Anladim .o da iyi fikirmisOrda cuma kesin tartı günü pazarteside hafta sonu ne kdar kaçamak yapıldığına bakılıyor canın bir nevi
Benim tartim bozuldu sizlerde uygun gorurseniz 15 nisana kadar bildirim yapmayip 15 nisan -malum maas gunu -yeni bir tarti alacagim bildirimimi o zaman yapayimYarın sabah tartı günü yarın yoklama olur hem kimler var gibisine
Olabilir uygun menü Paylaşımı en azından kendise görüyor ne yediğimi en azında*O zaman hergun en az 1mesaj sarti olsun. *Menu bildirimi bana uymuyor kizlar. Cunku ben kalori sayiyorum ve cok kalorili birseyde yesem diger yediklerimi kisip dengeliyorum. Ama isteyen menusunu paylassin.
Cuma tarti gunu; ama pazartesi tekrar kacamak yapip yapmadigimizi anlamak icin kayda gecmeyecek olan bir bildirim yapilacak. Ne derainiz
Tabiki canım olur oyle seyler grup olarak anneyiz hepimiz :))Benim tartim bozuldu sizlerde uygun gorurseniz 15 nisana kadar bildirim yapmayip 15 nisan -malum maas gunu -yeni bir tarti alacagim bildirimimi o zaman yapayim
Olabilir zaten gövek içşn spor şart vallaHergün bir kisiye süpriz spor görevi verilmesine ne dersiniz. Bugün su kisi 15 li bloklar halinde 3 blok squat yapacak gibi
Süpersin canim harika. Kiskandim valla. Ben tartilamiyorum ama kesin aldim baya salmistim cunku ama bundan sonra bende toparliyacagimGünaydın kızlar
Bu hafta kilom 65,9
Gecen hafta 66,9
Fark 1
Yüzde 1.494
Canım kesinlikle toparlanman lazım yaza kadar az kaldı en azından bayrama kadar toparlanmam lazımSüpersin canim harika. Kiskandim valla. Ben tartilamiyorum ama kesin aldim baya salmistim cunku ama bundan sonra bende toparliyacagim
canım kilolarımız birbirine yakın tebrik ederim 65 i görmüşün inşallah bende görürümGünaydın kızlar
Bu hafta kilom 65,9
Gecen hafta 66,9
Fark 1
Yüzde 1.494
Görürsün canım haftaya hemde çok uzak değil benim hedef 60 inşallah o civarda olaam yeter havalar düzeliyor artık bolbol yürüyüş yaparız hep berabercanım kilolarımız birbirine yakın tebrik ederim 65 i görmüşün inşallah bende görürüm
insallah cnm ben 60 ı görüýüm 55 e zorluyacagimGörürsün canım haftaya hemde çok uzak değil benim hedef 60 inşallah o civarda olaam yeter havalar düzeliyor artık bolbol yürüyüş yaparız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?