Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 82 kilo geldim. Karnım kasıklarım sızlıyor. Geçen hafta evde değildim. Önceki hafta 80.400 dü kilom. Uf yaaa hiç mutlu değilim böyle olmaktan. Aslında vereceğimi biliyorum ama hemen olsun istiyorum. Daha önceki 2 çocuğumda da ilk 1 yıl içinde vermiştim ama bu sefer daha bi kaygılıyım. İştahım çok açık. En kötüsü kendime vakit ayıramıyorum
Kim ne derse desin diyet ve spor için vakit olması lazım.
Bazen de başka taraftan bakıyorum. Bebeğini sev vakit geçir bugünler bir daha gelmeyecek. Kilo nasılsa verirsin diyorum.
Of çok karışığım çok pentagram42

Bu kadar skmayin caninizi zamanla elbet gidiyo. Bebeginiz kac aylik

Bildirim zamanı tahmin ettiğim gibi artıdayım hafta inşallah ödemlerle birlikte topluca gider spora da başladım çünkü
Geçen hafta 84.3
Bu hafta 84.9 +600

Kızlar ben çok fena kaçırdım ipin ucu baya gıttı neysek pazar evimdeyim inş derhal eski halime dönücem kilo kim bilir kaç oldu tartı yok burda ptesi sabah tartılıcam kim bilir kaç olxum

Günaydın

Bu hafta 69,00
Geçen hafta 69,300
Fark -300

pentagram42 kızım 11 aylık onuda düzeltir misin

Sabah bol yeşillikli 1 yumurtayla yapılmış omlet
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 3 adet hurma
1 porsiyon bulgur pilavı
Ara 1 küçük muz
Akşam 1 porsiyon bulgur pilavı
Çoban kavurma
Mercimek çorbası
Kalori hesaplamadım. Aslında hesaplasam iyi olur. Biraz khidrat fazla farkındayım. Yoğurt süt tüketemiyorum. Bebiş çok gazlı bunlar da çok gaz yapıyor.

Merhabalar kizlar. Herhaftanin basinda baslayan sonunda coktan birakmis olan ben cesaret edip tartildim bu sabah.72.7 kilo
Bugunden itibaren daha sıkıya alıp devam edicem. Insallah haiziran sonuna kadar bende veririm 10 kilo kadar zaten hedef kiloma varmis oluyorum

Günaydın kızlar sabah tartıldım 78.6 1 hafta kıtlıktan çıkmış gibi yemenin sonucu neysek tekrar düzene girip devam edince inş

İnşallah canım yine çok oynamamış kimi ama dikkat et kendine bazen insan kaybediyor ama dengeyi kurmak gerekiyor motivasyon şart

Günaydın kızlar sabah tartıldım 78.6 1 hafta kıtlıktan çıkmış gibi yemenin sonucu neysek tekrar düzene girip devam edince inş
Günaydın canım. Bugün yeni hafta ve dikkat etki cumaya kadar toparlayasın

Arkadaslar ben cok skkldim ya bi diyeten artik hedefe varsakta bitse su diyet her defasinda yedigini hesapla dusun insan deli oluyo :/

Arkadaslar ben cok skkldim ya bi diyeten artik hedefe varsakta bitse su diyet her defasinda yedigini hesapla dusun insan deli oluyo :/
Aynen yaa ulaşabilsek sonra kontrollü devam ederiz en azından bir gün fazlay yersek diğer günler ayarlarız :) ah ah berde o günler

Aynen yaa ulaşabilsek sonra kontrollü devam ederiz en azından bir gün fazlay yersek diğer günler ayarlarız :) ah ah berde o günler

Motivasyonul gittikce azaliyo :/

Yine menu paylasim

Kahvaltim
1.5 dilim tb ekmegi
2 yumurta
Bir kasik lor peyniri
Visne receli

Ara bir kurabiye

Ogle
1.5 kase mercimek corbasi
10 badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…