hangi takim cnmSende takıma katılabilirsin onlar baya aktif ve disiplinli aklonda olsun seker orucun nasıl gidiyor
Ben 5 takımdayım forumda zayıflama takımları varya onlar canımhangi takim cnm
sagol cnmBen 5 takımdayım forumda zayıflama takımları varya onlar canım
Aslinda boyle degildi buralar canim ama gelen gitti kalanlarda hayat mesgalesine kapildi diyelim. Surekli sonradan eklenen arkadaslar oldu bir sure eklenenler yuruttu. Simdi gordugum kadariyla hep birlikte bir sakinlige burunulmus.Kizlar konu sahibimiz katilamayacagini belirtmis neden katilim ypmiyoruz o yokken aktif degiliz
diger gruplara göz attim 3 gun paylasim yapmayan grup disi oluyor. birbirlerinin menülerine yorum yapma zorunlulugu falan varHem de yeni ve biraz sıkı kurallar koyariz birlikte ne dersiniz. Zaten çok kişi yok . Mesela hergün menü paylaşımı değil ama genel olarak diyete uyum saglanip saglanamadigini bildiren bir mesaj atma zorunlulugu gibi.
Yapalım yapalımHem de yeni ve biraz sıkı kurallar koyariz birlikte ne dersiniz. Zaten çok kişi yok . Mesela hergün menü paylaşımı değil ama genel olarak diyete uyum saglanip saglanamadigini bildiren bir mesaj atma zorunlulugu gibi.
Grup elemanimiz zaten az 3 gunde grup disi yapmak bize uymayabilir. Birde menu paylasimini zorunlu tutup paylasanin menusunu de elestirirsek herkes kacar. Cunku burasi emziren anne grubu amacimiz hizli kilo vermek degil.gerci ben emziren anne olmaktan cikmak uzereyim ama grubun olayi budiger gruplara göz attim 3 gun paylasim yapmayan grup disi oluyor. birbirlerinin menülerine yorum yapma zorunlulugu falan var
Orda cuma kesin tartı günü pazarteside hafta sonu ne kdar kaçamak yapıldığına bakılıyor canın bir neviPazartesi fikri süpermis boylece haftasonu kacamagi olmaz sanirim ne dersiniz bildirim gununu degiselim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?