Bende takimdayim canım disiplinli olmasi çok iyi oldu banaCanım ben takımlara katıldım orası daha disiplinli ve motive edicibemim için
Hangi takım :))Bende takimdayim canım disiplinli olmasi çok iyi oldu bana
7.takım canımHangi takım :))
Çok faydası oldu takıma girmeninBende 10. Takımdayım canım
Benim net çok az kaldı anca takıma bakıp cikiyomkizlar kimsenin sesi cikmiyor
Günaydın kızlar, valla canım ben takımda daha güzel motive oldum disiplinli olunca çok güzel oluyorBen de mi takımlara girsem kizlar hep yerimde sayiyorum.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinGünaydın Kızlar çok hastayım evcek hastayız daha doğrusu büyük kuzumun ameliyat durumu var hem geniz eti hem bademcik için çok kötü bi hafta geçirdim resmen verdiğim kiloları geri alıyorum o kadar moralim bozuluyor ki zaten verdiğim kiloları tekrar baştan vermeye çalışıyorum listeye hiç bakamıyorum 1 gün dikkat edersem ertesi gün yoğunluktan ne bulursam yiyorum bugün bakmaya çalışılan listeye sonrasında gönüllü bi arkadaşım varsa listeyi atsam bi süre şu sıkıntılarım geçene kadar listeyi yapsa ne dersiniz böyle size de faydalı olamıyorum kendime de
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda herşey Güzel olsun ben yardımcı olmak isterim ama evde pc yok telden giriyorum kızlar bence burayı da disiplinli hale getirebiliriz yarışma falan düzenleyebiliriz katılım olmayınca benim hiç yazasım gelmiyoGünaydın Kızlar çok hastayım evcek hastayız daha doğrusu büyük kuzumun ameliyat durumu var hem geniz eti hem bademcik için çok kötü bi hafta geçirdim resmen verdiğim kiloları geri alıyorum o kadar moralim bozuluyor ki zaten verdiğim kiloları tekrar baştan vermeye çalışıyorum listeye hiç bakamıyorum 1 gün dikkat edersem ertesi gün yoğunluktan ne bulursam yiyorum bugün bakmaya çalışılan listeye sonrasında gönüllü bi arkadaşım varsa listeyi atsam bi süre şu sıkıntılarım geçene kadar listeyi yapsa ne dersiniz böyle size de faydalı olamıyorum kendime de
Çok geçmiş olsun canım sizde bu sene fena geçti ailece Allah şifa versin canım inşallah hemen toparlanırsınız.Günaydın Kızlar çok hastayım evcek hastayız daha doğrusu büyük kuzumun ameliyat durumu var hem geniz eti hem bademcik için çok kötü bi hafta geçirdim resmen verdiğim kiloları geri alıyorum o kadar moralim bozuluyor ki zaten verdiğim kiloları tekrar baştan vermeye çalışıyorum listeye hiç bakamıyorum 1 gün dikkat edersem ertesi gün yoğunluktan ne bulursam yiyorum bugün bakmaya çalışılan listeye sonrasında gönüllü bi arkadaşım varsa listeyi atsam bi süre şu sıkıntılarım geçene kadar listeyi yapsa ne dersiniz böyle size de faydalı olamıyorum kendime de
aynen canim.katiliyorum bu hafta bende kimse girmiyor diye bakmadimÇok geçmiş olsun en kısa zamanda herşey Güzel olsun ben yardımcı olmak isterim ama evde pc yok telden giriyorum kızlar bence burayı da disiplinli hale getirebiliriz yarışma falan düzenleyebiliriz katılım olmayınca benim hiç yazasım gelmiyo
Sende takıma katılabilirsin onlar baya aktif ve disiplinli aklonda olsun seker orucun nasıl gidiyorkızlar umarım bu hafta kilo vermisizdir ben pek vermedim sanki
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendineGünaydın Kızlar çok hastayım evcek hastayız daha doğrusu büyük kuzumun ameliyat durumu var hem geniz eti hem bademcik için çok kötü bi hafta geçirdim resmen verdiğim kiloları geri alıyorum o kadar moralim bozuluyor ki zaten verdiğim kiloları tekrar baştan vermeye çalışıyorum listeye hiç bakamıyorum 1 gün dikkat edersem ertesi gün yoğunluktan ne bulursam yiyorum bugün bakmaya çalışılan listeye sonrasında gönüllü bi arkadaşım varsa listeyi atsam bi süre şu sıkıntılarım geçene kadar listeyi yapsa ne dersiniz böyle size de faydalı olamıyorum kendime de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?