Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz bilirsiniz ben uyarim her türlü

Bence bizdede belli gün gelme zorunluluğu olsun bir sıkıntısı caraa soyler zaten gelen yoksa cok rahat gelen gidiyor bir ugruyor o kadar

Menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 yk lor
3 zeytin
Yeşillik

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
Bir kase karnabar yemeği
Ara
Yeşil cay
Akşam
Salata
Bir kase karnabahar yemeği
Dünden kalma 3 kaşık kereviz salatası
Ara siyah cay
2 lt su

Reactions: Sgm
Yarın sabah tartı günü yarın yoklama olur hem kimler var gibisine

*O zaman hergun en az 1mesaj sarti olsun. *Menu bildirimi bana uymuyor kizlar. Cunku ben kalori sayiyorum ve cok kalorili birseyde yesem diger yediklerimi kisip dengeliyorum. Ama isteyen menusunu paylassin.
Cuma tarti gunu; ama pazartesi tekrar kacamak yapip yapmadigimizi anlamak icin kayda gecmeyecek olan bir bildirim yapilacak. Ne derainiz

Olabilir uygun menü Paylaşımı en azından kendise görüyor ne yediğimi en azında

Benim tartim bozuldu sizlerde uygun gorurseniz 15 nisana kadar bildirim yapmayip 15 nisan -malum maas gunu -yeni bir tarti alacagim bildirimimi o zaman yapayim
Tabiki canım olur oyle seyler grup olarak anneyiz hepimiz :))

Hergün bir kisiye süpriz spor görevi verilmesine ne dersiniz. Bugün su kisi 15 li bloklar halinde 3 blok squat yapacak gibi

Bende uymaya çalışırım kızlar bu grubu sevdim çünkü iki çocuk evin işi bahçe işi tavuklar derken çok giremiyorum burası bana çok uygun ama cok saldık son zamanlarda biraz daha aktif olabilirz

Süpersin canim harika. Kiskandim valla. Ben tartilamiyorum ama kesin aldim baya salmistim cunku ama bundan sonra bende toparliyacagim
Canım kesinlikle toparlanman lazım yaza kadar az kaldı en azından bayrama kadar toparlanmam lazım

merhaba kizlar
gecen hafta
bu haftaa hiç spor yapmadan

fark 800 gram

canım kilolarımız birbirine yakın tebrik ederim 65 i görmüşün inşallah bende görürüm
Görürsün canım haftaya hemde çok uzak değil benim hedef 60 inşallah o civarda olaam yeter havalar düzeliyor artık bolbol yürüyüş yaparız hep beraber

Görürsün canım haftaya hemde çok uzak değil benim hedef 60 inşallah o civarda olaam yeter havalar düzeliyor artık bolbol yürüyüş yaparız hep beraber
insallah cnm ben 60 ı görüýüm 55 e zorluyacagim

kızlar ölmüşüz de ağlayanımız yok. hiçkimse yok grupta resmen.sadece iki kişi bildirim yaptı. benimde tartı bozuk 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…