Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltim
Patatesli yumurta (1 patates ve 1yumurtayla)

Ogle
2 parcz tavuk

Ara bir minik cikolata

Aksam
1 kase kisir
2 kase yogurtlu corba

1 minik cikolata ve 4 badem

Bugun az yedim ama genelikle sagliksiz seyler
canım kendine hükmetmene bayılıyorum bence öyle kötü birşey yok cipsler pastalar hazır gıdalar yok evde olması bir derece mahsum bence

Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 yk lor yeşillik

Ara 3 hurma 1 dilim Mısır ekmeği

Akşam
1 kase yayla çorbası ve bol salata
Çayın yanında bir dilim börek 6 tane karalahana sarması yedim
2,5 lt su ve 30 saat spor yaptım bugün

Havalar düzelmeye başlasın kızımı alıp başlayacam yürüyüşe

Cnm emzirsen bile maalesef çok geldi bana

Günaydınlar dün kızımı hastaneye götürdüm buhar veriyoruz daha iyi şimdi ödem topladı vücudum mens öncesi yarın artı çıkıcam gibi geliyo çok şişim çünkü dün 1 saat zumba yarım saat te bifit yaptım tartı araştırıyorum hepsi aynı diyorlar Farklı sonuçlar verebiliyormuş şimdilik doğru tartıyo gibi

Karbonhidrat dolu burası
Bence börek ekmek pirinç şeker hepsini aynı gün yeme

Geçmiş olsun.
Bende bfit istiyorum ama evime yakın yok

Çok geçmiş oldun nerde hastalandı böyle onlar hastayken düzen kalmıyor hemen iyileşir inşallah
Farklı kişilerle dene tartıyı birde

Nasıl yapmalıyım peki

Doğru diyorsun hep aynı belki o yüzden veremiyorum
Cnm börek falan süt yapmaz öncelikle onları bırakmalısın..mısır ekmeği de yanlış.. onun yerine tam buğday yesen daha iyi olur.. sarmalar da pirinçlidir diye düşünüyorum .. zayıflama aşamasında pirinç pek iyi bir seçim değil cnm.. bide şöle dikkat edersen sabah azşa başlayıp akşama doğru arttırmışsın.. tam tersi olsa ..sağlam bi kahvaltı.. akşam yemeğinden sonra da bişi yemesen ve son olarak bol su

Çok geçmiş oldun nerde hastalandı böyle onlar hastayken düzen kalmıyor hemen iyileşir inşallah
Farklı kişilerle dene tartıyı birde
Sağol canım benim geçen hafta ablası hastaydı ona da okuldan bulaşıyor hep böyle döngü
Aslında aklımda ama şimdi ben hep sabahları aç karnına kıyagetsiz tartılıyorum o yüzden bitek evde oluyo bi ara aile hekimliğine gitmem lazım bide orda deniyeyim bakalım

Aslında sorun geleneksel ama çoğu yanlış beslenme alışkınlarımızda muhteşem ikili+üçlü menülerimizde mesela bizim kurumda bugün et haşlama ıspanaklı börek pirinç pilavı salata vardı ben n’aptım börek almadım et haşlamanın sadece etini aldım (patates ve havucu almadım) salata aldım çok az da pilav aldım aslımda pilavı da almamam gerekiyordu bize böyle öğrettiler yeme düzenini mesela annem dolmanın yanına makarna yapardı halbuki ikisi de kanbonhidrat illaki dolma Yemek istiyorsak bulgurla yapılmak şartı ile 2 küçük dolma ve yoğurt yenmeli bence salata ile
Ama dediğim gibi yıllarca kazanılmış beslenme alışkınları hop diye değişmiyor bir de üzerine emzirme psikolojisi süt azalma korkusu uzmanlar süte bi faydası Yok desede kendimize kabul ettiremiyoruz çünkü bilinçaltımız bize müsaade etmiyor çok uzun oldu ama tamamen benim fikirlerim bunlar
Doğrusunu öğrenmekte tabiki fayda var ama hayatımızdan ilelebet çıkaramayacığımız besinlere kesinlikle yememeliyim diyemiyorum kendi adıma çünkü kendimi biliyorum 5 kilo verince havaya girip yemek istiyorum kesin

zezeozge bu arada kendine haksızlık etme sende güzel kilo verdin sonuçta emziriyorsun motiven kesinlikle düşmesin düzenli giriş bildirim veren sayılı arkadaşlarımızdansın arkadaşların uyarılarını dikkate alıp kendine yeni bir program yapmaya ne dersin

Cnm arada sırada buraya uğrayıp mesajları okuyorum.. bende emziren bi anneyim çünkü bakarken son sayfada arkadaşın menüsünğ görünce yorum yapıp yardımcı olmak istedim.. kimseyi kırmamışımdır inş ♡♡♡

Est.olur mu hiç hepimizin bilgiye ihtiyacı var memnnn bile oluyoruz önemseniyoruz demekki ne güzel hepimizin ortak çabası sağlıklı beslenmek ilerde çocuklarımızla daha keyifli zaman geçirebilmek kilolar bunun önündeki en büyük engel her zaman bekleriz sohbetimize Bilgi alışverişi her zaman iyidir

Evet suyu elimden geldiğince içiyorum belki sabahı dediğin gibi sağlam yapmadığım için akşam daha çok açıkıyorum Mısır ekmeğini kendim yapmıştım dışardan değil kendim ekmek yememeye çalışıyorum elimden geldiğince galiba en önemlisi kahvaltıyı sağlam yapmak beni. Eksiğim bu galiba
yok est. Yaaa böyle böyle öğreneceğiz sende gel katıl aramıza böyle uyarılara ihtiyaçımız var

Galiba öyle olacak haftaya Pazartesi yeni bir düzenleme yapıp ona göre program yapmam lazım

Evde bugday ekmeğide yapabilirsin
Ekmek sadece kahvaltıda yersen gün içinde yakarsın

Dolma veya sarmada ki pirinçten ziyade, pilavdan kaçınmak daha önemli
Tabi ölçülü yenirse sarma dolma cok sorun olmaz

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…