Yinede güzel canım bende bu hafta spor pek yapamadım birde regl olunca fazla gitmediKızlar cumanız mübarek olsun
16 mart 68.9
bugünn Eki Görüntüle 2127551
fark 1.200 gr
spor yapsam 65 olmuştum
sagol tatlım verdigimi görunce daha da azımli olmak geldiYinede güzel canım bende bu hafta spor pek yapamadım birde regl olunca fazla gitmedi
Aynen canimsagol tatlım verdigimi görunce daha da azımli olmak geldi
sadec yoğurt yiyerek olmaz hem sen hem bebek etkilenir direnciniz düşer hasta olursunuz önemli olan sağlıksız seyler yememek cips gibi çikolata gibiBen sanırım bu yoğurt diyetini başaramıcam Dünde eşim çikolata cips çiğköfte kombo yapmış e haliyle dayanamadım Neyseki emzirirken kilo alınmıyor Ama kararlıyım öyle yada böyle haftada iki üç günde olsa diyete devam
Regl baya fark ediyor ben veremiyorum hatta artı bile çıkıyorum bolbol su içYinede güzel canım bende bu hafta spor pek yapamadım birde regl olunca fazla gitmedi
Evet en güzel böyle gördükçe dağa da azimleniyor insan süpersinsagol tatlım verdigimi görunce daha da azımli olmak geldi
Aynen canım su çok içerim hep 3 içerimRegl baya fark ediyor ben veremiyorum hatta artı bile çıkıyorum bolbol su iç
ben başlarım bugün mü başlıyoruzBu arada benim 21 günüm bitmek üzere yeniden başlıycam benimle başlamak isteyen varmı Eki Görüntüle 2127604
sagol tatlımEvet en güzel böyle gördükçe dağa da azimleniyor insan süpersin
kızlar 15 dk leslie . bayagı etkiliymiş amma terlrtti beni[/QUOTE
Ne kadar yapsan kar ben her ağırsan sonra ter oluyorum akıyorum resmen bende jillian yapıyorum egzersiz olarak
Benimde hedefim o bayrama kadar inşallah oluruz burası sakin kalıyor bende zayıflama takımına katıldım orası baya disiplin olunca bana iyi geldi yoksa ben bir ileri ili geri gidiyordumbende leslie yapsam bisiklet sürsem gidecek bu kilolar hazirana kadar 60 olmam lazım
Haklısın...Bende bakmadım ama burayı aktif hala getirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?