Ben 82 kilo geldim. Karnım kasıklarım sızlıyor. Geçen hafta evde değildim. Önceki hafta 80.400 dü kilom. Uf yaaa hiç mutlu değilim böyle olmaktan. Aslında vereceğimi biliyorum ama hemen olsun istiyorum. Daha önceki 2 çocuğumda da ilk 1 yıl içinde vermiştim ama bu sefer daha bi kaygılıyım. İştahım çok açık. En kötüsü kendime vakit ayıramıyorum
Kim ne derse desin diyet ve spor için vakit olması lazım.
Bazen de başka taraftan bakıyorum. Bebeğini sev vakit geçir bugünler bir daha gelmeyecek. Kilo nasılsa verirsin diyorum.
Of çok karışığım çokpentagram42
İnşallah canım yine çok oynamamış kimi ama dikkat et kendine bazen insan kaybediyor ama dengeyi kurmak gerekiyor motivasyon şartMerhabalar kizlar. Herhaftanin basinda baslayan sonunda coktan birakmis olan ben cesaret edip tartildim bu sabah.72.7 kilo
Bugunden itibaren daha sıkıya alıp devam edicem. Insallah haiziran sonuna kadar bende veririm 10 kilo kadar zaten hedef kiloma varmis oluyorum
Günaydın canım. Bugün yeni hafta ve dikkat etki cumaya kadar toparlayasınGünaydın kızlar sabah tartıldım 78.6 1 hafta kıtlıktan çıkmış gibi yemenin sonucu neysek tekrar düzene girip devam edince inş
Aynen canım kahvaltımı gayet sağlıklı yaptım diğer öğünlerimimide defterime yazdım akşam leslie yapabilirsem süper olacakGünaydın canım. Bugün yeni hafta ve dikkat etki cumaya kadar toparlayasın
Aynen yaa ulaşabilsek sonra kontrollü devam ederiz en azından bir gün fazlay yersek diğer günler ayarlarız :) ah ah berde o günlerArkadaslar ben cok skkldim ya bi diyeten artik hedefe varsakta bitse su diyet her defasinda yedigini hesapla dusun insan deli oluyo :/
Aynen yaa ulaşabilsek sonra kontrollü devam ederiz en azından bir gün fazlay yersek diğer günler ayarlarız :) ah ah berde o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?