Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün yediklerimi bir hafta boyunca kağıda yazmaya başlıyorum buzdolabının üstünede asıcam ki herkes ne yediğümi görsün bende gaza geleyim çok yedim mi oha desinler az yedimmi brova bugün başarmışsın desinler nasıl fikir

Cnm ben cuma günleri bidahaki cumaya kadar olan akşam yemeklerimi belirleyip ona göre listr yapıp dolaba asıyorum.. hem bugün ne pişirsem derdim kalmıyo hemde evdeki malzemeleri değerlendiriyorum.. hemde diyete uygun oluyo kahvaltı standart zeytin peynir yumurta

Arkadaşlar ben başaramıyorum bugün tekrar başlıyorum hergün kendime yeniden yeniden diyorum açıkcası diyet zengin işi evde ne varsa onu yemek lazım
Bence yanlış düşünüyorsun önemli olan evde ne varsa onlarla yemeni düzene koymak ki bunu hayat tarzı galine getirmek lazım

kizlar bugunde 40 dk yüruyüs

Bende bırakayım menüyü şuraya
10:30
Küçük 1 tabak menemen, peynir salatalık
13:30
5 çağla 2 çilek
17:00
Bi tabak ıspanak salata bı parca tabağı sıyırmak için ekmek ,sabah da bu kadar yedim ekmek
Su 3 oldu içerim daha
Spor 60 dk tempolu yürüyüş ,kızı uyutunca daha spor yapacam

Çok iyi fikir bende öyle yapayım hem ne pişirme derdi kalmaz bende iki gündür giremedim köydeydim bu hafta daha aktif olucam kızlar inşaallah

kızlar nerdesiniz

Bugün kü menüm
Sabah 10 bir tane elma
Öğle 12 30 bi kase nohut yemeği
Bi kase haşlanmış pirinç
Ara 15 yarım havuç

Burdayım ben yediklerimi not alıp çıkıyorum yanlışlıkla tamamlamadan yayınladım

olsun cnm bende bisiklet sürüyorum

Reactions: Sgm
kizlar bende menümü vereyim
sabah 6 tane zeytin
2 su bardagi su
1 cay bardagi cay
kk peynir
maydonoz kivircik
1.dilim ekmek
ara ogun 1 kupa americano
25 gr kuru üzum
öglen yemedim
2 bardak su
aksam
10 y kasigi kuru fasulye salata 1 bardak ayran
kizlar suyu az ictim yatanada kadar 1.5 litre icerim spor 30 dk bisiklet sürdüm.

buraya katilim olmadigi için aktif degil disipline edecek olanlarda bizleriz.

Spor yapamadım ama tüm gün temizlik yaptım

Reactions: Sgm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…