- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
Benim kız tam bir ergen. Kardeşi doğduğundan beri de iyice bana düştü (ki önceden pek düşkün değildi) onu da kırmayım diye kendim perişan oldum vallahi. Eşim işten geldiği saatlerde çok yardımcı oluyor sağolsun ama gündüz herşey bende. Yine de burada oldukça bişeyden yerken aklıma grup geliyor vE çoğu zaman usulca geri bırakıyorum :) yani her şekilde işe yarışıyor burası veremesem bile almam inşallah sayenixde
Hemen hemen ayni durumdayız benim büuiyük kızım 3,5 yaşında küçük kızım 3 aylık gerçekten zor hele büyüğü o kadar ilgi istyoki sürekli onu sevdiğimi söylememi istiyo bide burda söyleyim kızlarımı çok seviyorum
Resmen bizi anlatmışsınBenim kız tam bir ergen. Kardeşi doğduğundan beri de iyice bana düştü (ki önceden pek düşkün değildi) onu da kırmayım diye kendim perişan oldum vallahi. Eşim işten geldiği saatlerde çok yardımcı oluyor sağolsun ama gündüz herşey bende. Yine de burada oldukça bişeyden yerken aklıma grup geliyor vE çoğu zaman usulca geri bırakıyorum :) yani her şekilde işe yarışıyor burası veremesem bile almam inşallah sayenixde
Hoş geldin canımKızlarrr ilte bana en uygun topik bu sanırım .emziren bir anneyim bende .beni de alır mısınız grubunuza :)
2.5 saat arayla yesem saatlere uyamıyorum bari böyle dikkat edeyim sağol canım bilgi içinseni çok iyi anlıyorum evdeyken bende öyleydim işe başlayınca saatler düzene bindi zor biliyorum ama (malum gece uyanıyoruz emzirmeye) sabah en geç 9 da kahvaltı yapmak gerekiyor metabolizma hızından dolayı sabah erken kahvaltı yapmak daha verimli kullanmamızı sağlıyormuş diyetisyen öyle demişti öğünler arasında en az 2,5 saat olmalıymış tabi uzman değilim sadece bana söylenenler bunlar
Hoşgeldin bilgilerimiz çok yakın :) sağlıklı kilo vermeler hepimizeYaş:26 Boy:1.65 Şu anki kilom:70 1. Hedef:65 2. Hedef:58
Hoşbulduuuukk .bu Arada boyum 1.68 kilom 67.7 yaşım 29 ve 2 çocuk annesiyim .hedefim 60 kilo olmakHoş geldin canım
Hoşgeldin bilgilerimiz çok yakın :) sağlıklı kilo vermeler hepimize
Aynıyız canım bende 1.68 2 çocuk 67.3 kilo benim hedefte 58 beraber ulaşırız inşallaj :))Hoşbulduuuukk .bu Arada boyum 1.68 kilom 67.7 yaşım 29 ve 2 çocuk annesiyim .hedefim 60 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?