Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi Akşamlar kızlar bnde bu haftadan umutsuzum bide regli oldum siskin geziyorum ama yilmak yok dikkat etmeye devam

Benim kız tam bir ergen. Kardeşi doğduğundan beri de iyice bana düştü (ki önceden pek düşkün değildi) onu da kırmayım diye kendim perişan oldum vallahi. Eşim işten geldiği saatlerde çok yardımcı oluyor sağolsun ama gündüz herşey bende. Yine de burada oldukça bişeyden yerken aklıma grup geliyor vE çoğu zaman usulca geri bırakıyorum :) yani her şekilde işe yarışıyor burası veremesem bile almam inşallah sayenixde

Resmen bizi anlatmışsın Allah yardımcımız olsun hepimizin ben 2 ye kadar işteyim işte yoğun ama en aZından biraz değişiyor ortamBende aynen çok kalorili bişey yemeden önce bjnu yediğimi yazamam olamaz diyip bırakıyorum artık amacım çok kilo vermek değil almadan gram gram da olsa vermek

Selam kızlar paylaşıyorum hemen giden kilolarımı :)
Başlangıç : 70.8
Güncel : 70.1
Giden :700gr
Hedef: 66.0
2.hedef :60.0

Merhabalar :) öncelikle hepinize sağlıklı kilo vermeler hanımlaar ben de hamileliğimin başından beri KK yı dışarıdan takip ediyordum vee bu konuyu görünce dayanamadım üye oldumbu zayıflama serüveninde ben de varım :)

Günaydınlar cumanız mübarek olsun
Bugün tartı bana gülümsedi bilgilerimi vereyim hemen haftaya bu kadar gitmez muhtemelen çünkü menüleri artırdım
Geçen hafta 93,3
Bu hafta 92,1
Fark 1200 gr
İlk hedef 90
İkinci hedef 80 inşallah ama tabi uzun bi süreçte

2.5 saat arayla yesem saatlere uyamıyorum bari böyle dikkat edeyim sağol canım bilgi için

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 64.7
Fark 0.8
Bu hafta ki kilomdan cok memnunum
Bu hafta bide kacamaklarim oldu

Hoşgeldin bilgilerimiz çok yakın :) sağlıklı kilo vermeler hepimize

Hoşbuldum teşekkür ederim :) aslında ben henüz tam olarak dikkat etmeye başlamamıştım burası başlangıç olsun dedim
5 aylık bir oğlum var 58 le hamile kaldım 82 ile doğurdum. doğumdan sonra eve geldiğimde 76 idim 4 ayda o 6 kilo da gitti :) iki hafta önce işe başladım işten önce çok düzensiz besleniyordum akşama kadar bebişle yalnız olunca ve çok yaramaz bi oğluşum olunca eşim gelene kadar aç duruyordum resmen şimdi annem geldi bebişe bakmaya işe de başlayınca öğünler düzene bindi çok şükür :) genel beslenme tarzım, beyaz ekmek yemem tam buğday yada tam tahıl tatlı sevmem arada sütlü tatlı yada dondurma:) ve akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemem :) tabi bu kurallar hamileyken biraz çiğnendi ve sonuç +24 kiloyarısı gitti inşallah gerisi de gider.
Bu arada tartımın pili bitti iki haftadır tartılamıyorum ama pantolonların belleri bol geliyor inşallah kilo vermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…