Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar konu sahibimiz katilamayacagini belirtmis neden katilim ypmiyoruz o yokken aktif degiliz

Kizlar konu sahibimiz katilamayacagini belirtmis neden katilim ypmiyoruz o yokken aktif degiliz
Aslinda boyle degildi buralar canim ama gelen gitti kalanlarda hayat mesgalesine kapildi diyelim. Surekli sonradan eklenen arkadaslar oldu bir sure eklenenler yuruttu. Simdi gordugum kadariyla hep birlikte bir sakinlige burunulmus.

Hem de yeni ve biraz sıkı kurallar koyariz birlikte ne dersiniz. Zaten çok kişi yok . Mesela hergün menü paylaşımı değil ama genel olarak diyete uyum saglanip saglanamadigini bildiren bir mesaj atma zorunlulugu gibi.

Hem de yeni ve biraz sıkı kurallar koyariz birlikte ne dersiniz. Zaten çok kişi yok . Mesela hergün menü paylaşımı değil ama genel olarak diyete uyum saglanip saglanamadigini bildiren bir mesaj atma zorunlulugu gibi.
diger gruplara göz attim 3 gun paylasim yapmayan grup disi oluyor. birbirlerinin menülerine yorum yapma zorunlulugu falan var

gòz attim cook kisi var burasi daha guzel hem aktif olsak

Yapalım yapalım

cuma günü ve hafta sonu kaçamak olmasin diye pazartesi kilo bildirimi yapmislar ve menulere yorum var.3

yani aktif olmayinca hic tadi yok buralarin kacamak yapamiyordum kizlar yemiyordur diye bende yemiyordum spor yapiyim.falan diyip gaza geliyordum grubun amacida bu zaten degil mi

menümü paylasiyim
sabah 1 yumurta 4 zeytn
peynir kk kadar .1 dilim tam bugday ekmek 1 kupa çay
öglen 1 kase yogurt corba
aksam 1 kase ispanak yemegi
yesillik
1 dilim ekmek 1 maden suyu
su az ictim sporda yapmadim

diger gruplara göz attim 3 gun paylasim yapmayan grup disi oluyor. birbirlerinin menülerine yorum yapma zorunlulugu falan var
Grup elemanimiz zaten az 3 gunde grup disi yapmak bize uymayabilir. Birde menu paylasimini zorunlu tutup paylasanin menusunu de elestirirsek herkes kacar. Cunku burasi emziren anne grubu amacimiz hizli kilo vermek degil.gerci ben emziren anne olmaktan cikmak uzereyim ama grubun olayi bu

Yine de daha sıkı tutabiliriz kesinlikle. Ben kalori sayarak zayiflamaya calisiyordum mesela artik 1500 kaloriye cekebilirim sanirim. Simdiye kadar 1800kalori yapiyordum.

Pazartesi fikri süpermis boylece haftasonu kacamagi olmaz sanirim ne dersiniz bildirim gununu degiselim mi

Ben ne olursa elinden geldiğince destek olurum bu geuola başladım zayıflamaya bana baya faydasınoldu hep beraber aktif hale getirelim ama belli kuralları olsun

Pazartesi fikri süpermis boylece haftasonu kacamagi olmaz sanirim ne dersiniz bildirim gununu degiselim mi
Orda cuma kesin tartı günü pazarteside hafta sonu ne kdar kaçamak yapıldığına bakılıyor canın bir nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…