Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tsk ederim cvbin icin
Ozaman ortalama gunde 3 defa mi emziriyosun

Kahvalti
1.5 tb ekmegi
2 yumurta
Mozzarella peynir

Ogle
Bir parca tavuk ve azcik sebze

Ara 4 petibor biskuvi :/ 2 minik cikolata

Ara 2 kuru incir

Ogle saglam yemedigim icin cok aciktim sacma sapan beslendim
Aksama yaprak sarma az yemeye bakicam

Tsk ederim cvbin icin
Ozaman ortalama gunde 3 defa mi emziriyosun
Yani öyle oluyor sabah sekiz gibi öğlen birde beş altı gibi yatmadan öncede ben sürekli meneye alışmadın diye uyku öncesi emsin diye böyle yapıyorum uyanıkken hemen meme vermiyorum ağzına bir düzeni olsun diye tabii bu kendimce yaptığım birşey canım

Sabah
4 zeytin 1 yok lor 2 tel örgü yeşillik domates salatalık

Öğlen bire ilin ekmek yoğurt bir kase
Ara 1 Türk kahvesi
Akşam ç1 kase balık çorbası beğendiki et Yedim bugün eşimin doğum günü yarın bende şeker diyetine başlıyorum inşallah

liste tamamdır kızlar bundan sonra bi aksilik olmazsa en geç cumartesi yapıcam listeyi ona göre yapalım bildirimleri zaten bu hafta çok az kişi bildirim vermiş ben yinede herkesi tebrik ederim özellikle her şartta grubu bırakmayan arkadaşlarım iyki varsınız
menüme gelince toparlanma sürecindeyim benim artık 10 kg vermm şart
sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 ince dilim salam yeşillikle sandivich
ara 1 ceviz 1 hurma
öğle 4 kaşık kuru fasülye 2 kaşık pilav
ara 2 kare bitter
akşam 2 kepçe mercimek çorba 2 tavuk incik salata
akşam ara çeyrek muz 1 su bardağı kefir
bu arada bifite tekrar yazıldım hatta akşam seansına yetişip 1 saat zumba yaptım yarın da bifit günüm elimden geldiğince hergün gitmeye çalışıcam
bu arada suyu da ihmal ediyormuşum bugün 2,5 litre içildi

Kizlar günaydın bildirim yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum.Dünkü menümü paylasayim.
Kahvalti 1 haslanmais yumurta dil peyniri bir iki lokma ekmek 1 zeytin(ise gec kaliyorum diye bu kadar oldu)
Ara sekersiz bitki cayi
Ogle 2 kepce mercimek corbasi
6 kasik firinda patatesli kofte
Ara 2 tane ev yapimi kurabiye
Aksam 4 kasik mantarli bulgur pilavi yogurt 3 kasik, etli nohut 6 kasik
Ara türk kahveai orta

merhabalar Kızlar göreve gittim geldim suyumu içiyorum sizlere bi selam vereyim dedim havalar çok güzel spora başladım ama tam dışarda yürümelik

Selam kızlar İstanbul'dayım diyet falan kalmadı konsantre olamıyorum hafta sonu eve dönünce süper bi başlangıç yapıcam inş

Eline sağlık liste olunca insan daha motive oluyor birde sen gidince iyice sessizleşiyor buralar evet ramazan bayramına kadar 10 kilo şart hava güzelse kesinlikle yürü canım

Selam kızlar İstanbul'dayım diyet falan kalmadı konsantre olamıyorum hafta sonu eve dönünce süper bi başlangıç yapıcam inş
İnsan evinde olmayıncadüzen bozuluyor bn suyu bile unutuyorum ki su az içince daha çok yemek yiyorum

Kahvalti
2 dilim tb ekmegi
1.5 yumurta
Recel

Ogle
Yarim kase yogurt
12 minik yaprak sarma

Ben tum gun iyi gidiyorum noluyosa gece oluyo cikolatalar biskuviler hep can skkntisindan :/

Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 yk lor 3 zeytin yeşillik

Üç gibi yarım pide yedim

Akşam bir kase yoğurt yedim sadece

2,5 lt su

Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 yk lor 3 zeytin yeşillik

Üç gibi yarım pide yedim

Akşam bir kase yoğurt yedim sadece

2,5 lt su
Kendi menümü yazmaya korktum canım benim iştahın mı yok aman dikkat et halsiz düşme bu arada grubu bırakmaya niyetim YÖK benim için çok kıymetli burası kzım hastalandı onunla ilgileniyorum sabah doktora gidicez spor yalan oldu ama yarına iyi olursa akşam yine zumba var

Menüme gelince
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir bir parça omlet 4 zeytin
Ara sade kahve 2 hurma 1 ceviz
Öğle tavuk sote 2 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe domates çorba
Ara 1 kare bitter
Akşam 1 kepçe mercimek çorba 1 tabak pırasa yemeği yarım porsiyon ıspanak kavurması salata
Şimdide 1 su bardağı kefirle yarım salatalık

Dün için biraz öyle oldu kv bizdelerdi gittiler ev boşaldı yaaa tuhaf oldum

Bende başlamam lazım su jilliandan yapacm bugün inşallah

slm kızlar. hala 83 teyim . hala başlayamadım. tamamen kendi sorumsuzluğumdan. inşallah başlıycam artık. Allah yardımcımız olsun.

Kahvaltim
Patatesli yumurta (1 patates ve 1yumurtayla)

Ogle
2 parcz tavuk

Ara bir minik cikolata

Aksam
1 kase kisir
2 kase yogurtlu corba

1 minik cikolata ve 4 badem

Bugun az yedim ama genelikle sagliksiz seyler

slm kızlar. hala 83 teyim . hala başlayamadım. tamamen kendi sorumsuzluğumdan. inşallah başlıycam artık. Allah yardımcımız olsun.
Yarın başlaya bilirsin en azından kendin için bir adım sonrası gelir yeter ki başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…