saat üç gibi yarım kivi yarım muz
Sabah 2 dişim tahıllı ekmekle 2 ince dilim kaşarlı tost yeşillik
Saat 10 gibi Türk kahvesi
Menüyü tersten yazdım ama bugün böyle oldu

212 tost+25kahve+267 kuru+99yoğurt+46yr kivi+73yr muz+117mercimek köfteleri+300 balık+90salata+80ekmek+197helva=1506 cal
pentagram42 bugün emziran anneye göre iyi hatta az bile yemişsin canım.ben cal hesabını seviyorum. Ne yediğimi daha iyi anlıyorum.Benim kızım 8 aylık süt azalacak korkusuyla 1800 cal almaya çalışıyorum günde.

Süpersin bide uğraşmışsın o kadar bende deniyeyim hemen indireyim bi kalori programı zaten hemen etkisini gösterdi yediklerim as yiyormuşum hakkaten bide sporda yapıyorum sanırım Regl olmadan gitmeyecek kilolar bari sütüm azalmasın

seni çok iyi anlıyorum evdeyken bende öyleydim işe başlayınca saatler düzene bindi zor biliyorum ama (malum gece uyanıyoruz emzirmeye) sabah en geç 9 da kahvaltı yapmak gerekiyor metabolizma hızından dolayı sabah erken kahvaltı yapmak daha verimli kullanmamızı sağlıyormuş diyetisyen öyle demişti öğünler arasında en az 2,5 saat olmalıymış tabi uzman değilim sadece bana söylenenler bunlar

Ben çok hesapladığım için artık çoğunun kalorisini ezberledim canım. Sütü çok önemsiyorum . Bugün bir akrabamızın kızı söylüyordu. Kızı bir yaşında 6 aylıkken süt tamamen kesilmiş. üzüldüm bebiş adına

Stres yapınca da azalıyor sanırım hani niye azaldı diye üzülüyorum ya o bile etkiliyor sanırım bende moral veriyorum kendime hiçbişey yavrumun rızkından daha önemli diil ama sağlıklı beslenmek paha biçilemez iyiki bulmuşum burayı

kızlar benim çok ümidim yok bu haftadan ne yazıkki. inş zayıflamış çıkarım yarın

kızlar benim çok ümidim yok bu haftadan ne yazıkki. inş zayıflamış çıkarım yarın
Al benden de okadar iyice demoralizE oldum. 1 ayda 2 kilo bile veremedim toplamda. Ama kac kilo aldim verdim kim bilir. Sadece verseydik hepsini ah be guzel olurdu yaa. Spor hic yok zaten noldu bana bilmiyrm

Valla önce iyi gibiydi ama sonra bende cozuttum bu hafta.Eşim izinli evde hergün gezerken yemediğimiz kalmadı

Bende daha yeni evime geçtim. 3.5 yaşında vE 1 aylık bebekle düzeni daha kuramadım sürekli peşlerindeyiö fırsat bulursan da ne yersem :/

Sanırım hepimizde aynı sorun var ama ipin ucu bi kaçtımı yakalaması zor kızlar diyet olmasa bile sağlıklı beslenmeyi kendimize öğretmeliyiz yarım için benimde çok umudum yok süt azalır korkusu ile yiyorum ama saatlere be ara öğünlere dikkat ederek
Menüme gelince
Sabah tarçınlı sukahvaltı 2 dişim tam tahıllı ekmekle 2 dilim kaşar tost 1 haşlanmış yumurta salatalık domates
Ara bir diyet bisküvi şade Türk kahvesi
Öğle 80 gr et döner 4 kaşık pilav bi kepçe çorba
1 dilim portakal
Ara bir çay bardağı süt 2 hurma 5 çiğ badem
2.ara yarım simit 1 elma
Akşam 2 kepçe yayla çorbası ( dövme ile pişirilmiş)
1 porsiyon etli pırasa yemeği yoğurt
Biraz önce kızımın özel istek ile aldırdığı yaş pastadan 5 çatal kadar kaç gündür tatlı pasta yemiyorum ben yaptım siz yapmayın su az içtim gibi bugün ama telafi ederim Leslie yapıuorum hemen hemen hergün biraZdan suya da yüklenir 2,5 lt ye tamamlarım
Aman kızlar bırakmayın nolur umudum sizsiniz emzirdiğimiz için birbirimizi daha iyi anlarız
Bu arada sütüm normale bindi şükür yarına 100 cc çıktı

Bende daha yeni evime geçtim. 3.5 yaşında vE 1 aylık bebekle düzeni daha kuramadım sürekli peşlerindeyiö fırsat bulursan da ne yersem :/
Hemen hemen ayni durumdayız benim büuiyük kızım 3,5 yaşında küçük kızım 3 aylık gerçekten zor hele büyüğü o kadar ilgi istyoki sürekli onu sevdiğimi söylememi istiyo bide burda söyleyim kızlarımı çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…