Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oda sayilir canim bende diyete destek akapunktur mu yaptirsam diye düsündüm eşim gerek yok dedi.

kizlar kimsenin sesi cikmiyor

Kızlar yazamadim bugün bebışim.uyumadi sabaha kadar sonrada gec kalktik diyet birbirine girdi spor da yapamadim sizler ne alemdesiniz

Günaydın Kızlar çok hastayım evcek hastayız daha doğrusu büyük kuzumun ameliyat durumu var hem geniz eti hem bademcik için çok kötü bi hafta geçirdim resmen verdiğim kiloları geri alıyorum o kadar moralim bozuluyor ki zaten verdiğim kiloları tekrar baştan vermeye çalışıyorum listeye hiç bakamıyorum 1 gün dikkat edersem ertesi gün yoğunluktan ne bulursam yiyorum bugün bakmaya çalışılan listeye sonrasında gönüllü bi arkadaşım varsa listeyi atsam bi süre şu sıkıntılarım geçene kadar listeyi yapsa ne dersiniz böyle size de faydalı olamıyorum kendime de

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda herşey Güzel olsun ben yardımcı olmak isterim ama evde pc yok telden giriyorum kızlar bence burayı da disiplinli hale getirebiliriz yarışma falan düzenleyebiliriz katılım olmayınca benim hiç yazasım gelmiyo

Çok geçmiş olsun canım sizde bu sene fena geçti ailece Allah şifa versin canım inşallah hemen toparlanırsınız.

aynen canim.katiliyorum bu hafta bende kimse girmiyor diye bakmadim

kızlar umarım bu hafta kilo vermisizdir ben pek vermedim sanki

kızlar umarım bu hafta kilo vermisizdir ben pek vermedim sanki
Sende takıma katılabilirsin onlar baya aktif ve disiplinli aklonda olsun seker orucun nasıl gidiyor

şekerde sıkıntı yok canım spor yapmadim bu hafta yemek konusuda kacamak falan yapmadim.ama vermedim.de sanki

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…