Canın 9 aylık için normal zaten onuntalebine göre sende ayarlarsın
Krizin 11 ayında sabah yumurta veriyorum bir süre sonra yoğurt uyurken emiyor sonra kalkıyor sonra çorba artık ne yaparsam ondan veriyorum sonra emme ve yatma gece de muhallebi yoğurt gibi midesini rahatsız etmeyecek şeyler dem veriyorum yediği kadar zorlamıyorum
Yani öyle oluyor sabah sekiz gibi öğlen birde beş altı gibi yatmadan öncede ben sürekli meneye alışmadın diye uyku öncesi emsin diye böyle yapıyorum uyanıkken hemen meme vermiyorum ağzına bir düzeni olsun diye tabii bu kendimce yaptığım birşey canımTsk ederim cvbin icin
Ozaman ortalama gunde 3 defa mi emziriyosun
Eline sağlık liste olunca insan daha motive oluyor birde sen gidince iyice sessizleşiyor buralar evet ramazan bayramına kadar 10 kilo şart hava güzelse kesinlikle yürü canımliste tamamdır kızlar bundan sonra bi aksilik olmazsa en geç cumartesi yapıcam listeyi ona göre yapalım bildirimleri zaten bu hafta çok az kişi bildirim vermiş ben yinede herkesi tebrik ederim özellikle her şartta grubu bırakmayan arkadaşlarım iyki varsınız
menüme gelince toparlanma sürecindeyim benim artık 10 kg vermm şart
sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 ince dilim salam yeşillikle sandivich
ara 1 ceviz 1 hurma
öğle 4 kaşık kuru fasülye 2 kaşık pilav
ara 2 kare bitter
akşam 2 kepçe mercimek çorba 2 tavuk incik salata
akşam ara çeyrek muz 1 su bardağı kefir
bu arada bifite tekrar yazıldım hatta akşam seansına yetişip 1 saat zumba yaptım yarın da bifit günüm elimden geldiğince hergün gitmeye çalışıcam
bu arada suyu da ihmal ediyormuşum bugün 2,5 litre içildi
İnsan evinde olmayıncadüzen bozuluyor bn suyu bile unutuyorum ki su az içince daha çok yemek yiyorumSelam kızlar İstanbul'dayım diyet falan kalmadı konsantre olamıyorum hafta sonu eve dönünce süper bi başlangıç yapıcam inş
Kendi menümü yazmaya korktum canım benim iştahın mı yok aman dikkat et halsiz düşme bu arada grubu bırakmaya niyetim YÖK benim için çok kıymetli burası kzım hastalandı onunla ilgileniyorum sabah doktora gidicez spor yalan oldu ama yarına iyi olursa akşam yine zumba varSabah
1 haşlanmış yumurta 1 yk lor 3 zeytin yeşillik
Üç gibi yarım pide yedim
Akşam bir kase yoğurt yedim sadece
2,5 lt su
Ya başla yerde bende yapamıyorum yapanlarda helal olsun şapka çıkarıyorum eve geçince düzenin oturur yineSelam kızlar İstanbul'dayım diyet falan kalmadı konsantre olamıyorum hafta sonu eve dönünce süper bi başlangıç yapıcam inş
Ya başla yerde bende yapamıyorum yapanlarda helal olsun şapka çıkarıyorum eve geçince düzenin oturur yine[/QUOTE
Kesinlikle katılıyorum canım olmuyo sabah düzenli oluyorsa öğleden sonra bozuluyor pazar günü evimdeyim inş hemen düzeni kurmam lazım yoksa vrrdıkletımde gerı gelicek
Dün için biraz öyle oldu kv bizdelerdi gittiler ev boşaldı yaaa tuhaf oldumKendi menümü yazmaya korktum canım benim iştahın mı yok aman dikkat et halsiz düşme bu arada grubu bırakmaya niyetim YÖK benim için çok kıymetli burası kzım hastalandı onunla ilgileniyorum sabah doktora gidicez spor yalan oldu ama yarına iyi olursa akşam yine zumba var
Yarın başlaya bilirsin en azından kendin için bir adım sonrası gelir yeter ki başlaslm kızlar. hala 83 teyim . hala başlayamadım. tamamen kendi sorumsuzluğumdan. inşallah başlıycam artık. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?