canım kendine hükmetmene bayılıyorum bence öyle kötü birşey yok cipsler pastalar hazır gıdalar yok evde olması bir derece mahsum benceKahvaltim
Patatesli yumurta (1 patates ve 1yumurtayla)
Ogle
2 parcz tavuk
Ara bir minik cikolata
Aksam
1 kase kisir
2 kase yogurtlu corba
1 minik cikolata ve 4 badem
Bugun az yedim ama genelikle sagliksiz seyler
Cnm emzirsen bile maalesef çok geldi banaSabah 1 haşlanmış yumurta 2 yk lor yeşillik
Ara 3 hurma 1 dilim Mısır ekmeği
Akşam
1 kase yayla çorbası ve bol salata
Çayın yanında bir dilim börek 6 tane karalahana sarması yedim
2,5 lt su ve 30 saat spor yaptım bugün
Havalar düzelmeye başlasın kızımı alıp başlayacam yürüyüşe
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 yk lor yeşillik
Ara 3 hurma 1 dilim Mısır ekmeği
Akşam
1 kase yayla çorbası ve bol salata
Çayın yanında bir dilim börek 6 tane karalahana sarması yedim
2,5 lt su ve 30 saat spor yaptım bugün
Havalar düzelmeye başlasın kızımı alıp başlayacam yürüyüşe
Günaydınlar dün kızımı hastaneye götürdüm buhar veriyoruz daha iyi şimdi ödem topladı vücudum mens öncesi yarın artı çıkıcam gibi geliyo çok şişim çünkü dün 1 saat zumba yarım saat te bifit yaptım tartı araştırıyorum hepsi aynı diyorlar Farklı sonuçlar verebiliyormuş şimdilik doğru tartıyo gibi
Nasıl yapmalıyım pekiCnm emzirsen bile maalesef çok geldi bana
Doğru diyorsun hep aynı belki o yüzden veremiyorumKarbonhidrat dolu burası
Bence börek ekmek pirinç şeker hepsini aynı gün yeme
Çok geçmiş oldun nerde hastalandı böyle onlar hastayken düzen kalmıyor hemen iyileşir inşallahGünaydınlar dün kızımı hastaneye götürdüm buhar veriyoruz daha iyi şimdi ödem topladı vücudum mens öncesi yarın artı çıkıcam gibi geliyo çok şişim çünkü dün 1 saat zumba yarım saat te bifit yaptım tartı araştırıyorum hepsi aynı diyorlar Farklı sonuçlar verebiliyormuş şimdilik doğru tartıyo gibi
Cnm börek falan süt yapmaz öncelikle onları bırakmalısın..mısır ekmeği de yanlış.. onun yerine tam buğday yesen daha iyi olur.. sarmalar da pirinçlidir diye düşünüyorum .. zayıflama aşamasında pirinç pek iyi bir seçim değil cnm.. bide şöle dikkat edersen sabah azşa başlayıp akşama doğru arttırmışsın.. tam tersi olsa ..sağlam bi kahvaltı.. akşam yemeğinden sonra da bişi yemesen ve son olarak bol suNasıl yapmalıyım peki
Doğru diyorsun hep aynı belki o yüzden veremiyorum
Ben çok memnunum gerçekten hem sadece bayanlar olması rahatlatıyor hem her saat spor imkanı var hangisi denk gelirseGeçmiş olsun.
Bende bfit istiyorum ama evime yakın yok
Sağol canım benim geçen hafta ablası hastaydı ona da okuldan bulaşıyor hep böyle döngüÇok geçmiş oldun nerde hastalandı böyle onlar hastayken düzen kalmıyor hemen iyileşir inşallah
Farklı kişilerle dene tartıyı birde
Cnm arada sırada buraya uğrayıp mesajları okuyorum.. bende emziren bi anneyim çünküzezeozge bu arada kendine haksızlık etme sende güzel kilo verdin sonuçta emziriyorsun motiven kesinlikle düşmesin düzenli giriş bildirim veren sayılı arkadaşlarımızdansın arkadaşların uyarılarını dikkate alıp kendine yeni bir program yapmaya ne dersin
Est.olur mu hiç hepimizin bilgiye ihtiyacı var memnnn bile oluyoruz önemseniyoruz demekki ne güzel hepimizin ortak çabası sağlıklı beslenmek ilerde çocuklarımızla daha keyifli zaman geçirebilmek kilolar bunun önündeki en büyük engel her zaman bekleriz sohbetimize Bilgi alışverişi her zaman iyidirCnm arada sırada buraya uğrayıp mesajları okuyorum.. bende emziren bi anneyim çünkübakarken son sayfada arkadaşın menüsünğ görünce yorum yapıp yardımcı olmak istedim.. kimseyi kırmamışımdır inş ♡♡♡
Evet suyu elimden geldiğince içiyorum belki sabahı dediğin gibi sağlam yapmadığım için akşam daha çok açıkıyorum Mısır ekmeğini kendim yapmıştım dışardan değil kendim ekmek yememeye çalışıyorum elimden geldiğince galiba en önemlisi kahvaltıyı sağlam yapmak beni. Eksiğim bu galibaCnm börek falan süt yapmaz öncelikle onları bırakmalısın..mısır ekmeği de yanlış.. onun yerine tam buğday yesen daha iyi olur.. sarmalar da pirinçlidir diye düşünüyorum .. zayıflama aşamasında pirinç pek iyi bir seçim değil cnm.. bide şöle dikkat edersen sabah azşa başlayıp akşama doğru arttırmışsın.. tam tersi olsa ..sağlam bi kahvaltı.. akşam yemeğinden sonra da bişi yemesen ve son olarak bol su
yok est. Yaaa böyle böyle öğreneceğiz sende gel katıl aramıza böyle uyarılara ihtiyaçımız varCnm arada sırada buraya uğrayıp mesajları okuyorum.. bende emziren bi anneyim çünkübakarken son sayfada arkadaşın menüsünğ görünce yorum yapıp yardımcı olmak istedim.. kimseyi kırmamışımdır inş ♡♡♡
Galiba öyle olacak haftaya Pazartesi yeni bir düzenleme yapıp ona göre program yapmam lazımzezeozge bu arada kendine haksızlık etme sende güzel kilo verdin sonuçta emziriyorsun motiven kesinlikle düşmesin düzenli giriş bildirim veren sayılı arkadaşlarımızdansın arkadaşların uyarılarını dikkate alıp kendine yeni bir program yapmaya ne dersin
Ben çok memnunum gerçekten hem sadece bayanlar olması rahatlatıyor hem her saat spor imkanı var hangisi denk gelirse
Evet suyu elimden geldiğince içiyorum belki sabahı dediğin gibi sağlam yapmadığım için akşam daha çok açıkıyorum Mısır ekmeğini kendim yapmıştım dışardan değil kendim ekmek yememeye çalışıyorum elimden geldiğince galiba en önemlisi kahvaltıyı sağlam yapmak beni. Eksiğim bu galiba
yok est. Yaaa böyle böyle öğreneceğiz sende gel katıl aramıza böyle uyarılara ihtiyaçımız var
Çok geçmiş olsun.Günaydınlar dün kızımı hastaneye götürdüm buhar veriyoruz daha iyi şimdi ödem topladı vücudum mens öncesi yarın artı çıkıcam gibi geliyo çok şişim çünkü dün 1 saat zumba yarım saat te bifit yaptım tartı araştırıyorum hepsi aynı diyorlar Farklı sonuçlar verebiliyormuş şimdilik doğru tartıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?