Cnm ben cuma günleri bidahaki cumaya kadar olan akşam yemeklerimi belirleyip ona göre listr yapıp dolaba asıyorum.. hem bugün ne pişirsem derdim kalmıyo hemde evdeki malzemeleri değerlendiriyorum.. hemde diyete uygun oluyoBugün yediklerimi bir hafta boyunca kağıda yazmaya başlıyorum buzdolabının üstünede asıcam ki herkes ne yediğümi görsün bende gaza geleyim çok yedim mi oha desinler az yedimmi brova bugün başarmışsın desinler nasıl fikir
kizlar burdayiz dün giremedim.kizlar dün 50 dk yürüyüs yaptimKızlar nerelerdesiniz
Bende giremedim misafir vardı yatilokizlar burdayiz dün giremedim.kizlar dün 50 dk yürüyüs yaptim
Bence yanlış düşünüyorsun önemli olan evde ne varsa onlarla yemeni düzene koymak ki bunu hayat tarzı galine getirmek lazımArkadaşlar ben başaramıyorum bugün tekrar başlıyorum hergün kendime yeniden yeniden diyorum açıkcası diyet zengin işi evde ne varsa onu yemek lazım
Cnm ben cuma günleri bidahaki cumaya kadar olan akşam yemeklerimi belirleyip ona göre listr yapıp dolaba asıyorum.. hem bugün ne pişirsem derdim kalmıyo hemde evdeki malzemeleri değerlendiriyorum.. hemde diyete uygun oluyokahvaltı standart zeytin peynir yumurta
Canım ben takımlara katıldım orası daha disiplinli ve motive edicibemim içinkızlar nerdesiniz
Bugün kü menüm
Sabah 10 bir tane elma
Öğle 12 30 bi kase nohut yemeği
Bi kase haşlanmış pirinç
Ara 15 yarım havuç
Akşam 18 bi tabak nohut
5 kaşık haşlanmış pirinç
Şekersiz duble Türk Kahvesi içiçem :))
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?